Widok
No właśnie strasznie drogie te zajecia są, facet na targach mówił że grupa do której my byśmy chodzili (1-2lata) zajęcia ma długosci ok 35 minut, a miesiąc-4 spotkania kosztuje 170zł!!!! jeśli jest 5 spotkań w miesiącu to 200 kilka zł i jak dla nas to bardzo dużo
Z drugiej strony bardzo mi się pomysł podoba, a mąz od soboty nie mówi o niczym innym tylko o tym, że będzie z synkiem na piłkę chodził...
Z drugiej strony bardzo mi się pomysł podoba, a mąz od soboty nie mówi o niczym innym tylko o tym, że będzie z synkiem na piłkę chodził...
Też byłam na zajęciach pokazowych z córeczką (właśnie w sali Mama i Ja) i bardzo nam się obu pokazało.
Jednak nie wróżę Socatots długiego istnienia w Polsce, chyba że zmienią formułę np rezygnując z wpisowego (nie pamiętam jaka to byla kwota ale absurdalna, zwłaszcza że w praktyce za koszulkę i materiały reklamowe) i wprowadzając możliwość opłaty za pojedyncze zajęcia a w każdym razie nie za miesiąc z góry.
Przecież jest dużo alternatywnych, ciekawych i urozmaiconych zajęć dla dzieci, na dodatek w stałych punktach, przystosowanych do potrzeb dzieci a nie na przypadkowych salach.
Innymi slowy coś im się z tą ceną pomyliło.
Jednak nie wróżę Socatots długiego istnienia w Polsce, chyba że zmienią formułę np rezygnując z wpisowego (nie pamiętam jaka to byla kwota ale absurdalna, zwłaszcza że w praktyce za koszulkę i materiały reklamowe) i wprowadzając możliwość opłaty za pojedyncze zajęcia a w każdym razie nie za miesiąc z góry.
Przecież jest dużo alternatywnych, ciekawych i urozmaiconych zajęć dla dzieci, na dodatek w stałych punktach, przystosowanych do potrzeb dzieci a nie na przypadkowych salach.
Innymi slowy coś im się z tą ceną pomyliło.
http://www.groupon.pl/oferty/trojmiasto/socatots-gdansk/610083/.EKj97h jest własnie oferta na grouponie i się zastanawiam. Był ktoś z grupy 1-2? Sajwer to wiem :-)
Ja z synkiem zaczelam chodzic w wakacje, pomysl bardzo fajny.Chodzilismy dwa miesiace zrazilo nas coraz mniejsze zaangazowanie trenera.Na targach przedszkolaka trafilismy na podobne zajecia - soccer kids- synek bardzo zadowolony, chetnie chodzi i musze przyznac ze sporo sie nauczyl jest jeszcze jeden plus- nizsza cena!!! Rowniez proponuja pierwsze zajecia darmowe wiec mysle ze warto sprawdzic!
moj synek chodzi od ponad pol roku, nie zauwazylam zeby trener mniej sie angazowal, wrecz przeciwnie. Nie wiem skad ktos wzial cene 200 zl za miesiac, bo nigdy tyle nie placilam, cena za miesiac zajec to koszt 136 zl. Fantastyczne zajecia, a po pol roku chodzenia widze jak moje dziecko rozwinelo sie ruchowo.
dla mnie takie sobie, bylam 2 tyg temu na zajeciach pokazowych, fakt bylo sporo dzieciakow ktore juz chodza jakis czas ale dla mnie to takie nabijanie kasy...tymbardziej za taka cene, na wstepie prawie 240 zl (w tym 99 zl skladka a ok.140 zl co miesiac!!! za 4 spotkania), cena to jakas porazka, mlody wiecej skorzysta jak z nami chodzi na sale jak mamy treningi, dostanie pilke i biega :)