Widok

Spotkamy sie jeszcze kiedys??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny - co Wy na to zeby sie spotkac??? W pierwszy lub drugi piatek kwietnia, lub jak macie inne pomysly to mowcie :) Pozniej to nie wiem czy bym mogla bo przyjezdza moja mama i bedziemy wybierac sukienke :):) ale piszcie co o tym myslicie :) Jakis lokal z okraglym stolem... :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No proszę...to ja mam jaiś dziwny komputer,bo wszystkie macie tickery oprócz mnie...Ale dzięki za odpowiedź...
no właśnie co z tą knajpką?

Mmegi, u mnie masz normalnie tickera :-)

ja widzę twój Ticker ;-)

LASKI!!! Czas się zdecydować na knajpę ;) !!!!!

hej,babeczki?
czemu mój ticker przestał się wyswietlać i zamiast niego mam tylko krzyżyk???

My jutro dancingu nie gramy. Jutro gramy w kościele na mszy.

sisi - kiedy to wiadomo - przyszla sobota (09.04) - godzina 17:00.
Co do lokalu to jeszcze nie wiadomo. Przyznaje sie bez bicia, ze Sopotu nie znam, ale ja mam na to usprawiedliwienie :):):)

To w końcu gdzie się spotykamy i kiedy??? Bo czytam, czytam i się doczytać nie mogę :(
Andromeda, no dlatego wybrałyśmy sopot, bo leży po środku między gdynią i gdańskiem i każdej tak samo daleko ;-) w sopocie ja chodze tylko na lody do włocha, albo na goferka z bitą śmietanką ;-)

Słuchajcie, czy ta knajpa, co "robia laske", to na pewno Kawiaret? Bo opis pasuje mi do Błękitnego Pudla, zwłaszcza ta kostka brukowa zamiast podłogi... Ale może ja nie jestem na bieżąco, może lokal zmienił nazwę - stary Kawiaret mieścił się tam, gdzie teraz stoi krzywy domek a la Gaudi...
Ja się chyba przejdę po Sopocie i zrobię wizję lokalną, bo naprawdę! Takie z nas wszystkich bywalczynie, jak z koziego tyłka waltornia...
Gdyby większość z Was nie jechała z Gdańska, to zaproponowałabym Gdynię, choćby Cafe Strych przy placu Kaszubskim...

No, ale my sie spotykamy 08.04, wiec pewnie wtedy grac nie bedziecie, choc moze jednak??
A jak nadal nie wiadomo i nikt nie ma lepszych pomyslow niz ten lokal gdzie robia laske, to idziemy tam i juz.
Pozdr :)

02.04. zastępujemy kolegów

w ktora sobote?? 8 kwietnia?? pytam, bo Roza Wiatrow mnie bardzo interesuje, gracie tam?

Zapraszam do Róży Wiatrów w sobotę od 20.00

No to super ze jest nas coraz wiecej :) 17:00 jest chyba dobra godzina :):) A jak ten lokal jest taki sobie, to moze znajdziemy inny - ktos mowil o jakis innych - nie znam ich, wiec moze reszta sie wypowie?? A jak nie, to idziemy tam gdzie robia laske i juz :):)

good luck :-)

;):):) hihi mi tez to sie zdarza...ale dziś byłam taka bystra hihi ze zauwazyłam.:):) miłego dnia właśnie idę na rozmowę z dj-em

hahaha:))

:-D
przyzwyczailam sie nie uzywac polskich znakow, bo wychodza w mailach krzaczki i to tak z rozpedu, bez zastanowienia :o)

hihi elajza co te kelnerki robią????? no wiem fantazja mnie poniosła:):):) pozdrawiam:)

SaLma, jesli to jest to o czym mysle, to nie polecam! w srodku bardzo ciemno, zimno (zamiast posadzki jest kostka brukowa), malutkie stoliczki, a do tego naburmuszona obsluga, kelnerki robia laske, ze obsluza gosci.

do góry