Widok

Sanki z pchaczem- przydatnym?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy u Was sie sprawdzil ten pchacz czy lepiej kupic normalne sanki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w zeszłym roku pchacz się nie przydał :P

Gabryś był kilka razy na sankach i tylko ciągnięty :P
no wlasnie wiec chyba zrezygnuje z tego popychacza ;)
ja mam zwykłe sanki z oparciem i się sprawdziły
Mimii u nas sie pchacz do sanek przydał, bałam sie ciągnąć bo mialam schize ze dziecko zgubie:)
u mnie sie przydal szczegolnie na chodnikach,mozna ochac sanki i isc tak jak z wozkiem,przynajmniej dziecko widac z przodu :)
pchacz jest bez sensu, bo cięzko się pcha, a po drugie mało zwrotne bardzo

najlepiej dobre oparcie z szelkami, to nikt w śniegu nie zgubi się :)
mysmy tylko ciagneli sanki, ale po roznych terenach jezdzili, teraz chyba musze wieksze sanki skombinowac, bo robaki mi sie pozagryzaja o jedno oparcie ;)
Kup bliźniacze ;))
Cytrynka młody dostał na zeszłą zimę od babci i dziadka takie http://allegro.pl/sanki-piccolino-z-oparciem-podnozkami-producent-i1857691761.html myślałam żeby dokupić pchacz ale zrezygnowałam bo oparcie wysokie a ,i sanki się łatwo ciągną :)w tym roku tylko podnóżki dokupię bo będą we dwójkę jeździć :))
kurka - zakręciłam się :P

jednak kupowałam sanki bez pchacza(chociaż chciałam z pchaczem) - ale właśnie wybraliśmy sanki firmy ADBOR :) z wysokim oparciem i pasami :)

musiałam znaleźć stary wątek, bo coś mi nie grało ;)

zamawiałam prosto od producenta, wysłał w dniu zamówienia(wysłałam im screen potwierdzenia przelewu)

image

http://forum.trojmiasto.pl/sanki-z-pchaczem-t193418,1,16.html
Agusia fajne,ale drogie;/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
super sa te sanki bedziemy musieli to rozwazyc bo mlody moze mi zwiac ze zwyklych a te sa swietne:)
Może i drogie ale warte swojej ceny,ostatnio spotkałam "znajomą" która dla wnuczki kupiła sanki o takie http://allegro.pl/sanki-z-oparciem-trzy-kolory-polski-producent-i1845627895.html zwykłe g... i zapłaciła "tylko" 75 zł i nie masz pewności ile wytrzymają ,moja kumpelka kupiła i na drugi rok musiała kupować nowe bo tamte pordzewiały i porozłaziły się deski a oparcie a raczej to coś co oparciem jest nazywane to jedna wielka pomyłka jest za niskie i dziecko nie może się dobrze oprzeć a już na pewno nie małe .
Nasze sanki teraz będą miały drugi rok i nic się z nimi nie dzieje,tylko przed schowaniem należy dobrze wytrzeć i nie zardzewieją :)
Ja dzieki poleceniu Kulki kupilam rok temu te co Agusia-rewelacja, choc faktycznie tanie nie sa. To wysokie oparcie swietnie sie sprawdzilo, bo Tomek mogl pod gorke pchac sanki i to byl pretekst, zeby chcial z nich zejsc i sie poruszac troche. Ja bardzo je polecam-nic nie mozna im zarzucic-swietnie wykonane!
no fajowe, ja mam drewniane, sa wygodne jednak jak sie jedzie po muldach to plozy sie nie zapadaja w sniegi tak mocno jak w waskich metalowych plozach i latwo je wywrócic, jednak nie na zekam na nie, mam jeszcze jedne takie zwykle stalowe, na ktorych to moj M zjezdzal w dziecinstwie i sa cacy wiec raczej nie bede zmieniac, tylko ew dorobie podwojne oparcie, ale to dopiero jak bedzie wojna, bo moze mala juz nie bedzie chciala sie opierac :)
jak coś - to najlepiej sprawdzić u producenta jaka jest cena :]

jak kupowałam - najbardziej się to opłacało ;) taniej niż na Allegro :]
a zdradzisz za ile kupiłaś?pewnie i tak w tym roku są w innej cenie ale bedę wiedziała na ile sie nastwaić.
nie pamiętałam :P

ale znalazłam w tamtym wątku, do którego podałam link ;)

90zł sanki + 20zł wysyłka :] (tego samego dnia wysłane!)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry