Widok
U mnie to było 2,5 tyg i 3 tyg na swoje zamówienie, bo rozbili je na dwie paczki. Z samej obsługi klienta jestem zadowolona, bo co prawda jeden produkt przyszedł z wadą, ale szybko zareagowali i wysłali mi za darmo drugi raz ten sam produkt i przyszedł ok. Nawet nie musiałam odsyłać tego z wadą. Uważam, że mają bardzo dobre ceny i chyba będę zamawiać tam częściej zwłaszcza jak będę mogła trochę poczekać na paczki
Czekałam na swoje zamówienie ponad dwa tygodnie i natknęłam się na negatywne opinie... Od razu zaczęłam ich straszyć policją, prokuraturą itp, a oni o dziwo bardzo miło mi odpowiadali i koniec końców paczka po kilku dniach dotarła. Oczywiście ich przeprosiłam i w sumie zauważyłam dopiero, że jak byk piszą na stronie o tym czasie dostawy... Z samego stroju kąpielowego i kompletu bielizny jestem całkiem zadowolona ;)
W moim odczuciu mają dużo rzeczy o zróżnicowanej jakości w zależności od cen. Zrobiłam zamówienie Na 750 zł i część rzeczy jednak mi się nie spodobała, ale nie miałam większych problemów ze zwrotem jak niektórzy co tutaj piszą. Po nadaniu paczki w następnym tygodniu praktycznie miałam pieniądze za część zamówienia (200 zł). Fakt faktem paczki przychodziły oddzielnie od 2 do prawie 5 tygodniu na nie czekałam...
tragedia!
Klienta mają w d*pie. Nie dość,że paczka przyszła po bardzo długim czasie to jeszcze niekompletna. W środku żadnego paragonu, przy spodniach nie było nawet wszytej metki. Po wysłaniu maila ( nie jednego) dostałam informację,że nie otrzymam zwrotu pieniędzy za brakujący towar ani nie wyślą mi go kolejną paczką bo minął niby termin reklamacji! ( nie prawda!) zamierzam zgłosić sprawę do US oraz na Policję. nie polecam!!!!
Klienta mają w d*pie. Nie dość,że paczka przyszła po bardzo długim czasie to jeszcze niekompletna. W środku żadnego paragonu, przy spodniach nie było nawet wszytej metki. Po wysłaniu maila ( nie jednego) dostałam informację,że nie otrzymam zwrotu pieniędzy za brakujący towar ani nie wyślą mi go kolejną paczką bo minął niby termin reklamacji! ( nie prawda!) zamierzam zgłosić sprawę do US oraz na Policję. nie polecam!!!!
Mi paczka przyszła co prawda bez chińskich znaczków, ale na metce made in china, więc pewnie to samo. Sama bielizna i strój sportowy są dobrze uszyte i fajnie wyglądają na żywo ^^ Kontakt ze sklepep jest na dobrym poziomie, chociaż automatyczna infolinia jest zdecydowanie na minus :/ preferowalabym kontakt telefoniczny niz mejlowy
Zamawiałam jakoś na początku lutego i dostałam w połowie lutego, więc tragedii nie ma, ale szału też nie. Chociaż spodziewałam się tego bo jest o tym info na ich stronie. Wzięłam na próbę kilka piżam i się nie zawiodłam, fakt że te tańsze są ze słabszych materiałów ale chyba o to z tymi tańszymi chodzi dlatego sa tanie xd kilka razy pisałam do nich na maila i odpowiedź zawsze dostawałam szybko, więc nie ma się co do czego czepić poza tą kwestią dostawy