Widok

Śpiewająca Elsa z Krainy Lodu - czy warto?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zastanawiam się nad zakupem tej lalki - tej oryginalnej firmy Mattel. Czy ktoś ma tą lalkę i podzieli się wrażeniami? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam. Zawsze kupowałam dziecku oryginalne produkty. W przypadku lalek Anna i Elsa pokusiłam się o podróbę. Wg mnie tandeta nieziemska, ale moja 5- letnia córka zachwycona. Zastanawiam się teraz czasami, czy jest sens kupować oryginalne produkty, bo dziecko i tak zachwycone a długo jedną zabawką się nie bawi. Czy to tylko w mniemaniu dorosłych oryginalne za 5 razy więcej funduszy produkty są warte kupna.
Powiem Ci ze tez sie nad tym zastanawialam! Tyle kasy za lalke ktora pewnie szybko sie znudzi. A gdzie kupilas podrobe? Na allegro? I tez spiewajaca?
Ale jaka Elsa? Taka: http://allegro.pl/jakks-lalka-interaktywna-elsa-kraina-lodu-frozen-i5336041896.html?bi_s=archiwum_allegro&bi_m=Offers&bi_c=Product&bi_term=Dla+Dzieci-11763_Zabawki-11818_Lalki+i+akcesoria-11825_Lalki+z+bajek-84948

Jak taka to mamy taką. Młoda dostała ją na gwiazdkę. nie pobawiła się nią długo:) ale to był jedyny prezent od nas i uważam że spoko bo bardzo się ciszyła jak ją dostała. podrobione mamy Elsę i Annę typu barbie i też jej wystarczają:)
imageimage
Moja ma taką samą jak powyżej oryginalą Annę i Elsę i długo się nimi nie pobawiła,stoją na półce i się kurzą .Zecydowanie górą są my little pony,duża Celestia i ta druga ,barbi i od świąt szał na furbi boom.
my mamy orginalną else i annę i więcej nie będziemy dublować tej samej lalki. wiesz co lepiej kup jak lubi krainę lodu?

http://www.humbi.pl/product-pol-979-LEGO-Princess-41062-Lodowy-palac-Elsy-Elza-Anna.html

W temacie a bardziej kreatywne. W sklepie lego kosztuje to 189 ale jak poszperasz to może i taniej się dostanie. Według mnie to porządny prezent, lepszy niż taka lalka. Planuję to na urodziny córce kupić.
Oczywiście córa moja by chciała więcej takich lalek ale wiadomo oczy dziecka by chciałay wszystko, dla mnie już szkoda kasy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie lego fajniejsze choć ten zamek jest malutki - sąsiadka ma.
Albo poszukać figurki wszystkich postaci z Krainy Lodu też są bardzo fajne.
imageimage

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wybór auta :) (83 odpowiedzi)

Jeśli macie któreś z niżej wymienionych aut - proszę o opinię :) wszystkie auta diesel,...

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (8 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

pomóżcie-pomysł na własny biznes (103 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

do góry