Widok

Socatots-chodzi ktoś?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jak to wygląda w praktyce? Zapisaliśmy się na zajęcia pokazowe ale to dopiero za tydzień, zastanawiam się jak to będzie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://www.groupon.pl/oferty/trojmiasto/socatots-gdansk/610083/.EKj97h jest własnie oferta na grouponie i się zastanawiam. Był ktoś z grupy 1-2? Sajwer to wiem :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też byłam na zajęciach pokazowych z córeczką (właśnie w sali Mama i Ja) i bardzo nam się obu pokazało.
Jednak nie wróżę Socatots długiego istnienia w Polsce, chyba że zmienią formułę np rezygnując z wpisowego (nie pamiętam jaka to byla kwota ale absurdalna, zwłaszcza że w praktyce za koszulkę i materiały reklamowe) i wprowadzając możliwość opłaty za pojedyncze zajęcia a w każdym razie nie za miesiąc z góry.
Przecież jest dużo alternatywnych, ciekawych i urozmaiconych zajęć dla dzieci, na dodatek w stałych punktach, przystosowanych do potrzeb dzieci a nie na przypadkowych salach.
Innymi slowy coś im się z tą ceną pomyliło.
To widze,ze nie tylko nam sie spodobala ich oferta na targach ;D Ale ceny szokujace!!! Chodzimy do Edukatywki i do Aliceswim i tak myslalam o trzecich zajeciach od wrzesnia, ale koszt skutecznie mnie zniecheca. Coz bedziemy sie jeszcze rozgladac...
i tam jest oprócz opłaty obowiązkowe wykupienie "pakietu startowego".
Zajęcia fajne, ale stanowczo za drogo.
jakis czas temu byłam na zajęciach darmowych w Mama i ja. Niewiem, może jeszcze jest taka mozliwość. Pierwsze wrazenie fajne ale teraz z prespektywy czasu stwierdzam ze za drogo jak na takie zajęcia. No ale ja byłam tylko na 1 więc tez za dużo nie moge powiedzieć.
No właśnie strasznie drogie te zajecia są, facet na targach mówił że grupa do której my byśmy chodzili (1-2lata) zajęcia ma długosci ok 35 minut, a miesiąc-4 spotkania kosztuje 170zł!!!! jeśli jest 5 spotkań w miesiącu to 200 kilka zł i jak dla nas to bardzo dużo
Z drugiej strony bardzo mi się pomysł podoba, a mąz od soboty nie mówi o niczym innym tylko o tym, że będzie z synkiem na piłkę chodził...
właśnie chodzi ktoś z dzieckiem też jestem zainteresowana
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Właśnie odwiedziłam stronę z informacjami o tych zajęciach i wygląda zachęcająco. Niestety nie podają tylko ceny za zajęcia. Dowiedziałaś się może ile się płaci za miesiąc lub za jedne zajęcia?
Pozdrawiam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry