Widok

Sprawdzone sposoby na odparzenia.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny wiem, że podobny wątek był ostatnio, ale nie mogę się do niego dokopać. Mój synek ma od dwóch dni bardzo czerwoną dupkę i nie wiem co robić, od urodzenia stosuję maść pośladkową i przez rok czasu ani razu nie miał odparzeń, a teraz coś się zrobiło i nie wiem już co robić, żeby to złagodzić:( Macie może jakieś sprawdzone sposoby??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
drogie mamusie,czy wiecie,ze masc tormentiol zawiera szkoldliwy kwas borny???? slyszalam,ze na potege owa masc zapisuje dr znany i polecany pediatra na zaspie w polmedzie....dziwie sie i ubolewam...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja dodatkowo polecam przemywanie przy każdej zmianie pieluchy nadmaganianem potasu :) unas pomogło - o wiele bardziej niż sudocrem :)
Dziękuję za rady, zaraz pójdę do apteki i zaopatrzę się w w/w maści. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dzięki!
Rewelacyjnie działa mąka ziemniaczana.

Nawet największe odparzenie zniknie a przynajmniej zblednie już następnego dnia.

A z maści/kremów to uważam,że nivea na odparzenia jest dobra pomimo tego,że beznadziejnie się rozprowadza.
jak juz pupcia jest mocno czerwona to moja pediatra kazała nam stosowac maść tormentiol.
linomag zawsze nam pomagał
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sudokrem i wietrzenie pupci :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

na co zwrócić uwagę przy podpisywaniu umowy z Biurem nieruchomości (61 odpowiedzi)

Chcę sprzedac mieszkanko, kawalerke. Ile zycza sobie w tej chwili biura nieruchomosci, znaczy...

Zniżki kody rabatowe - gdzie? (19 odpowiedzi)

Hej. Wiecie może czy są jakieś kody rabatowe do h&m lub smyk, reserved, rekids?

gdzie w Rumi są kasztany???? (6 odpowiedzi)

potrzebujemy pilnie,moze wiecie???

do góry