Widok

Sinupret w ciązy - zatoki

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Od tygodnia mam zapchane zatoki, robię inhalacje, dużo piję ciepłych płynów, nie wychodzę z domu no ale nic lepiej nie jest, ciągle jestem zapchana i ciężko oddycha mi się. Koleżanka poleciła mi sinupret na zatoki, podobno kobiety w ciąży mogą go brać... macie jakieś doświadczenia z tym lekiem? Może macie jeszcze jakieś sposoby na zatoki w ciąży. Jestem w 32 tc i nie chciałabym brać antybiotyku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
bez konsultacji z lekarzem bym nic nie wzięła w ciąży
http://www.nosizatoki.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam doświadczenie z tym lekiem, bo też miałam zapalenie zatok 29 tc. Lekarz przepisał mi sinupret, trzeba dużo pić przy tym. Oprócz tego w aerozolu lekarz przepisał Biopharox, no i krople do nosa Nasivin.
alternatywą był antybiotyk i też bardzo chciałam go uniknąć. Udało się wyleczyć właśnie Sinupretem i Biopharoxem.
ja też to bralam, na ulotkach z 2008 roku było napisane , że można brać je w ciąży, w tych nowszych po konsultacji z lekarzem. Wg mnie tabletki super pomagają.
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki dziewczyny

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...

do góry