Widok

Sprzedam 2 różne suknie...

Sprzedam Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny, robiłam porządki w szafie, chcę się pozbyc sukienek które miałam już na sobie a wiem że juz nosić nie będę. Zbliża się czas sylwestra i balów, może którejś z was się spodoba, przyda?

1. W tej sukni przetańczyłam juz kilka nocy m.in. byłam świadkową na ślubie i zaręczyłam się w niej będąc na zeszłym sylwestrze. Suknia bardzo wygodna, jednoczęściowa, zapinana na zamek ale z tyłu są sznurowania jak w gorsecie dzięki czemu może być dopasowana do figury. Suknia ma wszyte fiszbiny oraz wszytą halkę, bardzo lekka, elegancka...na tzw "wielkie wyjścia". Wzrost 176 cm + 3-4 cm obcas, rozmiar 36-40, bordowo-ecru, cena 150 zł.

image

image

image

2. Suknia stylizowana na lata 20-30-te, materiał - satyna, kolor pudrowy róż, efektowne marszczenia w biuście i talii. Suknia ubrana raz na slub kuzyna. Bardzo kobieca, zwiewna, sexowna, rozmiar 38, cena 100 zł.

image

image

Kontakt w profilu.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oferta aktualna

up

ok :) nie ma sprawy :)

problem jest tylko w tym że ja będe dopiero na świeta w Trójmieście ;)

ehh, nie zawracaj sobie mną głowy, jak sukienka jeszcze będzie to się zastanowię

Wiper hmm, ja mam w zasadzie mały biust ale sukienka jest tak uszyta że i większy się zmieści, po prostu będzie bardzo ładnie wyeksponowany...ja musiałam sobie kupić push-up'a żeby się tam co nieco zmiesciło ;)

hmm, interesująca ta druga suknia..ja mam akurat 38 tylko biuścik dosyć spory...ciekawe czy bym sie zmieściła...

ta druga to sexy beast ;-) tylko do niej to nie ma mowy o zadnym tluszczykowym waleczku ;-)))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry