Widok

Second Hand'y - lumpexy w Gdańsku ;)))

Szukam chętnych którzy podobnie jak ja lubią buszować po takich sklepikach :)) Znacie jakieś fajne - sprawdzone ciucholandy w Gdańsku ? A może są też chętne na sobotnie (50%) wypady na zakupy? :))

Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam lumpex na Obrońców Wybrzeża na Przymorzu - koło Tesco :) w nowym wieżowcu Horyzontu :)

2 fajne są też przy/na dworcu w Oliwie :) (jeden w budynku kasowym, drugi kawałek dalej, wzdłuż torów - w kierunku Gdańska) :)
zapraszam do secondhandu na ouni Górnej

platynowa 6e/1
obok fryzjera i domu wina
pon pt 12-18
sobota 10-14

sobota - 50 %
pon dostawa

zapraszam

musze pojechać w sobote tam do Oliwy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja polecam ten co Aga,na Przymorzu ul Obroncow Wybrzeza
Nowy lumpex na Morenie koło Carrefoura Express a dokładnie przy banku ING
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziś byłam na lumpkach :) Byłam w tej Oliwie :)) fajne ciuszki i 50% :)) ale i odkryłam nowy lumpexik na Zaspie - niedaleko lotni :) Nazywa się "Tani Armani" :D Ciuszki są naprawdę fajne :) Kupiłam sobie świetną kurtkę eko-skórkę czarną za.......... 2 zł :D szok ! W każdą sobotę -50% i jest jeden wieszak na którym wszystkie ciuszki są po 2zł !!! :) Pani która tam pracuje jest mega sympatyczna :)) POLECAM !!! :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kasiula - na Zaspie, koło Rossmanna, na piętrze?
Nie :) Idziesz dalej... musisz za Cukiernią skręcić w prawo... i tam będzie reklama na płocie chyba jak dobrze pamiętam :) że TANI ARMANI Odzież używana otwarte od 20 maja :))
dokladnie ten Tani armani jest dosc fajny. Agusia on jest kolo rosmana tylko nie ten u gory nad dawna cukiernia a na dole obejdz ten budynek i z tylu wchodzi sie po schodkach
ooo : to nawet nie wiedziałam, że tam jest jakiś nowy sklep :D

kiedyś fajny był ten na pietrze - ale później coraz więcej szmat zaczęli sprowadzać :P
A moze macie chęć kobitki w sobote pobuszować w ciuszkach wspólnie? :P

Dori30 co z aerobikiem na spójni ? :P Myślałam ze sie odezwiesz :(
Kasiu przepraszam cię mam chwilową przerwe, bo kolezanka mi choruję i nie wiem jak to bedzie. Jak bede szla to dam znac, napewno
wybaczam ;)
dziewczyny, czy któraś z Was chodzi jeszcze do tego "tani armani"? słyszałam, że jest tam rzeczywiście tanio, ale mniej mi zależy na ciuszkach dziecięcych, a bardziej żeby sobie coś znaleźć. Warto się tam wybrać?
wrzescz polecam na ul dmowskiego:)
dzięki, a tak mniej więcej koło czego to jest? I jak się nazywa? :)
Ja polecam ten Tani Armani na Zaspie, jestem tam regularnie i naprawdę znalazłam tyle super ciuszków, że szok, ale nadal twierdzę, że najlepszy jest ten na Przymorzu co dziewczyny gdzieś tu na forum polecały ten na Piastowskiej.
Może wynalazłyście dziewczyny jakieś nowe miejsca z ciuszkami? Nudno mi ciągle w tych samych buszować :)
ja bym chętnie pobuszowała też ale z małym dzieckiem wypad na zakupy to średnia przyjemność ;)

Inne tematy z forum Kobieta

Rozwod dobry adwokat (405 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

do góry