Widok
Serduszkowa herbata
Hej! Słuchajcie, planuje mojemu narzeczonemu kupić coś takiego: http://truskawka-lichee.czasherbaty.pl/ - czyli kwitnącą liczi, i spędzić z nim miły wieczór (ma ostatnio bardzo dużo pracy, i chce mu to jakoś wynagrodzic, bo ja chwilowo nie pracuje) i moje pytanie - czy ktos z was to pił? nie jest to niestety tania herbatka :( wideo pokazuje ze rzeczywiscie ładnie to wyglada :) tylko nie wiem czy tak napewno bedzie.
Jesli któraś z was to próbowała - dajcie znać, Dziekuje z góry i pozdrawiam nocnych marków:)
Jesli któraś z was to próbowała - dajcie znać, Dziekuje z góry i pozdrawiam nocnych marków:)
chcesz to ja mam pełno rożnych herbatek w domu. dam Ci :-) herbatką chcesz facetowi zrekompensować "zapier...nicz"? eee... intuicja się liczy, nie wydawanie pieniędzy na byle co :-)
o rany jaka cena!
polecam kawiarnię na ul. Szerokiej, za knajpką "Tekstylia". Nie pamiętam jak się nazywa, ale zaraz za "Tekstyliami" skręcasz przy płocie w lewo.
To malutka knajpeczka, z herbatami, sziszami i różnymi rodzajami piwa. Takie herbatki sprzedają na sztuki, dużo taniej. Piłam u nich w takim właśnie czajniczku i powiem, że bez rewelacji... tyle, że ładnie wygląda...
[/url]
[/url]
polecam kawiarnię na ul. Szerokiej, za knajpką "Tekstylia". Nie pamiętam jak się nazywa, ale zaraz za "Tekstyliami" skręcasz przy płocie w lewo.
To malutka knajpeczka, z herbatami, sziszami i różnymi rodzajami piwa. Takie herbatki sprzedają na sztuki, dużo taniej. Piłam u nich w takim właśnie czajniczku i powiem, że bez rewelacji... tyle, że ładnie wygląda...
[/url]
[/url]