Widok

Silownia, aerobic itp. -Gdynia Pogórze, poszukuję

Pogórze Obłuże Temat dostępny też na forum:
Właśnie sobie uświadomiłam niestety jak wyglądam. 3 mies pobytu w domu, stracona ciąża i jest efekt. Muszę szybko w miarę schudnąć i wiem, że sama dieta mi nic nie da. Poszukuję pilnie w okolicy Pogórza siłowni lub jakiegoś fitness klubu. Może ktoś się przyłączy? Będzie raźniej.
Ps. Najlepiej Pogórze Dolne albo niedaleko Żeliwnej.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pasują mi godziny t11- 13. Moj mail ania32gdy@o2.pl jak Ci pasuje napisz to sie umówimy
ania a w jakich godzinach chodzisz bo u mnie jak meza nie ma to w gre wchodzi tylko 9-13 ewentualnie 10-14 bo mała jest wtedy w przedszkolu, jak mąz jest w kraju to już mniejszy problem :)
Hej, chodze do szperku jeśli jeszcze szukasz towarzystwa pisz.PPozdrawiam Ania
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to jak dziewczyny zdecydowała się któraś, ja bym poszła do spinnki od poniedziałku,ale miłoby było z kimś jestem z obłuza i w sumie zbieram się miedzy szperkiem a spinnka ale nie mam za bardzo z kim iśc tym bardziej że mi odpowiadają tylko ranne godziny tzn. tak miedzy 9-13, jest któraś z Was może chętna ?
A może darmowe zajęcia jogi we wtorki o 18?
http://aktywne.trojmiasto.pl/Darmowa-joga-w-Gdyni-n54379.html
chętnie bym pochodziła, ale miło by było z kimś.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja chodzę do SPINNKI na Unruga. Mają dużą reklamę przed bramą.
A grafika zajęc zawsze sprawdzam na http://www.spinnka.pl
Uwielbiam zumbę z Kornelią i Alicją, pilates i piłki z Basią.
Fajna atmosfera i dobrze się tam czuje.
Już niebawem wielkie otwarcie nowego klubu Pure Jatomi Fitness w Galerii Szperk (Kosakowo/ Pogórze), aktualnie trwa przedsprzedaż karnetów, które można nabyć w bardzo atrakcyjnej cenie, jeśli macie jakieś pytania lub jesteście zainteresowani piszcie. Więcej informacji pod nr 502-813-201.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
koło petli 125 i 170 jest klub SPINNKA, do niedawna byl tam tylko spinning, ale od wrzesnia ruszyla sala fitness, jest duzo ciekawych zajęć: zumba, płaski brzuch, ABT, TBC, fat burning wiecej na http://www.spinnka.pl
no od stycznia, czyli od nowego roku:)
w szperku mają otworzyć pure ale dopiero od stycznia, a na unruga jest klub spinnka ale ma słabo wyposażoną siłownię ale mają salse , zumbę spining itp
w shperku bedzie siłownia Pure, zajęcia tez beda...od nowego roku:)
tak dla wszystkich zainteresowanych z okolic obełża:)
na porebskiego jest, w szkole :)

image
Dziewczyny osobiście polecam Activ na Morskiej - step, wzmacnianie, body pump, kazdy znjadzie tam dla siebie coś fajnego. Jestem z oksywia i dojeżdzam tam juz od ponad roku ( autobusem :)) rewelacja instruktorzy, schudnąc i wypocis sie można. Karnet open na miesiac 130 plnów. NIe ma tragedii :) Ale taniej chyba nie znajdziecie:)
Bliżej chyba nic nie ma ... taa arerobic na godebskiego to chyba dla seniorow... :P
Pani Asiu
poszukuje kogos kto by mnie kopnal w posladki i potrenowal bo jestem tlusciutka i leniwa.
Czy nadal Pani zajmuje sie aerobikiem?
prosze o kontakt jesli tak - gg: 10521220
pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy ktos cos wie o zajeciach na pogorzu rozpoczynajacych sie od wrzesnia??
W zeszłym roku aerobic byl w sp43, moze ktos wie czy bedzie w tym roku??

image
....jest juz przedsprzedaz w Galerii Rumia , wystawione jest codziennie stoisko TIGER GYM od 15-21:00 i sprzedaja karnety w mega fajnych cenach!!!!:)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
juz potwierdzone... wypada poczekac do wrzesnia:)

http://www.propertynews.pl/centra-handlowe/dariusz-michalczewski-otworzy-klub-fitness-w-galerii-rumia,9501.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
slyszalam ,ze od wrzesnia bedzie sieciowy klub TIGER GYM w Galerii Rumia 10km od Ob luza.
warto sie przejechac na porzadny fitnnes :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oczywiscie !!!!!!!! A tymczasem aerobic w szkole na Pogorzu Gornym Sp43 wtorki i czwartki na 20:00.
Magdaleno, wiem ze aerobik to jest w szkole na grabowku za 5 zł, jedne zajecia. mysle ze warto, 3 dni w tygodniu, poniedzialek, sroda i czwartek, po 18 zajecia sie zaczynaja. ja mam motywacje, ale chyba po swietach dopiero pojde. jestes nadal chetna? pozdrawiam.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Gdzie wypełnić zmarszczki (23 odpowiedzi)

Chodzi mi tutaj o zmarszczki przy ustach i marionetki. Mam sklonnosci po mamie i dosć szybko mi...

wróżka - tarot -czary mary? (20 odpowiedzi)

Hej dziewczyny , jestem jakby na zakręcie życiowym i to w zasadzie we wszystkich dziedzinach...

Krem nawilżający 40+ (31 odpowiedzi)

Moja mama ostatnio skarży się na bardzo suchą skórę na twarzy i szuka jakiegoś dobrego...

do góry