Widok
fajne dwa lumpeksy tylko z creamem są w Malborku i jeden w nowym dworze , w tych trzech zawsze jak idę to z pięcioma ciuchami wychodzę , ale to nie są szmatexy z nie sortem , dla tego ceny także mają adekwatne do towaru , jak dla mnie to i tak się opłaca wszystko modne i dużo mteki .
pozdrawiam mój ulubiony to Modne ciuszki na Sienkiewicz w malborku.
pozdrawiam mój ulubiony to Modne ciuszki na Sienkiewicz w malborku.
Polecam "Tani Armani" - czw-sob jest za pół ceny i jeszcze można coś znaleźć; od pn do śr to tani nie tylko Armani; dużo dobrych firmowych rzeczy; pani która sprzedaje jest świetna; niczego nie wciska; sympatyczna, pomocna; dziś wróciłam z dwiema spódnicami po 10 zł, bluzką za 8 zł i torebką za 8 zł :)
I nikt się nie odezwał :( no nic , wasza strata :P bo zakupy udane :):)
A co do fajnych i niedrogich lumpków to godne polecenia są niedawno przeze mnie odkryte :
" Fart " - na Siedlcach ( na przeciw kościoła w pawilonie - parter ) naprawde fajne ciuszki można upolować :) w sobote 1 ciuszek po 1,5 zł :)
nie wiem jak się nazywa ( nie zwróciłam uwagi ) ten lumpik niestety ale miesci się na skrzyżowaniu ulic Legionów z Kościuszki ( w tych małych pawilonach - tam jest kwiaciarnia , lottek )
w sobote ciuszki po 2,5 i 10zł :)
dziewczyny nadal czekam na chętne na kolejne polowania :) e-mail powyżej :)
A co do fajnych i niedrogich lumpków to godne polecenia są niedawno przeze mnie odkryte :
" Fart " - na Siedlcach ( na przeciw kościoła w pawilonie - parter ) naprawde fajne ciuszki można upolować :) w sobote 1 ciuszek po 1,5 zł :)
nie wiem jak się nazywa ( nie zwróciłam uwagi ) ten lumpik niestety ale miesci się na skrzyżowaniu ulic Legionów z Kościuszki ( w tych małych pawilonach - tam jest kwiaciarnia , lottek )
w sobote ciuszki po 2,5 i 10zł :)
dziewczyny nadal czekam na chętne na kolejne polowania :) e-mail powyżej :)
mój lump jest na do studzienki, zaraz na samym początku od tramwaju, za jantarem. są 2 jeden na rogu, drugi po schodkach na dół - wole ten drugi bo babka zawsze spuszcza z ceny jak się powie, że ma sie 20zł ;) tam na pewno znajdziecie fajne torebki! ;) często skórzane! jest jeszcze "ciucholand" miedzy manhattanem a sex shopem w uliczce ale tam "drogo" 15-20zł tylko, że same firmówki...
7 Listopad 2011
Otwiera się nowy lumpex o nazwie Pełna Szafa w Brzeźnie ul. PCK
W dniu otwarcia promocje oraz karta stałego klienta przy każdym zakupie!!
Zapraszam Wszystkich zainteresowanych:)
Dojazd można sprawdzić na naszej stronie: http://www.pelnaszafa.net.pl
Otwiera się nowy lumpex o nazwie Pełna Szafa w Brzeźnie ul. PCK
W dniu otwarcia promocje oraz karta stałego klienta przy każdym zakupie!!
Zapraszam Wszystkich zainteresowanych:)
Dojazd można sprawdzić na naszej stronie: http://www.pelnaszafa.net.pl
a ja polecam rynki na przymorzu w piniedzialki i czwartki, jest mnostwo lumpow i wiekszosci za 1zl/2zl/5zl, ostatnio wyszukalam sobie sweterek abercrombie&fitch ,esprit,i polowka abercrombie&fitch, i polowka lacoste. I na to wszystko wydalam 25zł w stanie IDEALNYM! na prawdeb wam polecam rynki bo takie rzeczy mozecie dostac ze szok!