Widok
Iwonka - jesli pracujesz i masz grupowe ubezpieczenie w PZU, to z PZU tez otrzymasz pieniazki, trzeba sie z aktem urodzenia zglosic do swojego zakladu pracy, do osoby ktora zajmuje sie PZU, ona wypelni Ci druczek, z ktorym idziesz do PZU (+ Twoja polisa lub deklaracja zgody i znowu akt urodzenia dziecka) i dostajesz od reki pieniazki. jesli z Twoimi papierami pojdzie ojciec dziecka, to kase dostaniesz na konto, bo on za Ciebie pieniedzy nie dostanie do reki.
Jak się należy, to się należy. I przestańcie się czepiać!
Skoro jestem grupowo ubezpieczona i płacę składki co miesiąc, to uważam, że pieniądze mi się należą! W końcu po to przystępuje się do ubezpieczenia! Jak złamiesz rękę, to odszkodowanie też Ci się należy! I jak urodzisz dziecko to też Ci się należy!
A czepiacie się bez sensu zadających proste pytania...
Skoro jestem grupowo ubezpieczona i płacę składki co miesiąc, to uważam, że pieniądze mi się należą! W końcu po to przystępuje się do ubezpieczenia! Jak złamiesz rękę, to odszkodowanie też Ci się należy! I jak urodzisz dziecko to też Ci się należy!
A czepiacie się bez sensu zadających proste pytania...
ja tez o to pytalam i nie widze w tym nic złego-co to za glupie gadanie ze rodzi dla kasy?
bez sensu...
dostaniesz becikowe z MOPSu (musisz miec zasw. od lekarza ze uczeszczalas do niego :))
z ubezpieczenia dodatkowego(o ile takie mialas)
w eleclerc 50zl (jesli pojdziesz z aktem urodzenia dziecka-dot.to tylko dzieci ur w 3miescie)
i to chyba na tyle
ps nie przejmuj sie glupimi komentarzami-wiadomo ze nie chodzilo Ci o to o co niektorym kolezankom z forum...
bez sensu...
dostaniesz becikowe z MOPSu (musisz miec zasw. od lekarza ze uczeszczalas do niego :))
z ubezpieczenia dodatkowego(o ile takie mialas)
w eleclerc 50zl (jesli pojdziesz z aktem urodzenia dziecka-dot.to tylko dzieci ur w 3miescie)
i to chyba na tyle
ps nie przejmuj sie glupimi komentarzami-wiadomo ze nie chodzilo Ci o to o co niektorym kolezankom z forum...