Widok
Ja uzywam jako zapasowy wózek bo mój zwykły zajmuje sporo miejsca. Mam wersję z kołami piankowymi, jest tez taka z pompowanymi. Ja nim daję radę na kazdej nawierzchni, ale nie wiem czy jakbym uzytkowala go na co dzien to czy by to wytrzymał. Zajmuje mało miejsca, jest lekki - dla mnie bomba. Widuję ich sporo takze chyba się sprawdzają. Pan w mama i ja mi mówił że to jedne z najbardziej chodliwych spacerówek u nich
Ja korzystam pół roku, nie mam nic do zarzucenia :) poza tym, że gąbkowy pałąk dla dziecka trochę ciężko się myję przy większych zabrudzeniach, ale to też mały problem, zamiast chusteczki nawilżanej muszę sięgnąć po jakąś gąbkę i tyle wad ;)
- bardzo lekki, ale ta lekkość nie przeszkadza w prowadzeniu
- długi pasek na ramie jest absolutnie hitem, po złożeniu można zanieść do domu mając obie ręce wolne - a jak wiadomo mamy co nosić ;)
- kosz jest pojemy i wygodny
- rozkłada się na płasko, wygodny system rozkładania (taka klamra), można delikatnie rozłożyć jak dziecko uśnie
- przedłużana budka i osłonka na nózki, nieprzemakalne
- koła pianowe ale całkiem duże, wygodne, można blokować choć ja z tego nigdy nie korzystałam
- radzi sobie ze schodami i krawężnikami, lekko sie podbija
- ma mały organizer z 3 kieszonkami :)
- bardzo wygodna rączka, okienko, siatki, materiał który super sie czyści, ładny, można dokupić inny kolor budki jak obecna się znudzi :)
- musi być wygodny, miałam antywózkowe dziecko, więcej niż 15min bez płaczu się nie dało, tak polubiło snapa że możemy w nim jeździć godzinami i ładnie w nim zasypia, od pierwszego spaceru
- bardzo lekki, ale ta lekkość nie przeszkadza w prowadzeniu
- długi pasek na ramie jest absolutnie hitem, po złożeniu można zanieść do domu mając obie ręce wolne - a jak wiadomo mamy co nosić ;)
- kosz jest pojemy i wygodny
- rozkłada się na płasko, wygodny system rozkładania (taka klamra), można delikatnie rozłożyć jak dziecko uśnie
- przedłużana budka i osłonka na nózki, nieprzemakalne
- koła pianowe ale całkiem duże, wygodne, można blokować choć ja z tego nigdy nie korzystałam
- radzi sobie ze schodami i krawężnikami, lekko sie podbija
- ma mały organizer z 3 kieszonkami :)
- bardzo wygodna rączka, okienko, siatki, materiał który super sie czyści, ładny, można dokupić inny kolor budki jak obecna się znudzi :)
- musi być wygodny, miałam antywózkowe dziecko, więcej niż 15min bez płaczu się nie dało, tak polubiło snapa że możemy w nim jeździć godzinami i ładnie w nim zasypia, od pierwszego spaceru
ja używam niecały rok i jestem w nim zakochana ;) nie kupiłabym żadnej innej spacerówki.
- waga - na tym zależało mi najbardziej bo muszę wnosić wózek na 1 piętro i dużo wkładam i wyciągam go z bagażnika
- rozkładane na płasko siedzisko - na pasku, wiec płynnie, kiedy dziecko zaśnie nie ma obawy że jakieś szarpanie je obudzi kiedy będziemy rozkładać oparcie
- ruchomy podnóżek - dużo spacerówek go nie ma a przy mniejszych dzieciach jest ważny
- ogromna buda - nigdy nie korzystałam z folii bo buda zakrywa cały wózek ;)
- dobrze się podbija
- można spokojnie prowadzić 1 ręką w przeciwieństwie do parasolek
- spory kosz na dole
- koła nie są malutkie co dodatkowo umożliwia jeżdżenie np po piaskowych alejach bez obawy ze się zakopiemy
- używany od czerwca 2016 - nic nie stuka, nie lata, nie poluzowało się, nie przetarło, nie zardzewiało
- piankowy pałąk jest rzeczywiście słaby - ja mam uszyty pokrowiec na rzep który wrzucam do pralki
- czarna tapicerka latem wiadomo nagrzewa się szybciej - również mam na siedzisko materiałowy wkład-materacyk
niestety nie płaca mi za reklamę :( ...a szkoda ;)
- waga - na tym zależało mi najbardziej bo muszę wnosić wózek na 1 piętro i dużo wkładam i wyciągam go z bagażnika
- rozkładane na płasko siedzisko - na pasku, wiec płynnie, kiedy dziecko zaśnie nie ma obawy że jakieś szarpanie je obudzi kiedy będziemy rozkładać oparcie
- ruchomy podnóżek - dużo spacerówek go nie ma a przy mniejszych dzieciach jest ważny
- ogromna buda - nigdy nie korzystałam z folii bo buda zakrywa cały wózek ;)
- dobrze się podbija
- można spokojnie prowadzić 1 ręką w przeciwieństwie do parasolek
- spory kosz na dole
- koła nie są malutkie co dodatkowo umożliwia jeżdżenie np po piaskowych alejach bez obawy ze się zakopiemy
- używany od czerwca 2016 - nic nie stuka, nie lata, nie poluzowało się, nie przetarło, nie zardzewiało
- piankowy pałąk jest rzeczywiście słaby - ja mam uszyty pokrowiec na rzep który wrzucam do pralki
- czarna tapicerka latem wiadomo nagrzewa się szybciej - również mam na siedzisko materiałowy wkład-materacyk
niestety nie płaca mi za reklamę :( ...a szkoda ;)