Widok
A to może być, bo ja mieszkam na krańcach Gdańska i ceny widać są niższe. Dla mnie to ok, ale innym nie całkiem po drodze :)
Kiedyś chodziłam do Degowskich na Legionów, kilka lat temu, jak w centrum mieszkałam i płaciłam po 200 zł od usługi i byłam przekonana, że oni tak sobie liczą, bo mistrzowie a teraz widzę, że ceny po prostu w górę poszły.
Kiedyś chodziłam do Degowskich na Legionów, kilka lat temu, jak w centrum mieszkałam i płaciłam po 200 zł od usługi i byłam przekonana, że oni tak sobie liczą, bo mistrzowie a teraz widzę, że ceny po prostu w górę poszły.
a może ktoś zna kogoś dobrego i taniego w Gdyni???? ostatnio byłam u fryzjerki i chyba sama zrobiłabym sobie lepiej. Włosy mam raczej krótkie, ciemne i robiła mi blond pasemka. Pasemka prawie na całej głowie mam nie od nasady włosa ale jakbym miała już odrost 1cm a gdzieniegdzie 2 cm, z jednego boku rudy jej wyszedł przy nasadzie, poprawiała ciemnym kolorem ale i tak rudy widać i czesać na tą stronę się nie mogę za to z drugiej strony wyglada jakby były całe blond a nie pasemka, koszmar poprostu. 70 zł dałam za to coś na głowie.