Widok
Śmieszne objawy ciąży
Dziewczyny, opiszcie swoje dziwne objawy ciąży, nie chodzi mi o typowe bóle głowy,piersi, senność i wymioty.
Dla mnie dziwne było (jak jeszcze nie wiedziałam, że byłam w ciąży), że miała mega chęć na jedzenie z MC Donalda, którego normalnie nie cierpię. I miałam wrażenie, że moja skóra ciągle pachnie naleśnikami. Teraz chce mi się z tego śmiać.
A jak było u Was?
Dla mnie dziwne było (jak jeszcze nie wiedziałam, że byłam w ciąży), że miała mega chęć na jedzenie z MC Donalda, którego normalnie nie cierpię. I miałam wrażenie, że moja skóra ciągle pachnie naleśnikami. Teraz chce mi się z tego śmiać.
A jak było u Was?
olcia* napisał(a):
> a mi się "wyłączyły" kubki smakowe na cukierki, batony itd
> zupełnie przestały mi smakować ;)
>
>
u mnie poidobnie choc do dopiero poczatek 4 mieasiaca a juz mnie odrzuca od slodyczy ktore kiedys tonami zamiast obiadu jadlam. No i tak jak nigdy w zyciu sniadania nie jadalm (pierwszy posilek o 15) to teraz bez sniadania zyc nie moge i slabo i odrazu po wyjsciu z domu. L:-)
> a mi się "wyłączyły" kubki smakowe na cukierki, batony itd
> zupełnie przestały mi smakować ;)
>
>
u mnie poidobnie choc do dopiero poczatek 4 mieasiaca a juz mnie odrzuca od slodyczy ktore kiedys tonami zamiast obiadu jadlam. No i tak jak nigdy w zyciu sniadania nie jadalm (pierwszy posilek o 15) to teraz bez sniadania zyc nie moge i slabo i odrazu po wyjsciu z domu. L:-)
A ja wstawałm o 5:30 że by zjeść sobie jajka na miękko przed pracą, a jak wracałm na obiad jadłam jajka na maśle, miłam fioła na punkcie jajek a nie wiedziałm że jestem w ciaży i myłśałm że nieżle mi odbiło bo mogę jeść tylko jajka; potem miałam manię kupowania jedzenia , kupowałam masę slodyczy i innych pierdół do pracy , które później rozdawałm bo wcale nie miałam ochoty ich jeść, wszyscy do mnie przychodzili na kawę bo było u mnie samo słodkie od którego mnie odrzucało , ale musiałm kupować
ja strasznie lubue mizerie i byłam na obiedzi u swoich rodziców moja mama podepchneła mi i mówi jedz kochanie tak ją lubisz zemdliło mnie nie wiedziałąm iżjestem w ciąży a moja mama na to będzie nas więcej za parę dni dowiedziała się iż będzie babciąintuicja jej mowiła o tym, całą ciążę nie mogłam jeść mizeri ale za to fasfudy i pepsi piłabym na umór
u mnie były śledzie-pamiętam w sobotę jak z pracy wracalam,powiedzialam,że jak nie zjem śledzia to chyba umrę!!!mąz już się patrzył podejrzliwie,a dopiero w poniedzialek test zrobilam no i ciąza-wierzyć mi się nie chciało:))))
odrzucenie od mięcha na 3 m-ce,węch absolutny,masa żyłek na cyckach od początku.
w ogóle jak zrobiłam test,pojechaliśmy do rodziców im powiedzieć i pierwsze co..zwymiotowałam do zlewu:)))
odrzucenie od mięcha na 3 m-ce,węch absolutny,masa żyłek na cyckach od początku.
w ogóle jak zrobiłam test,pojechaliśmy do rodziców im powiedzieć i pierwsze co..zwymiotowałam do zlewu:)))