Widok

Spotkamy sie jeszcze kiedys??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny - co Wy na to zeby sie spotkac??? W pierwszy lub drugi piatek kwietnia, lub jak macie inne pomysly to mowcie :) Pozniej to nie wiem czy bym mogla bo przyjezdza moja mama i bedziemy wybierac sukienke :):) ale piszcie co o tym myslicie :) Jakis lokal z okraglym stolem... :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
buziaki i jeszcze raz dzięki :):)

nie ma problemu...mojego meila masz...
buziaki:)

hihi ta sama :):) w tygodniu ide jakiś dobry puderek kupić i podkład, tusz itp więc jak sie zaopatrze to zaraz cię informuje i sie umOwimy::)):)

no ładnie:)
to dlatego cały dzień mnie tak uszy paliły...i co?napewno ta sama?;)

hihihi dzis byłam u niej i pokazywała mi twoje zdjęcie z narzeczonym :):)Patrzyłysmy czy to napewno jest ta mmegi:):)

cześć:)
ja po dłuuuuuuugiej nieobecności powracam w lepszej formie:)
a nasz plan jak najbardziej aktualny-tak jak Ci powiedziałam:)
a tak wogóle to śmiesznie,że świat jest taki mały(mówię o Marcie)hehehe

hello mmeg :) gdzie ty byłas hehehehe bo ja tu już myślałam ze nasz mały plan przepadł:(:(:(

no i ja też chciałabym zgłosić swoją obecność;)

chętnie bym się (mimo swojej króciusieńkiej historii na forum) dołączyła do Was, jeđli nie macie nic naprzeciwko...:)
10. SABRA

Dziewczynki, ten Kawiareton jest calkiem mily i znajduje sie vis a vis Krzywego Domku! Pozwole sobie do nich napisac jak wyglada rezerwacja i takie tam! Ustalilismy sobote, godz.17.00 ??

No, i od razu jest wiecej propozycji :)
Mi osobiscie jest wszystko jedno, bo zadnego z tych lokali nie znam, ale dopoki sa one w centrum Sopotu to jest dobrze :):)
A co z ta godzina??? 17:00??????

Pozdr :)

właśnie siedzę ze szklaną warki, bo wróciliśmy z 3-go spotkania nauk przedmałżeńskich ;) ale to chyba inny wątek - w każdym razie polecam na miting kawiarnie z papugą w sopocie - tuż przy dworcu ;-) duży stół ale nie okrągły tylko jajowaty ;) !!!!
o, witch, wrocilas do naszego forumowego swiatka, zapracowana kobieto?? Milo znow Cie czytac :o)

w razie hałasu każda bierze pod pachę laptopa ;-) i dajemy czadu na forum hi hihi ;)
www.serengetipub.pl
milo, przytulnie, kameralnie, z klimacikiem :-)
albo Kawiaret.

A czy ja też moge? :) Co prawda jestem nowa, nieco młodziutka i tak naprawde jeszcze nie zaręczona, ale "polubilam" Was od razu.
A jesli chodzi o miejsce w Sopocie polecam szczerze Kawiareton. Super nastroj (w sam raz na babskie pogaduchy) nie jest głosno, tłoczno i głowniarsko.
No i wreszcie konkret - A WIEC SOBOTA :):):):)
Co powiecie na godzine 17:00??? Jesli jest to za wczesnie to 18:00.
Pozostaje pytanie gdzie.... Chyba tez jakies centrum Sopotu, w zwiazku z czym prosba do tych, co znaja Monciak jak wlasna kieszen, o znalezienie jakiegos fajnego lokaliku gdzie mozna pogadac, nie bedac zmuszona do krzyku :):)
Pozdr :)

No właśnie, co się dzieje w sprawie spotkanka? Mamy już cale 9 osob na liscie, a pewnie jeszcze kilka osob sie czai ;)) Z tego co wyczytalam, to wiekszosci pasuje sobota wiec moze niech tak pozostanie :))
A co do lokalu to nie wiem, wymyslcie cos, skoro Antresolka odpada :)

fajnie, ze tyle osob jest chetnych (a szczerze mowiac licze na jeszcze wiecej ;)) ale nadal nie wiadomo gdzie i kiedy dokladnie :):):)
Zostajemy przy piatku (jak tak, to bede spozniona podobnie jak ostatnio) czy ta sobota???
Zaraz chyba zaloze nowy watek zatytulowany "PIATEK CZY SOBOTA???" i moze wtedy jakos bedzie wiadomo...

do góry