Widok

Sparing Łączpolu Gdynia za Startem Elbląg i spotkanie Klubu Kibica

Rumia Temat dostępny też na forum:
1. kwietnia o godzinie 16 w hali MOSiR w Rumii odbędzie się sparingowe spotkanie pomiędzy Łączpolem Gdynia a Startem Elbląg.
Serdecznie zapraszamy na ten mecz, który będzie kolejnym etapem w przygotowaniach do rozgrywek Play Off.

Nasze Łączpolanki przygotowują się do ćwierćfinałowych meczy play off, w których zmierzą się z zespołem Politechniki Koszalin. Nasz przeciwnik do słabych nie należy, co zresztą udowodnił w spotkaniach Pucharu Polski.Dlatego też bardzo liczymy na doping Naszych Kibiców w czasie rozgrywek (pierwsze spotkanie z Koszalinem juz 6. kwietnia o godz. 15 w Rumii).

Po sparingu z Elbląskim zespołem 1.kwietnia o godzinie 17:30 odbędzie się spotkanie Klubu Kibica KS Łączpol Gdynia. Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych! Spotkanie odbędzie sę w sali konferencyjnej hali Rumskiej.

Na stronie internetowej Łaczpolu w dziale Klub Kibica można pobrać regulamin oraz deklarację członkowską Klubu Kibica.
Deklaracje należy przyynieść wypełnione na najbliższe spotkanie.
Osoby, które do 6 marca będą członkami Klubu Kibica mogą liczyć na niespodziankę, która przyda się prawdziwemu kibicowi naszych dziewczyn.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oczywiście miało być kto do 6 kwietnia będzie członkiem Klubu Kibica Łączpolu Gdynia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Sport

Suplementy sportowe (6 odpowiedzi)

Dzień dobry. Mój partner i ja planujemy nabrać czystej masy, a następnie zająć się rzeźbieniem...

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

Bieganie zimą (19 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

do góry