Widok

Sinupret w ciązy - zatoki

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Od tygodnia mam zapchane zatoki, robię inhalacje, dużo piję ciepłych płynów, nie wychodzę z domu no ale nic lepiej nie jest, ciągle jestem zapchana i ciężko oddycha mi się. Koleżanka poleciła mi sinupret na zatoki, podobno kobiety w ciąży mogą go brać... macie jakieś doświadczenia z tym lekiem? Może macie jeszcze jakieś sposoby na zatoki w ciąży. Jestem w 32 tc i nie chciałabym brać antybiotyku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki dziewczyny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też to bralam, na ulotkach z 2008 roku było napisane , że można brać je w ciąży, w tych nowszych po konsultacji z lekarzem. Wg mnie tabletki super pomagają.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
alternatywą był antybiotyk i też bardzo chciałam go uniknąć. Udało się wyleczyć właśnie Sinupretem i Biopharoxem.
mam doświadczenie z tym lekiem, bo też miałam zapalenie zatok 29 tc. Lekarz przepisał mi sinupret, trzeba dużo pić przy tym. Oprócz tego w aerozolu lekarz przepisał Biopharox, no i krople do nosa Nasivin.
http://www.nosizatoki.pl/
bez konsultacji z lekarzem bym nic nie wzięła w ciąży

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry