Widok

Samolot za 99zł Gdańsk Kraków czy rzeczywiście takie sa?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Szukam w necie tych lotów i albo nie umiem znaleźć albo to jakaś ściema.
Czy ktoś leciał juz tak może? albo wie gdzie to znaleźć?
dzieki z góry za info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Są, z OLT. Oczywiście nie wszystkie bilety są w takiej cenie,bodajże 50% miejsc,czyli kto pierwszy,ten lepszy.
http://www.oltexpress.com/

Ja kupiłam bilety Łódź-Gdańsk-Łódź - 1 osoba dorosła i dziecko (50% zniżki) za 297zł w obie strony.
koleżanka leciała córeczką (6 mies) w zeszłym tyg. 299 zł w dwie strony. OLT Polska
w sumie lece w lipcu do poznania i dla siebie placilam 99zl w jedna strone, w sumie w dwoie strony, ja , moja mama, corka 2.5letnia i niemowlak 9m iesieczny zaplacilam niecale 500zl...wiec w sumie ok, linie olt express, kupowalam na ich stronie
Sprawdz na stronie: eurolot.com

Są połączenia na tej trasie za 99 zł., ale są tez za 345, zależy od terminu.
W sierpniu http://sutra161.airkiosk.com/cgi-bin/airkiosk/I7/81015lfa
image
słuchajcie a są jeszcze jakies opłaty lotniskowe itp ? czy to juz caął opłata?
Ja zapłaciłam 297 zł za wszystko. Bagaż - 2x po 16kg lub 1 torba 30kg do luku i po 8kg na osobę podręcznego. Można jeszcze wziąć dodatkowo laptopa albo torebkę bez problemu. I 45 minut lotu zamiast 6h w samochodzie. Uważam ze warto.
Pytanie do tych, które juz leciały. Jak przebiegał lot? Bez opóźnień? Jak samolot - wygodny? Chociaż na tak króki lot to nie ma chyba większego znaczenia.
ja leciałam z Olt do Warszawy, wszystko super, na czas, samolot duży (180 miejsc), siedzi się wygodnie a nie jak np. w Ryanair z nogami wbitymi w siedzenie przed. Jedzenia więcej niż w LOT, gdzie na trasach krajowych dają zawsze sok i połówkę Prince Polo.. ja byłam bardzo zadowolona
ja leciałam do warszawy było wygodnie i szybko zleciało , a co do opóźnień to z gdańska do warszawy było 10 minut a z warszawy do gdańska jakies 40 minut także róznie bywa
To na tych lotach krajowych jeszcze dają cos do jedzenia?
tak my dostaliśmy male ciasteczko i do tego kawa herbata sok woda do wyboru
do krakowa z gdańska lata jeszcze http://www.eurolot.com - sprawdz, bo mogą mieć lepszą oferte. Moja teściowa tydzień temu z nimi leciała i mówi ze super. Bez opoznien, za 99zł. I tez cos do jedzenia dają ;-).
ja lecialam z katowic do gdanska.Opoznienie okolo godziny. Załoga w wiekszosci anglojezyczni (hindusi). Samolocik maly na 72 osoby trzesło strasznie
ja zaczełam latac eurolotem jak wprowadzili loty, to 250 w jedną stronę płaciłam ostatnio na początku maja, mały ale fajny samolot, kawka herbatka ciasteczka i kanapka w cenie. Miła obsługa.
na temat olt bierzace bo wczoraj lecialam z corka 19 msc z warszawy do gdanska,za lot zaplacilam 198 zł, opoznienie ok 20 minut ale przy ladowaniu byla strata 10,my akurat trafilysmy na airbusa 320 wiec ich najlepszy samolot,zaloga polska, kawa/herbata/sok i ciastko w cenie,ogolnie milo i przyjemnie ja polecam,aaa za lot zaplacilam tak dlugo bo bukowalam 3 dni przed wylotem
LAtam na trasach Gdańsk- Warszawa- Gdańsk i Gdańsk- Kraków- Gdańsk.
OLT Express'em.
Np lot na 22.05 bookowałam 18-go i zapłaciłam 99 zł.
Duży i wygodny samolot, przemiła obsługa, opóźnienia od 0 do 20 minut.
Jedzonko jak wyżej już ktoś napisał.
Nawet się nie zdążyłam porządnie wczytać w książkę i już lądowaliśmy :)

Ja nie wiem jak żyłam rok temu w podróżach służbowych :) Teraz godzinka i jestem z Wawy w domku :)
ja 2 tygodnie temu kupowalam bilety na wrzesien do krakowa cena za 2 osoby 297zl
W koncu ktos pomyslal! Genialnie ze sa! Na bank bede korzystala!
no to jest super, ze w koncu sa normalne loty krajowe...pierwszy raz moglam odwiedzic siostr w krakowie, zawsze jak mam tydzien urlopu to mi szkoda czasu na pociągi a tak, max 2h i jestem na miejscu :)
Do Warszawy OLT 140 zł osoba dorosła z dzieckiem.
ja lecialam z moim synkiem 2tyg temu
gda-krakow
krakow-gdansk

(jechalismy na urlop do zakopanego i polecam ta opcje podrozy)

polecam
lot trwal godzine
milo i sympoatycznie
synek spal w obie strony (ma 22mce)

niestety nie udalo mi sie trafic na promocje ale juz sprawdzalam loty na sierpien i sa za 99zl

polecam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Pierwsze dni w przedszkolu - przyzwyczajanie (51 odpowiedzi)

Dziewczyny, naczytałam się w necie, że warto stopniowo wydłużać pobyt dziecka w przedszkolu. No...

OSZCZĘDZANIE W KAŻDYM CALU (80 odpowiedzi)

Czy któreś z was są bardzo oszczędne jeżeli tak to w jaki sposób i co zaoszczędzacie . -woda...

kaszel u dziecka, jak sobie radzicie ? (86 odpowiedzi)

Synek ma 3 latka, zaczał się katar, potem kaszel. Dwukrotnie byłam u lekarza i osłuchowo jest...

do góry