Widok

Sklep z resztkami tapet

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy w Gdańsku jest gdzieś taki sklep?

Kiedyś był koło mnie ;) ale już go nie ma :P

potrzebuję mały kawałek jakiejś fajnej tapety do obłożenia zeszytu ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Idź do sklepu z tapetami i poroś o próbkę tapety, którą mają w sprzedaży "od ręki". Przy następnym remoncie zrób u nich zakupy, albo poleć ich w necie dla "wyrównania rachunków" ;)

Jak robiliśmy remonty, mieliśmy pół chałupy zawalone próbkami tapet, aż się śmialiśmy, że szkoda, że do szkoły nie chodzimy i książek nie trzeba obkładać...
Agatha - w którym sklepie tak chętnie Wam dawali próbki? :P
dzięki za pomysł :]
W Castoramie i Leroy Merlin. Zaczęliśmy od próbek tapet, które mieli w sprzedaży, ale ostatecznie i tak zamawialiśmy u nich z katalogów. Mieliśmy mieszkanie, w którym kazdy kolor robił się błękitnawy, nic nie można było kupić od razu, wszystko tzreba było ciągnąć do chałupy i przymierzać.
Agusia :-) ty sobie kup okładke na zeszyt hehehe będzie mniej problemów , mozesz tez obłożyć w jakiś fajny plakat z gazetki np. jakiś spiderman czy coś :-)
wczoraj widziałam w sklepie okładki A5 :P ale B5 nie mieli :/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Hanna Prajs czy przyjmuje prywatnie (12 odpowiedzi)

szukam w necie,ale nie znalazłam, wiecie może czy przyjmuje prywatnie i gdzie? z góry dzięki za...

jak oszczedzacie ? (27 odpowiedzi)

witam dziewczyny napiszcie plis jak oszczędzacie, jakie formy, jakieś rygory, albo na czymś...

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (226 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...

do góry