Widok

Samotni

Witam wszystkich. Jakie zaskakujące jest to jak wielu samotnych ludzi jest w trójmieście. Mieście gdzie można by rzec tętni życie towarzyskie.
Skąd się bierzemy, przecież nie jesteśmy nieśmiali, czy nie towarzyscy.
Może za bardzo leniwi a może zapracowani. Ale jedno jest pewne gdzieś ta samotność nas unieszczęśliwia. Kochani zróbmy coś z tym, poznajmy się, spędźmy wspólnie czas. Odłóżmy komputery i ich wirtualny świat, wyjdźmy do ludzi, złammy stereotypy samotnych dziewcząt przy barze czy osiłków z siłowni. Miejmy odwagę odezwać się do samotnej osoby w pubie, otwórzmy się na siebie. Będzie nam łatwiej i życie stanie się łatwiejsze. Pozdrawiam i życzę powodzenie w zawieraniu nowych znajomości.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wątek dość stary ale także szukam kobitek kolo lub po 40, mam 2 przedszkolnych dzieci i meza ale brak mi babskiego towarzystwa, mój mail: gosha40@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wątek dość stary ale także szukam kobitek kolo lub po 40, mam 2 przedszkolnych dzieci i meza ale brak mi babskiego towarzystwa, mój mail: gosha40@wp.pl

664126221 odezwij sie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nymer
Jestemail za tym

Woodstock to nie mój klimat. Chodzi o jakieś spotkania w mieście; Boże,jak mi tego cholernie brakuje,zwłaszcza teraz :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Plecak namiot i Woodstock
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też należę do tych, którzy (dość lekkomyślnie) nie dbali o znajomości z czasów szkolnych,a dziś są sami. To znaczy niezupełnie sami: mam (jeszcze) żonę i nie da się ukryć,że właśnie w momencie poważnego kryzysu w związku zdajemy sobie sprawę z tego, jak lekkomyślnym krokiem było pozwolenie na wygaśnięcie wszystkich dawnych przyjaźni czy choćby bliższych znajomości (zwłaszcza gdy dobiega się 40-ki). Niezależnie od tego,czy moje małżeństwo przetrwa, odczuwam bardzo silną potrzebę wyrwania się z domu, pobycia w towarzystwie na jakiejś imprezie czy gdziekolwiek; byleby spędzić miło czas na rozmowie (nawet do rana) przy browarze, na rowerze... no gdziekolwiek, w mieszanym towarzystwie. Można nie szukać nowego związku,a jednocześnie odczuwać wielki brak przyjaźni czy choćby właśnie takiej znajomości jak opisałem wyżej...

Gdyby ktoś chciał się kontaktować,to: ga77-77@wp.pl
To mój e-mail:newlife@interis.pl
Witam wszystkich,jestem też samotnym mężczyzną,który ma już tego dosyć,rozwodzę się,mam stabilizację ,mieszkam i pracuję w Norwegii, dobra praca itd,fajne mieszkanie...
Niestety brakuje mi też bratniej duszy takiej do tańca i różańca...
Jak teraz ciężko znaleźć kogoś normalnego

Hej. Mozemy cos zorganizowac rolki,rower,spacer, kawa, pogaduchy a moze karaoke...? pracujacy 40latek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To teraz ja ...
Matka, żona, kobieta pracująca przed 30-tka. Chętnie poznam, pogadam, wiosną może jakiś rower ... zobaczymy :)
Zapraszam: greentea674@wp.pl

Beznadziejne czasy! Ale ok..niech będzie, również poznam nowe osoby, nie facetów- miłości tu nie szukam:) czasem brak kompanki by gdzieś wyskoczyć i fajnie spędzić czas. Podaje maila jakby co dgdynianka@wp.pl. ja- wiekowo 30+, bezdzietna i bezmężna :))

dziękuję :)

Nawet bardzo miło

@isztar, iza
Zaprawdę powiadam wam WOW!:)
Nie pozostaje nic innego tylko biec na spotkanie przy kościele a później w kościele...

Dziewczyno ty zwyczajnie jesteś...
Witaj . To milo.
Ja:)
Czy ktos tutaj jeszcze zaglada?

Karaoke

Ja chętnie pójdę na imprezę z karaoke - widziałam, że w najbliższą środę 18 lutego 2015 ma być impreza od 20:00 w "Dwa Światy" w Gdyni. Czy jeszcze ktoś tam się wybiera?

Inne tematy z forum Poznajmy się

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (76 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Samotność (3 odpowiedzi)

Czuję się samotna. Bardzo. Choć teoretycznie nie jestem sama. Jestem introwertykiem ale ostatnio...

do góry