Widok

Spotkanie forumowe- wyprzedaż wiosenna

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jest propozycja takiego spotkania w Edwardzie (Centrum Zabaw Twórczych Edward ul. Rodakowskiego 3a, Gdańsk-Oliwa)
- Każda będzie mogła sprzedać, kupić ciuszki, zabawki, biżuterię- wszystko to co proponujecie na forum. Niedziela 21 marca godz. 11.00 - 13.00. Wstęp 5 zł. Są chętne?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
martszp czy ta cała akcja bedzie jakos reklamowana czy głownie poczta pantoflową?:)
martaszp czy moge prosic o oferte na maila?

i jak z dostepnościa terminow u ciebie? i od razu poproisze średni koszt tortu, ja wiem ze to zalezy pewnie od wielu rzeczy ale tak średnio, abym wiedziala na czym stoje.
carla26@wp.pl
ententino- Właścicielka Edwarda ma zrobić szeroką, ogólną reklamę, też na innych portalach, na naszym też. Czekam na wiadomość od niej.
aleksanrda27- wysłałam ofertę tortową.
Marta okaze sie ze miejsca barkanie !!:)
szykuje sie gruba akcja;D
Im więcej nas przyjdzie, tym większą mamy szansę, że sprzedamy swoje rzeczy :-).
W Edwardzie jest kawiarnia, a miejsca myślę, że nie zabraknie :-)
a jak tam z tymi naszymi towarami jak to bedzie gdzie sie rozlozymy na czym?
jak się dowiem, to napiszę :-) (po ok. godz. 14)
Dowiedziałam się- w Edwardzie będą stoły- duże i małe :-).

Dla tych co nie znają Edwarda- na miejscu jest kawiarnia :-)- pyszna kawa "Rzeka mleka" i herbata z sokiem malinowym i goździkiem :-), ciacho.
Trzeba tam byc sporo przed 11 czy jak to wyglada? Pakujemy sie głównym wejściem czy jak?
jak na targowisku :) na stolach bedziemy handlowac hehe , fajnie
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
olciaprincessa- Tobie to radzę jakiś dłuuugi wieszak zorganizować- na tyle ciuszków :-) Polówkę też można wziąść :-)

Sala będzie dla nas zarezerwowana w godzinach od 11 do 13.
Hop :-)
Podaj dalej, im więcej nas przyjdzie tym będzie weselej:

Na stronie: http://www.centrumedward.pl/index.php jest już oficjalne zaproszenie na spotkanie-wyprzedaż wiosenną :-)
"Centrum Zabaw Twórczych Edward oraz „Forumki” Trójmiasto zapraszają na odzieżowy, zabawkowy kiermasz! W końcu WIOSNA w SZAFIE!!!
Jeśli chciał(a)byś wymienić się, kupić, sprzedać lub oddać zbędne swoje ubrania, zabawki, dziecięce ubranka, odzież ciążową, a jednocześnie spędzić miły czas przy pysznej kawie, herbacie zapraszamy do Centrum Edward na giełdę rzeczy używanych.
w niedzielę 21.03.2010 w godz. 11.00 – 13.00
Wstęp: 5 zł
Zgłoszenia do udziału w giełdzie przyjmujemy telefoniczne lub mailowo. Zapraszamy!
Uprzejmie informujemy, że w Centrum Edward obowiązuje zmiana obuwia."
Adres: Centrum Zabaw Twórczych EDWARD, ul. Rodakowskiego 3a, Gdańsk-Oliwa

Od siebie dodam, że można też przynieść własne prace- kolczyki, biżuterię, filcowe cuda, przedmioty zdobione decoupage do sprzedania, wymiany.
Będę miła kolczyki z koralikami ze szkła weneckiego i ramki do zdjęć dla dzieci :-)
extra sprawa martszp :) jeśli tylko będę mogła to na pewno się zjawie.
martszp Gratuluje świetnego pomysłu.
Dziękuję -przyznam się, że ja miałam tylko dość ciągłych wątków "sprzedam ciuszki"- i dlatego zrodził się taki pomysł :-) Fajnie, że się udało załatwić miejsce, mam nadzieję, że frekwencja dopisze :-D
Uprzejmie informujemy, że w Centrum Edward obowiązuje zmiana obuwia.

??????????? :>
noo troche tych gratulacji to i dla mnie bo pomysl poddalam :P :) a reszte zorganizowala marta :):):):):):):)):):):):):):):):):):):):):)

marta a wogole jak to bedzie wygladac , jakos sie bedziemy mogly rozlozyc z tymi ciuhamo czy co? :/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

do góry