Widok

Sprzedam kapelusik i buciki do chrztu i nie tylko

Chylonia Sprzedam Temat dostępny też na forum:
Witam dziewczyny!
Ze chrztu mojej córci został mi kapelusik i buciki - przepiękny komplecik. Ozdobione różyczkami, wstążeczkami, falbankami i kokardkami. Idealne na chrzest i inne ważne okazje. Kolor biały.

Niestety nie mają metek z rozmiarami

Kapelusz na główkę o obwodzie ok. 32 - 36 cm
Długość bucików: 8 cm

Cena za komplet to 35 zł

Można odebrać w Gdyni Chyloni lub mogę wysłać za 5 zł po wpłacie całej należności na moje konto.

Zainteresowanym mogę przesłać więcej zdjęć.

image
image

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wow,cudne:)szkoda tylko ze ten komplet sklada sie tylko z bicuków i kapelusika.a reszty do tego nie bylo?

image
Niestety kupowałam tylko to jako komplet, a sukieneczkę dokupiłam osobno, zaraz poszukam zdjęcia może też się spodoba :)

image
image
tylko zebym to ja wiedziala jak duza bedzie moja coreczka w lutym/marcu przyszlego roku..to jest zagadka...

image
To najlepsze zdjęcie sukienki jakie mam teraz na kompie, jutro zrobię jej wyraźne zdjęcie i wstawię z wymiarami.

image
image

image
image
śliczniusia!:) No ale dla mnie to zdecydowanie za szybko na taki zakup.Mala sie urodzi dopiero w grudniu a chrzciny luty/marzec.ale takie cudeńko mysle ze szybko sprzedasz:-)

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dobry ortodonta (37 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (136 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

gdzie ksero na chełmie lub ujeścisku? (7 odpowiedzi)

Mieszkam tu od niedawna a pilnie potrzebuję skserować dokumenty medyczne,znacie jakiś punkt ksero...

do góry