Widok

Sprawdzony,niedrogi fryzjer

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Może któraś w Was doradzi, gdzie udać się do fryzjera, który jest przez Was sprawdzony i ma przystępne ceny. Chodzi mi o balejage oraz podcięcie włosów. Najchętniej w Gdańsku.
Dzięki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A która częśc Gdańska Ciebie interesuje? Bo jeśli w okolice Auchan w Gdańsku są Ci bliskie to polecam gorąco niedroga i solidną fryzjerkę Bożenę pracującą w salonie "Semiramida" na osiedlu Wiszące Ogrody. Ale dla większości ludzi z Gdańska, te okolice to CIUT daleko ;)

Mieszkam we Wrzeszczu.
ja słyszałam o dobrej fryzjerce... gdzieś koło Placu Komorowskiego czy jak mu tam... przechodzi się na przeciwną stronę niż baletówka... i gdzieś tam jest dobra fryzjerka i nie droga... nie pamiętam jednak imienia tej polecanej...

Może jednak któraś z Was kogoś mi poleci?
Polecam studio Styl na Przymorzu,ul.Krzywoustego 25.
Przystepne ceny,mile panie ktore dobrze robia.

Polecam Ci salon SZYK tel. 3444543, ceny przystępne, profesjonalna obsługa.
Zakład mieści się we Wrzeszczu ul. Żywiecka 5d.
Polecam Panią Joannę lub Agnieszkę.

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
a ile płacicie za balejaż, na włosty do ramion?ja ostatnio zapłaciłam 180 zł, troche dużo mi sie wydawalo, byłam u fryziera w Gdańsku

na krzywoustego na przymorzu:

- salon KLIPS - p. kasia (cięcie) i p.aneta (balejaż)
- salon MILA - p. kasia

polecam oba :)

w sopocie obok pubu Kinski przy kolejce jest zaklad fryzjerski po schodkach w gore i damski i meski.Strzyzenie 18 zl,farbowanie dlugich wlosow okolo 60 zl,moze ceny trpszke sie zmienily,ale wg mnie rewelacja,Pani Gosia blondynka okolo 45 lat-swietny fachowiec.
Sporo zapłaciłaś... Ja za balejaż (tzw. dwa kolory, bo rozjaśnianie i ciemniejsza farba) na włosach za ramiona plus podcięcie całości z grzywką i ułożeniem płacę 120zł.

Ja polecam fryzjerki z salonu Efekt z Wita Stwosza 6.
Tel. 501-548-242

julka no to ja za balejaz w wóch kolorach,podciecie, ułożenie płace 170zł... ale takie są ceny na starówce...

A to może być, bo ja mieszkam na krańcach Gdańska i ceny widać są niższe. Dla mnie to ok, ale innym nie całkiem po drodze :)
Kiedyś chodziłam do Degowskich na Legionów, kilka lat temu, jak w centrum mieszkałam i płaciłam po 200 zł od usługi i byłam przekonana, że oni tak sobie liczą, bo mistrzowie a teraz widzę, że ceny po prostu w górę poszły.

w Beauty na podwalu staromiejskim jest tanio,
Gdańsk starówka

Może jeszcze jakieś propozycje?
upupu
a może ktoś zna kogoś dobrego i taniego w Gdyni???? ostatnio byłam u fryzjerki i chyba sama zrobiłabym sobie lepiej. Włosy mam raczej krótkie, ciemne i robiła mi blond pasemka. Pasemka prawie na całej głowie mam nie od nasady włosa ale jakbym miała już odrost 1cm a gdzieniegdzie 2 cm, z jednego boku rudy jej wyszedł przy nasadzie, poprawiała ciemnym kolorem ale i tak rudy widać i czesać na tą stronę się nie mogę za to z drugiej strony wyglada jakby były całe blond a nie pasemka, koszmar poprostu. 70 zł dałam za to coś na głowie.
znam fajna ale niezbyt chyba tanią fryzjerkę; za to bardzo dokładna

salon Trio na Zygmunta Augusta w Gdyni
Iza

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry