Widok

Skracajaca sie szyjka macicy .

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej Mamuski.
Przed ostatnia wizyta u mojej gin (30tydz ciazy) pobolewalo mnie przez 2dni podbrzusze.
Na wizycie okazalo sie ze skrocila mi sie szyja macicy gin nie powiedzial mi dokladnie o ile.
Kazala brac 2 x po 2 tabletki luteiny i 3x nospe i oszczedzac sie.
Za 2 tyg kolejana wizyta.
Bo je sie troche ze moge przed wczesnie urodzic .
Mialyscie moze podobny problem?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja przy każdej ciąży miałam takie problemy, z każda ciążą szybciej. Ale przy bezwzględnym leżeniu, braniu leków i niestresowaniu się każde dziecko urodziłam w terminie. Pozwodzenia i trzymam kciuki:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Powodzenia miało być:-)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tez przez to przechodzilam :( bralam fenoterol i isoptin ale u mnie komplikacje byly od samego poczatku, urodzilam w 35 i tez 2 tyg lezalam na patologii... a spacery w Twojej sytuacji zamienilabym na lezak :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mimo brania luteiny to skrocila mi sie nadal szyjka ma 19mm.
Jestem w 35 tyg i do wczoraj mialam barac tablektki na podtrzymanie.
Niewiem jak to teraz bedzie :(
Bo okazalo sie ze malutka juz ma strasznie nisko glowke Boje sie ze juz moge rodzic w kazdej chwili.
Co prawda nie mam narazie rozwarcia ani skorczy ale to moze lada moment pojawic sie .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miałam krótszą szyjkę (15 mm), od 22 tyg., a urodziłam na przełomie 37 i 38...

Nawet jeśli zaraz urodzisz, to będzie wszystko w porządku. Masz już dużego dzieciaczka, ja postawiłam sobię granicę martwienia się do 30 tygodnia - później już dziecku nic nie grozi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry