Widok

Sklep Valetta.pl opinie

Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl?
Jak z jakością tych rzeczy?
Chciałam zamówić, ale regulamin jest dość enigmatyczny.
Macie jakieś doświadczenia?
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 23

Ja zamówiłam tutaj bieliznę wyszczuplającą i strój sportowy na siłownie. Zakupy udane I dość tanie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jak to nie ma ? :) a czyta się regulamin przed zamawianiem? chyba nie. Ludzie powinni miec do siebie pretensje a nie do sklepu. A jakość super! zwlaszcza w tej cenie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czasami ludzie nie zauważą, nie odbiorą, przeoczą awizo - nie bez powodu ta Pani o to pytała i nie ma nic bezczelnego w tym
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ostatnio wystawiłam negatywną opinię tej firmie na jednej stronie. Postanowili się do mnie odezwać. Zaczęło się od tego, że otrzymałam towar, który jest niezgodny z zamówieniem. Najpierw napisałam wiadomość e-mail z informacją, że otrzymałam towar niezgodny z zamówieniem i chce to wymienić lub zwrócić. Pani z która pisałam nie odpowiedziała na żadne z zadanych pytań. Za to otrzymałam wiadomość, że nie ma możliwości wymiany, a kasy nie odzyskam i zwrotu podobno nie mogę zrobić, a oni mogą mi oddać 20% kosztów. Na tym zakończyli kontakt ze mną, na kolejne wiadomości już nikt mi nie odpisał. Wystawiłam negatywną opinię, więc się odezwali. Nagle okazało się, że przecież mają tyle rozwiązań dla klienta. Dzisiaj otrzymałam 22 zł. Czyli 20% kosztów i wiadomość, że mam usunąć negatywną opinię
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

U mnie było całkiem ok, oprócz samej dostawy która jest trochę długa :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Profesjonalna obsługa, dobrxe przygotowana oferta I wiele możliwości kompletów bielizny :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Popieram - jakość dobra moim zdaniem nawet bardzo a info o magazynie jest przecież
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam zerknąć sobie na dresslily.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No ale tak jest :/ do mnie paczki z Polski czasami idą teraz 3 tygodnie. Najważniejsza dla mnie jest jakość produktu po prostu :) a nie ile idzie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ella
2020-08-25 11:50:25
Ale to nie jest wina sklepu że np. listonosz nie zostawił zawiadomienia. Niestety teraz wiele paczek ginie bo poczta się przez pandemie nie wyrabia ale nie jest to wina sklepu
Do prawdy??? No proszę cóż za kwiatki....
Nie dajcie się nabrać na te pseudo pochlebne opinie!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja zdecydowanie polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ale to nie jest wina sklepu że np. listonosz nie zostawił zawiadomienia. Niestety teraz wiele paczek ginie bo poczta się przez pandemie nie wyrabia ale nie jest to wina sklepu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

No tak -mają tam magazyn ale jest informacja o tym więc można się przygotować na to że chwilę się poczeka :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ocena jest subiektywna, ja mam do tej pory też przy dwóch zakupach pozytywne zdanie na ich temat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mają magazyn w Chinach bodajże wiėc czas dostawy jest dłuższy. Cenowo ok, jakość normalna (akceptowalna). U mnie przyszedł odpowiedni komplet.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
potwierdzam!! Podpisuje się pod tą opinią
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

co za kłamstwo!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

mam ten sam problem. To oszusci i złodzieje
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam bardzo źle doświadczenia. Nie polecam tego sklepu, zlozylam zamówienie w czerwcu i otrzymalam nke to co zamawiałam, zlozylam reklamacje rzekomo mieli wysłać towar ponownie po 60 dniach walki dowiedziałam się ze moja paczka została zutylizowana bo jej nie odebrałam. Co jest nieprawdą, gdyż nie było żadnego listo osza ani paczka nie została wrzucona do skrzynki. Sklep mnie obarcza odpowiedzialnością za wyparowanie paczki. Stanowczo odradzam zakupy w tym sklepie. Towar jest beznadziejnej jakości, zdjecia na ich stronie to inna bajka! W dodatku kontakt ze sklepem tylko drogą mailową, pracownicy tego sklepu ironiczni i bezczelni.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Popieram, ja zamawialam nie raz - jasna informacja na stronie ze może iść paczka dłużej więc człowiek ma tego świadomość a 2 tygodnie mijają ekspresowo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Podsumowanie:

Sklep internetowy Valetta.pl to pośrednik sprzedający produkty z AliExpress i chińskich sklepów online, co budzi mieszane opinie klientów. Głównym problemem są długie czasy dostawy wynoszące od 2-3 tygodni do nawet 3-4 miesięcy, przy czym zamówienia są często rozbijane na kilka osobnych paczek. Jakość produktów jest zróżnicowana i zależy od ceny - tańsze artykuły mają gorszą jakość, podczas gdy droższe są lepiej wykonane. Obsługa klienta otrzymuje pozytywne oceny za szybkie odpowiadanie na maile i wiadomości, nawet w weekendy, jednak kontakt telefoniczny jest niedostępny. Znacznym problemem jest polityka zwrotów wymagająca odesłania towaru do Chin na koszt klienta oraz skomplikowany regulamin, który ulegał zmianom. Wiele osób narzeka na brak zwrotów pieniędzy po upływie 100 dni od zamówienia, mimo że przesyłka nie dotarła. Pozytywne recenzje na stronie sklepu budzą wątpliwości, gdyż mogą być napisane przez pracowników. Klienci rekomendują bezpośrednie zakupy na AliExpress jako tańszą alternatywę, choć niektórzy doceniają polską obsługę klienta i wygodę zakupów w Polsce.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Jaki krem na skórę z AZS? (31 odpowiedzi)

Dziewczyny proszę polećcie jakiś krem do buźki, który pomoże zlikwidować suchą skórę ze zmianami...

do góry