Widok

Sanki z pchaczem- przydatnym?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy u Was sie sprawdzil ten pchacz czy lepiej kupic normalne sanki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w zeszłym roku pchacz się nie przydał :P

Gabryś był kilka razy na sankach i tylko ciągnięty :P
no wlasnie wiec chyba zrezygnuje z tego popychacza ;)
ja mam zwykłe sanki z oparciem i się sprawdziły
Mimii u nas sie pchacz do sanek przydał, bałam sie ciągnąć bo mialam schize ze dziecko zgubie:)
image
image
u mnie sie przydal szczegolnie na chodnikach,mozna ochac sanki i isc tak jak z wozkiem,przynajmniej dziecko widac z przodu :)
image
pchacz jest bez sensu, bo cięzko się pcha, a po drugie mało zwrotne bardzo

najlepiej dobre oparcie z szelkami, to nikt w śniegu nie zgubi się :)
mysmy tylko ciagneli sanki, ale po roznych terenach jezdzili, teraz chyba musze wieksze sanki skombinowac, bo robaki mi sie pozagryzaja o jedno oparcie ;)
Kup bliźniacze ;))
Cytrynka młody dostał na zeszłą zimę od babci i dziadka takie http://allegro.pl/sanki-piccolino-z-oparciem-podnozkami-producent-i1857691761.html myślałam żeby dokupić pchacz ale zrezygnowałam bo oparcie wysokie a ,i sanki się łatwo ciągną :)w tym roku tylko podnóżki dokupię bo będą we dwójkę jeździć :))
kurka - zakręciłam się :P

jednak kupowałam sanki bez pchacza(chociaż chciałam z pchaczem) - ale właśnie wybraliśmy sanki firmy ADBOR :) z wysokim oparciem i pasami :)

musiałam znaleźć stary wątek, bo coś mi nie grało ;)

zamawiałam prosto od producenta, wysłał w dniu zamówienia(wysłałam im screen potwierdzenia przelewu)

image

http://forum.trojmiasto.pl/sanki-z-pchaczem-t193418,1,16.html
Agusia fajne,ale drogie;/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
super sa te sanki bedziemy musieli to rozwazyc bo mlody moze mi zwiac ze zwyklych a te sa swietne:)
Może i drogie ale warte swojej ceny,ostatnio spotkałam "znajomą" która dla wnuczki kupiła sanki o takie http://allegro.pl/sanki-z-oparciem-trzy-kolory-polski-producent-i1845627895.html zwykłe g... i zapłaciła "tylko" 75 zł i nie masz pewności ile wytrzymają ,moja kumpelka kupiła i na drugi rok musiała kupować nowe bo tamte pordzewiały i porozłaziły się deski a oparcie a raczej to coś co oparciem jest nazywane to jedna wielka pomyłka jest za niskie i dziecko nie może się dobrze oprzeć a już na pewno nie małe .
Nasze sanki teraz będą miały drugi rok i nic się z nimi nie dzieje,tylko przed schowaniem należy dobrze wytrzeć i nie zardzewieją :)
Ja dzieki poleceniu Kulki kupilam rok temu te co Agusia-rewelacja, choc faktycznie tanie nie sa. To wysokie oparcie swietnie sie sprawdzilo, bo Tomek mogl pod gorke pchac sanki i to byl pretekst, zeby chcial z nich zejsc i sie poruszac troche. Ja bardzo je polecam-nic nie mozna im zarzucic-swietnie wykonane!
no fajowe, ja mam drewniane, sa wygodne jednak jak sie jedzie po muldach to plozy sie nie zapadaja w sniegi tak mocno jak w waskich metalowych plozach i latwo je wywrócic, jednak nie na zekam na nie, mam jeszcze jedne takie zwykle stalowe, na ktorych to moj M zjezdzal w dziecinstwie i sa cacy wiec raczej nie bede zmieniac, tylko ew dorobie podwojne oparcie, ale to dopiero jak bedzie wojna, bo moze mala juz nie bedzie chciala sie opierac :)
jak coś - to najlepiej sprawdzić u producenta jaka jest cena :]

jak kupowałam - najbardziej się to opłacało ;) taniej niż na Allegro :]
a zdradzisz za ile kupiłaś?pewnie i tak w tym roku są w innej cenie ale bedę wiedziała na ile sie nastwaić.
nie pamiętałam :P

ale znalazłam w tamtym wątku, do którego podałam link ;)

90zł sanki + 20zł wysyłka :] (tego samego dnia wysłane!)
o to super dziękuje:))
wow!!!Agusia daj namiar na tego producenta!!!Na allegro kurde sa prawie po 300zl;>
ale na Allegro są ze śpiworkiem :]

ja śpiworka nie kupowałam :]

http://www.adbor.pl/ strona producenta :] najlepiej napisać albo zadzwonić :] bardzo sympatyczna obsługa :]
juz znalalzam i nawet maila wyslalam jaka cena :) jak dostane odpowiedz dam Wam znac :)
Mimii to czekamy na info z ceną:)
choć ja bym sobie pchacza darowała:)
imageimage
a tu Gabryś na sankach ;)

image
ja polecam pchacza - wg mnie prowadzi się rewelacyjnie!

image

Ale fajny Gabrys :))

Sluchajcie a tak swoja droga to te spiworki do sanek nawet i do wozkow to kurde dla chodzacych dzieci to kicha, co?Przeciez jak wejda do wozka po spacerku to z mokrymi butami to ten spiworek bedzie przeciez mokry ;> i tak wkołko... hmmm....

w zeszlym roku widzialam jak babka w wozku zamiast spiworka miala owcza skore pod pupcia dzieciaczka...to chyba jest dobre rozwiazanie problemu ;/
Właśnie się zastanawiam, czy swojego śpiworka do sanek nie opylić, w zeszłym roku był użyty raz...
"rz" - to długa historia

ale slodziak:))a ja dostałam od kogoś śpiworek juz taki troche zuzyty do wozka i sobie wlasnie pomyslalam ze zachowam go na sanki:))jak się zniszczy nie będzie szkoda mi wywalic:))
ja już sprzedałam nasz wełniany śpiworek :) używany zeszłej zimy do spacerówki :)

doszłam do wniosku, że przy chodzącym dziecku to nie ma sensu :P bo śpiworek będzie ciągle ugnojony ;)
agusia to te same ?? http://borowkasklep.pl/SANKI-89.html
tak :]

Borówka sprzedaje ich sanki :] miałam od nich kupić - ale w ciągu 2 dni podnieśli znacząco cenę ;) do tego wysyłkę mieli w ciągu 7 dni - a chciałam mieć jak najszybciej ;)

dlatego uderzyłam do Producenta (szukałam dystrybutora w 3mieście i okolicy)

sanki z naklejką Piccolino :)

my mamy srebrne z granatowym siedziskiem :]
ja też ma te sanki co Kulka, Aga, Kasia i Tomek

mamy czerwone, sa na maxa wypasione, a sąsiedzi myśleli , że to sanki wyczynowe

są bardzo duże, wygodne, z oparciem i szelkami

wkładaliśmy śpiworek od naszego wózka quinny, sprawdziły się super !
z resztą w zeszłym roku na forum była niezła zadyma w związku z tymi sankami, bardzo dużo forumek je kupiło
JA również polecam z pchaczem. Mamy takie sanki od prawie 5 lat :)
ciekawe czy te z borowki beda cenowo zblizone do tych od producenta-jeszcze na maila nie odpowiedzieli.
Dziewczyny dzownilam do producenta. A wiec Pan odpowiedzial,ze najprosciej bedzie z Borowki zamowic sanki-ja juz to zrobilam. Za wczasu co by ceny w sezonie nie podniesli ;) koszt przesylki zarowno przy platnosci przelewm jak i za pobraniem to 25zl. Dzis zamowilam za pobraniem jutro podobno maja byc u mnie :)
99zl sanki bez pchacza a jesli chcemy dokupic pchacz to nieregulowany koszt 30zl a z regulacja 35zl :)

Oby sezon sankowy nie trwal dlugo ;> Byle do lata :)
oj, raczej będzie długi :-/ bynajmniej tak zapowiadają, że ma byc mega zima i full śniegu :-/ wózki pójdą w kąt podejrzewam
a podnóżek jest przydatny?
imageimage
właśnie też chciałam o te podnóżki zapytać - warto je dokupić?

podobają mi się te sanki, ale chciałabym zapytać czy to wysokie oparcie nie przeszkadza dziecku? chodzi mi o opieranie główki o tę górną część oparcia? szkoda, że nie można kupić jeszcze tego miękkiego oparcia bez śpiworka...
w niczym nie przeszkadza to oparcie :] przynajmniej nie widziałam żeby Gabryś coś protestował :P

jak ktoś się uprze - to sam może uszyć taką poduchę-oparcie ;)
lestek,na pewno lepsze to wysokie oparcie jak to w zwykłych sankach gniotące w plecki ;) ja mam śpiwór z odpinanym dołem http://allegro.pl/spiwor-spiworek-do-wozka-hm-nowy-i1857968971.html ,podobny do tego ,zawiązuję na oparciu i w zupełności wystarczy :)
A jak nie miałam śpiwora to kładłam koc
Dzis sanki przyszly!To oparcie wysokie wlasnie jest zajefajne, naprawde solodne sanki, posluza dlugo!!! Wzielam bez pchacz. Naprawde polecam!!!Mysle,ze nawet ja moge na nich poszusowac ;)
super szybka wysyłka :D

najlepiej kupować zanim śnieg spadnie ;) hehehe :D

z tego co Dziewczyny pisały rok temu - to sanki mają udźwig 100kg :]
spoko bede mogla jezdzic z synkiem ;)

Agusia-dziekuje za podpowiedz w sprawie sanek :*
nie ma za co :] niech się dobrze sprawują ;)
a brałyście z tym podnóżkiem czy bez? warto?
wysokie oparcie jeszcze lepsze, bo dziecko ma zabezpieczone plecy i głowę w razie jakiegoś szarpnięcia, do tyłu nie fiknie
ja bralam bez podnozka, bo uwazam,ze sa tak szerokie plozy ze tam smialo mozna nogi umiescic.
Mimii, wypróbowałaś już nowy zakup? :)))

chyba też zdecyduję się na same sanki bez pchacza i podnóżka.
tak wyprobowalam, znaczy Borys ;> Zjechal po schodach z 2pietra do piwnicy :]
haha tez je kupie ale to musze pierw z moim pogadac ;D
image
image
kurde już ceny podnieśli...
image
czy ktoś ostatnio kupował te sanki na allegro? jeśli tak, to jak z jakością wykonania- nie popsuła się? widziałam ostatnio jakiś neutral i w komentarzu coś o porysowanych sankach i słabej jakości
czy któraś z mam ostatnio kupowała te sanki i może coś na bieżąco powiedzieć?
z góry dzięki
pozdr.
podbijam,wlasciwie zdecydowalismy sie na te sanki-zastanawiamy sie tylko czy kupic z podnozkiem czy bez.
.
chyba większość z nas ma wersję bez podnóżków ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Hanna Prajs czy przyjmuje prywatnie (12 odpowiedzi)

szukam w necie,ale nie znalazłam, wiecie może czy przyjmuje prywatnie i gdzie? z góry dzięki za...

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

ciekawe książki dla 4 latka jakie czytacie? (58 odpowiedzi)

czy możecie polecić jakieś fajne tytuły książek dla 4 latka do poczytania na dobranoc. W...

do góry