Widok

Samolot za 99zł Gdańsk Kraków czy rzeczywiście takie sa?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Szukam w necie tych lotów i albo nie umiem znaleźć albo to jakaś ściema.
Czy ktoś leciał juz tak może? albo wie gdzie to znaleźć?
dzieki z góry za info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Są, z OLT. Oczywiście nie wszystkie bilety są w takiej cenie,bodajże 50% miejsc,czyli kto pierwszy,ten lepszy.
http://www.oltexpress.com/

Ja kupiłam bilety Łódź-Gdańsk-Łódź - 1 osoba dorosła i dziecko (50% zniżki) za 297zł w obie strony.
koleżanka leciała córeczką (6 mies) w zeszłym tyg. 299 zł w dwie strony. OLT Polska
w sumie lece w lipcu do poznania i dla siebie placilam 99zl w jedna strone, w sumie w dwoie strony, ja , moja mama, corka 2.5letnia i niemowlak 9m iesieczny zaplacilam niecale 500zl...wiec w sumie ok, linie olt express, kupowalam na ich stronie
Sprawdz na stronie: eurolot.com

Są połączenia na tej trasie za 99 zł., ale są tez za 345, zależy od terminu.
W sierpniu http://sutra161.airkiosk.com/cgi-bin/airkiosk/I7/81015lfa
image
słuchajcie a są jeszcze jakies opłaty lotniskowe itp ? czy to juz caął opłata?
Ja zapłaciłam 297 zł za wszystko. Bagaż - 2x po 16kg lub 1 torba 30kg do luku i po 8kg na osobę podręcznego. Można jeszcze wziąć dodatkowo laptopa albo torebkę bez problemu. I 45 minut lotu zamiast 6h w samochodzie. Uważam ze warto.
Pytanie do tych, które juz leciały. Jak przebiegał lot? Bez opóźnień? Jak samolot - wygodny? Chociaż na tak króki lot to nie ma chyba większego znaczenia.
ja leciałam z Olt do Warszawy, wszystko super, na czas, samolot duży (180 miejsc), siedzi się wygodnie a nie jak np. w Ryanair z nogami wbitymi w siedzenie przed. Jedzenia więcej niż w LOT, gdzie na trasach krajowych dają zawsze sok i połówkę Prince Polo.. ja byłam bardzo zadowolona
ja leciałam do warszawy było wygodnie i szybko zleciało , a co do opóźnień to z gdańska do warszawy było 10 minut a z warszawy do gdańska jakies 40 minut także róznie bywa
To na tych lotach krajowych jeszcze dają cos do jedzenia?
tak my dostaliśmy male ciasteczko i do tego kawa herbata sok woda do wyboru
do krakowa z gdańska lata jeszcze http://www.eurolot.com - sprawdz, bo mogą mieć lepszą oferte. Moja teściowa tydzień temu z nimi leciała i mówi ze super. Bez opoznien, za 99zł. I tez cos do jedzenia dają ;-).
ja lecialam z katowic do gdanska.Opoznienie okolo godziny. Załoga w wiekszosci anglojezyczni (hindusi). Samolocik maly na 72 osoby trzesło strasznie
ja zaczełam latac eurolotem jak wprowadzili loty, to 250 w jedną stronę płaciłam ostatnio na początku maja, mały ale fajny samolot, kawka herbatka ciasteczka i kanapka w cenie. Miła obsługa.
na temat olt bierzace bo wczoraj lecialam z corka 19 msc z warszawy do gdanska,za lot zaplacilam 198 zł, opoznienie ok 20 minut ale przy ladowaniu byla strata 10,my akurat trafilysmy na airbusa 320 wiec ich najlepszy samolot,zaloga polska, kawa/herbata/sok i ciastko w cenie,ogolnie milo i przyjemnie ja polecam,aaa za lot zaplacilam tak dlugo bo bukowalam 3 dni przed wylotem
LAtam na trasach Gdańsk- Warszawa- Gdańsk i Gdańsk- Kraków- Gdańsk.
OLT Express'em.
Np lot na 22.05 bookowałam 18-go i zapłaciłam 99 zł.
Duży i wygodny samolot, przemiła obsługa, opóźnienia od 0 do 20 minut.
Jedzonko jak wyżej już ktoś napisał.
Nawet się nie zdążyłam porządnie wczytać w książkę i już lądowaliśmy :)

Ja nie wiem jak żyłam rok temu w podróżach służbowych :) Teraz godzinka i jestem z Wawy w domku :)
ja 2 tygodnie temu kupowalam bilety na wrzesien do krakowa cena za 2 osoby 297zl
W koncu ktos pomyslal! Genialnie ze sa! Na bank bede korzystala!
no to jest super, ze w koncu sa normalne loty krajowe...pierwszy raz moglam odwiedzic siostr w krakowie, zawsze jak mam tydzien urlopu to mi szkoda czasu na pociągi a tak, max 2h i jestem na miejscu :)
Do Warszawy OLT 140 zł osoba dorosła z dzieckiem.
ja lecialam z moim synkiem 2tyg temu
gda-krakow
krakow-gdansk

(jechalismy na urlop do zakopanego i polecam ta opcje podrozy)

polecam
lot trwal godzine
milo i sympoatycznie
synek spal w obie strony (ma 22mce)

niestety nie udalo mi sie trafic na promocje ale juz sprawdzalam loty na sierpien i sa za 99zl

polecam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...

Wakacje z dziećmi (121 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry