Widok

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż 20 kg. i jem 5 małych posiłków (rano śniadanie, potem jogurt, potem obiad, potem owoc i kolacja nie później niż o godz. 18). Ćwiczę 30 min. dziennie na twisterze+30 min. rowerek stacjonarny i do tego wieczorkiem śmigam godzinę na nordic walking i zastanawiam się, czy to mi wystarczy na schudnięcie aż takiej ilości kg... Jak myślicie przy takim trybie życia ile czasu mi to zajmie? A może któraś z Was jest chętna do odchudzania się razem ze mną? Razem łatwiej:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam, może ktoś jeszcze ma jakieś sprawdzone sposoby na odchudzanie?;-)
hejka
arlecik bedę złośliwa i przyniosę niedługo "komunistyczną czekoladę" ;) ach jaka mam na nią ochotę... mniam mniam
Doka nie ma sprawy, spalimy ją na siłce ;-) oby tylko nie takimi intensywnymi ćwiczeniami jak w sobotę :-) hihi ;D
Powiem Ci co robić, jak ćwiczyć i co jeść aby schudnąć!

Moim sposobem jest połączenie racjonalnej diety (zmiana nawyków żywieniowych) z aktywnością fizyczną (przyjemną i nie nudną)!

ZAPRASZAM na WEEKENDOWE WARSZTATY FITNESS dla kobiet :)
Aktywny wypad poza miasto!

Więcej na: http://www.happy-fit.pl

Zapraszam! :) Świetna zabawa
kontakt@happy-fit.pl bądź aleksandra.olender@wp.pl / trener personalny, instruktor fitness, instruktor pilates oraz afro dance & sexy dance, porady żywieniowe / weekendowe warsztaty fitness dla kobiet - odchudzanie
czesc, najlepiej sie wybrac do Czapielskiego Mlyna http://www.czapielskimlyn.pl bylam tam, schudlam i do tego zrelaksowalam. Jest to osrodek na kaszubach. turnusy 1 tydz i 2. Ja bylam na 1 tydzien. Pierwszy raz. Kolezanka mi polecila. Bardzo duzo zajec i to jedzenie dietetyczne wcale nie bylo zle, powiem nawet ze mi smakowalo. Uwielbiam ciastka i tam tez je mialam, tylko ze dietetyczne. Potem szefowa kuchni zrobila mini kurs gotowania i ciasteczka bede robila w domku. pozdrawiam
Ja mam zajecia z osobista trenerka 2x w tygodniu (cwiczy z nami jeszcze moja kolezanka), 1x cwicze na Orbitreku. Staram sie racjonalnie odzywiac. Kilogramy najpierw mi poszly bardzo w gore, przytylam 4kg, podobno to normalne gdy sie nigdy nie cwiczylo: miesnie waza wiecej niz tluszcz. Aktualnie jestem blisko wagi wyjsciowej, ale mam kilkanascie cm mniej w obwodach, najwiecej stracilam w tali i ogolnie w brzuchu. Kondycje mam juz super, i miesnie jak stal ;) .
Czy możesz coś więcej napisać o tych zajęciach?
Miejsce czas i koszt? Jakie rodzaje ćwiczeń?

Dodam, zę chciałam wejść w Dukana, ale opinie że to moda i skuteczność jest jak każdej innej spowodowala że spasowałam.
Trenerka przyjezdza do mnie, bo w innej opcji po co mi osobista trenerka ;) ? Kolezanka tez przyjezdza do mnie. Obie placimy po 500zl miesiecznie, czyli 1000zl za dwojke. Zajecia 2x w tygodniu po 60 minut, plus zestaw cwiczen do samodzielnego cwiczenia ( mi sie nie chce, kolezanka probuje cwiczyc te zestawy). Co miesiac nowy zestaw. Trenerka przyjezdza oczywiscie z profesjonalnym sprzetem fitness, matami itp.
Zapraszam na spotkania grupy wsparcia w odchudzaniu (Gdańsk), szczegóły: mojemotywacje@tlen.pl
ja schudlam w 2,5 mca 12 kg - jadlam jedno porzadne sniadanie i porzadna objado - kolacje i czasami jogurcik lub owoca - zero slodyczy, fastfoodow itp

Ja odchudzałam się na zasadzie zero zmiany odżywiania, bo nie potrafię zrezygnować ze słodyczy ;) Tak więc przerzuciłam się na ćwiczenia. Na youtubie jest masa treningów, można wybrać co kto lubi. Ćwiczyłam codziennie albo czasem poza niedzielą. W dzień 45-60 min, wieczorem 30-40 min. Obrałam tempo 2 kg na miesiąc, nie więcej. Gdy schudłam 9 kg przestałam, bo to mi wystarczyło.
Powodzenia i wytrwałości innym życzę :)

Ja kupiłam tzw złoty lek jest on w aptece na receptę i schudłam z 95 kg na 62kg
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

a co to za lek jeśli można wiedzieć?

Xenical mi pomógł bardzo

Mi na przykład pomógł poradnik na https://infoon.pl/skuteczne-sposoby-na-odchudzanie . Nie sądziłam, że w trakcie odchudzania popełniam takie kardynalne błędy... Jak przeczytałam, to poprawiłam się w tym kierunku i w ciągu miesiąca schudłam ponad 10 kilo!

Polecam http://eszron.pl/czym-sa-wczasy-odchudzajace/ zgubiłam zbędne kilogramy.

:)

Apka Blogilates, dużo filmików z ćwiczeniami beż sprzętu - wystarczy mata, nawet jak czasami pokazane są ćwiczenia z hantelkiem to obok jest wersja bez. Można wybrać stopień zaawansowania i czas ćwiczeń - mi bardzo pasuje, jak mało które filmiki

No i jeśli macie problem z brzuchem to bardzo ważna jest dieta. Duży brzuch bierze się często z nieodpowiedniej diety. Tak więc ważne jest codzienne zdrowe odżywianie się, picie duzęj ilości wody. Możesz również wprowadzić zioła oczyszczajće. Ze wszystkich mieszanek jakie wypróbowałam najbardziej pomogły mi te zioła https://loremvit.pl/produkt/odchudzanie/

Oblicz swoje zapotrzebowanie kaloryczne to jest najlepsza dieta
Jesz co chcesz tylko musisz się zmieścić w swoim zapotrzebowaniu.
Picie 2,3 litry wody.
-20 kg w rok

Jeśli potrzebujesz specjalistycznej wiedzy dietetycznej polecam PWN: https://pzwl.pl/Dla-pacjenta/Diety,3913755,k.html Aktualnie mają sporo ksiązek o tym jak stworzyć bezpieczny i zdrowy jadłospis bez pomocy lekarza.

Bylam na Dukanie rok temu, zachecona szybkim spadkiem wagi u wielu osob znajomych.
Schudlam w 4 miesiace 10kg. Ale nerki mi szwankowaly... Lekarz stwierdzil, ze byly przeciozone duza iloscia bialka w diecie... Po tym przyszedl efekt jojo ;(
Inna znajoma, po Dukanie nadal szczupla. Schudla ponad 20kg, duzo dluzej sie odchudzala. W miedzyczasie miala operacje wyrostka robaczkowego...
Ogolnie nie polecam, a jak juz - to na krotko.
Lepiej zdrowo jesc i cwiczyc Mniejsze prawdopodobienstwo efektu jojo i wiekszych problemow ze zdrowiem..
Tabletki na odchudzanie - specialmedassortment.com Polecam serdecznie produkt , po stosowaniu widoczne efekty. Połączenie zdrowej diety , sportu i tabletek przynosi szybkie rezultaty.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

tanie meble kuchenne?Jakie (73 odpowiedzi)

Dostaliśmy po 8 latach czekania mieszkanie z miasta 3pokoje,kuchnia. W kuchni mamy tylko...

Ciemieniucha - skuteczne metody (51 odpowiedzi)

Może doradzicie coś skutecznego na ciemieniuchę. Moja mała ma na środku główki cały placek....

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

do góry