Widok

Silownia, aerobic itp. -Gdynia Pogórze, poszukuję

Pogórze Obłuże Temat dostępny też na forum:
Właśnie sobie uświadomiłam niestety jak wyglądam. 3 mies pobytu w domu, stracona ciąża i jest efekt. Muszę szybko w miarę schudnąć i wiem, że sama dieta mi nic nie da. Poszukuję pilnie w okolicy Pogórza siłowni lub jakiegoś fitness klubu. Może ktoś się przyłączy? Będzie raźniej.
Ps. Najlepiej Pogórze Dolne albo niedaleko Żeliwnej.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jaki koszt i jak to wygląda? mieszkam poza Gdynią...w kierunku na Puck:) mogę prosić maila?
Do p. Asi instruktorki
Dziewczynyn, na Chylonii jest suoer klub Bokanaka, tylko wiadomo dojazd, ale jak zrzuciłybysmy sie na paliwo to 5 osób spokojnie może jechać.
Przesyłam link do strony http://www.bokanaka.pl/grafik-zajec.html gdyby któraś była zainteresowana piszcie na e mail monia.p75@wp.pl lub gg 13519417 .W Szp nr 33 na Oksywiu jest aerobik 7 sł /h ale strasznie powolny i nudny na unruga jest basen ale późno bo na 21
był super klub na benisławskiego ale zlikwidowali a na cecowej słyszałam że na 10 punktów można dac 3
Ja jestem jak najbardziej chętna, bo powiem szczrze że też o tym myślę od dawna, ale nie chciałam iść sama. aleksandra.x@onet.pl
czekam na odzew,
razem rażniej
jestem z obłuża
Niby dlaczego i ja miałabym sobie odmówić?
Tylko godziny wieczorne mi odpowiadają jakby co.
a skąd estes magdaleno?
jak z obłuża to można się umówić jakoś
aleksandra.x@onet.pl
wiesz słyszałam ze w szkołach jest tani aerobik, ale nie wiem w której w okolicach obłuża odbywają się takie zajęcia
Masz e-maila ;)
w 33 na ul. Godebskiego jest we wtorek oraz czwartek ale strasznie monotonny i usypiający- 7 zł za godzinę
Skąd ta cisza?
Brak silnej woli? Motywacji? Etc.?

Jakby ktoś się jednak zdecydował to ja jestem cały czas za, a do tego czasu zostanę przy swoim biegi :)
Magdaleno, wiem ze aerobik to jest w szkole na grabowku za 5 zł, jedne zajecia. mysle ze warto, 3 dni w tygodniu, poniedzialek, sroda i czwartek, po 18 zajecia sie zaczynaja. ja mam motywacje, ale chyba po swietach dopiero pojde. jestes nadal chetna? pozdrawiam.
Oczywiscie !!!!!!!! A tymczasem aerobic w szkole na Pogorzu Gornym Sp43 wtorki i czwartki na 20:00.
slyszalam ,ze od wrzesnia bedzie sieciowy klub TIGER GYM w Galerii Rumia 10km od Ob luza.
warto sie przejechac na porzadny fitnnes :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
juz potwierdzone... wypada poczekac do wrzesnia:)

http://www.propertynews.pl/centra-handlowe/dariusz-michalczewski-otworzy-klub-fitness-w-galerii-rumia,9501.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
....jest juz przedsprzedaz w Galerii Rumia , wystawione jest codziennie stoisko TIGER GYM od 15-21:00 i sprzedaja karnety w mega fajnych cenach!!!!:)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy ktos cos wie o zajeciach na pogorzu rozpoczynajacych sie od wrzesnia??
W zeszłym roku aerobic byl w sp43, moze ktos wie czy bedzie w tym roku??

image
Pani Asiu
poszukuje kogos kto by mnie kopnal w posladki i potrenowal bo jestem tlusciutka i leniwa.
Czy nadal Pani zajmuje sie aerobikiem?
prosze o kontakt jesli tak - gg: 10521220
pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny osobiście polecam Activ na Morskiej - step, wzmacnianie, body pump, kazdy znjadzie tam dla siebie coś fajnego. Jestem z oksywia i dojeżdzam tam juz od ponad roku ( autobusem :)) rewelacja instruktorzy, schudnąc i wypocis sie można. Karnet open na miesiac 130 plnów. NIe ma tragedii :) Ale taniej chyba nie znajdziecie:)
Bliżej chyba nic nie ma ... taa arerobic na godebskiego to chyba dla seniorow... :P
na porebskiego jest, w szkole :)

image
w shperku bedzie siłownia Pure, zajęcia tez beda...od nowego roku:)
tak dla wszystkich zainteresowanych z okolic obełża:)
w szperku mają otworzyć pure ale dopiero od stycznia, a na unruga jest klub spinnka ale ma słabo wyposażoną siłownię ale mają salse , zumbę spining itp

Inne tematy z forum Moda i uroda

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (148 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

Krem nawilżający 40+ (31 odpowiedzi)

Moja mama ostatnio skarży się na bardzo suchą skórę na twarzy i szuka jakiegoś dobrego...

Sprawdzona odżywka do paznokci - jaka? (94 odpowiedzi)

Hej Dziewczyny, może miała któraś problem z bardzo słabymi, miękkimi paznokciami i sobie...

do góry