Widok
http://www.oltexpress.com/
Ja kupiłam bilety Łódź-Gdańsk-Łódź - 1 osoba dorosła i dziecko (50% zniżki) za 297zł w obie strony.
Ja kupiłam bilety Łódź-Gdańsk-Łódź - 1 osoba dorosła i dziecko (50% zniżki) za 297zł w obie strony.
Ja zapłaciłam 297 zł za wszystko. Bagaż - 2x po 16kg lub 1 torba 30kg do luku i po 8kg na osobę podręcznego. Można jeszcze wziąć dodatkowo laptopa albo torebkę bez problemu. I 45 minut lotu zamiast 6h w samochodzie. Uważam ze warto.
Pytanie do tych, które juz leciały. Jak przebiegał lot? Bez opóźnień? Jak samolot - wygodny? Chociaż na tak króki lot to nie ma chyba większego znaczenia.
Pytanie do tych, które juz leciały. Jak przebiegał lot? Bez opóźnień? Jak samolot - wygodny? Chociaż na tak króki lot to nie ma chyba większego znaczenia.
do krakowa z gdańska lata jeszcze http://www.eurolot.com - sprawdz, bo mogą mieć lepszą oferte. Moja teściowa tydzień temu z nimi leciała i mówi ze super. Bez opoznien, za 99zł. I tez cos do jedzenia dają ;-).
na temat olt bierzace bo wczoraj lecialam z corka 19 msc z warszawy do gdanska,za lot zaplacilam 198 zł, opoznienie ok 20 minut ale przy ladowaniu byla strata 10,my akurat trafilysmy na airbusa 320 wiec ich najlepszy samolot,zaloga polska, kawa/herbata/sok i ciastko w cenie,ogolnie milo i przyjemnie ja polecam,aaa za lot zaplacilam tak dlugo bo bukowalam 3 dni przed wylotem
LAtam na trasach Gdańsk- Warszawa- Gdańsk i Gdańsk- Kraków- Gdańsk.
OLT Express'em.
Np lot na 22.05 bookowałam 18-go i zapłaciłam 99 zł.
Duży i wygodny samolot, przemiła obsługa, opóźnienia od 0 do 20 minut.
Jedzonko jak wyżej już ktoś napisał.
Nawet się nie zdążyłam porządnie wczytać w książkę i już lądowaliśmy :)
Ja nie wiem jak żyłam rok temu w podróżach służbowych :) Teraz godzinka i jestem z Wawy w domku :)
OLT Express'em.
Np lot na 22.05 bookowałam 18-go i zapłaciłam 99 zł.
Duży i wygodny samolot, przemiła obsługa, opóźnienia od 0 do 20 minut.
Jedzonko jak wyżej już ktoś napisał.
Nawet się nie zdążyłam porządnie wczytać w książkę i już lądowaliśmy :)
Ja nie wiem jak żyłam rok temu w podróżach służbowych :) Teraz godzinka i jestem z Wawy w domku :)
ja lecialam z moim synkiem 2tyg temu
gda-krakow
krakow-gdansk
(jechalismy na urlop do zakopanego i polecam ta opcje podrozy)
polecam
lot trwal godzine
milo i sympoatycznie
synek spal w obie strony (ma 22mce)
niestety nie udalo mi sie trafic na promocje ale juz sprawdzalam loty na sierpien i sa za 99zl
polecam
gda-krakow
krakow-gdansk
(jechalismy na urlop do zakopanego i polecam ta opcje podrozy)
polecam
lot trwal godzine
milo i sympoatycznie
synek spal w obie strony (ma 22mce)
niestety nie udalo mi sie trafic na promocje ale juz sprawdzalam loty na sierpien i sa za 99zl
polecam