Widok

Spodziectwo, jest ktoś w temacie?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Szukam mam synków ze spodziectwem, są tu takie?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam Cię Mamo.
Bardzo proszę o kontakt na. Na priv. emial; ilona-lawecka@wp.pl
Pozdrawiam serdecznie i zniecerpliwością czekam na kontakt
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy mozna się z. panią skontaktować poza forum? bardzo proszę o kontakt ilona-lawecka@wp.pl pozdrawiam
Witam. Gdzie pani operował?
Witam. Gdzie pani operowala bo my 3 razy w Chorzowie i znowu czeka nas operacja.
A jaki stopień spodziectwa był operowany? Jak synek zniósł ból pooperacyjny? Co ile dni miał zmieniany opatrunek? My tez czekamy na zabieg. Spodziectwo prąciowe 2 stopnia. Operacja tez ma się odbyc jednego dnia,a drugie do domu. Jestem z tego powodu pełna obaw czy damy sobie rade z synkiem w domu, dlatego moje pytania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Proszę Pani. Nasz syn miał taką operację i zostaliśmy wypuszczeni do domu po 1 dobie. Jest to normalna praktyka za granica. Synek był operowany w Oslo. Dziecko nosi 2 pampersy. Jeden na drugim. Tak, że ten zewnętrzny pochłania mocz i wymienia się częściej, a ten że spodu tylko przy kupie. Czyli z reguły raz dziennie. Cewnik wyciaga sie w szpitalu po ok 10 dniach. Przyznam szczerze, że osobiście było to dla nas dużo wygodniejsze niż się męczyć w szpitalu.
Witam. Mogę prosić o jakiś kontakt do Pani ? Będę bardzo wdzięczna ☺
Witam serdecznie mam kilka pytań w tym temacie czy mogę prosic o priv by móc się skontaktować?
Jak czytam to aż mi słabo się robi. Dzień po zabiegu do domu i w dodatku z cewnikiem. Gdzie jest odpowiedzialność? Syn mój był operowany 4 razy i jazdy pobyt w szpitalu 14 dni. Nie wyobrażam sobie żeby wyjść do domu w takim stanie po zabiegu na własną odpowiedzialność. W dodatku jeden zabieg? W głowie mi się nie miesci
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Salambo można jakiś kontakt?
Czy można prosić o jakiś kontakt na meila?
Moj synek tez ma spodziectwo- a gdzie i u kogo operowaliscie? Moze pamietasz?
Witam. Czy można prosić o adres e-mail ? Mój syn rowniez ma spodziectwo i jesteśmy przed operacją, chciała bym sie dopytac jak to wygląda i gdzie najlepiej operować :) bardzo proszę o jakiś kontrakt
Witam, czy moglabym kilka pytań zadać odnośnie zabiegu w tym szpitalu, pobytu itd? Proszę o jakiś kontakt ewelina18-85@tlen.pl
A gdzie była wykonywana operacja?
Witam. proszę o kontakt: olga.haffke@onet.pl Mój synek jest po 1 zabiegu

Witam. Proszę również o kontakt. Mój synek jest już po 1 zabiegu. mój adres e-mail olga.haffke@onet.pl

sabi.rutkowska@gmail.com, może Pani napisać mail :) pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy mogę prosić jakiś namiar do Pani ? mój synek też ma tą wadę :(

mój synek ma 3 lata i za 3 miesiące operację spodziectwa w Redłowie. Pobyt niestety ma wynosić 10-14 dni - powiedzieli, że z cewnikiem nie puszczą nas do domu, dlatego trzeba posiedzieć. Już się boję :(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

catering w przedszkolu (66 odpowiedzi)

Kochani , Proszę Was o opinię dotyczącą jakości cateringu w przedszkolach Waszych dzieci. Moja...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry