Widok
moje smoczki i butelki sa bez biosfenolu. fakt, nie wiem ile trucizn jest w zabawkach fisher price, ale jesli dowiem sie, ze w danej zabawce jest cos rakotworczego, to ja wyrzuce. co innego robic cos swiadomie i nieswiadomie. pisalam wczesniej, ze nie pisze zlosliwie, wiec nie wiem, czemu tak ostro zareagowalas.
a mnie smieszy ze ktos wrzucil link ze nagle okazalo sie ze puzzle sa rakotworcze hahahah
a inne zabawki waszych dzieci to niby co??????
sama mam te puzzle i nie chowam ich bo ktos cos napisal
same trujecie wasze dzieci innymi rzeczami i nikt o tym nie pisze
bzdury bzdury i jeszcze raz bdury
mnie az tak nie zalezy zeby to sprzedac
wiec piszcie sobie co chcecie
wywalcie lepiej do smieci smoczki waszych dzieci to dopiero jest trucizna
a inne zabawki waszych dzieci to niby co??????
sama mam te puzzle i nie chowam ich bo ktos cos napisal
same trujecie wasze dzieci innymi rzeczami i nikt o tym nie pisze
bzdury bzdury i jeszcze raz bdury
mnie az tak nie zalezy zeby to sprzedac
wiec piszcie sobie co chcecie
wywalcie lepiej do smieci smoczki waszych dzieci to dopiero jest trucizna
olaola82 nie pisze tego zlosliwie, ale mysle, ze te puzzle powinnas wyrzucic a nie sprzedawac. ja swoje, tez calkiem nowe, ze smyka, wyrzucilam, choc kusilo mnie zeby sprzedac. ale skoro nie chce truc wlasnego dziecka, to takze nie chce truc innych. nie moglabym w nocy spac spokojnie wiedzac, ze jakies dziecko sie truje moimi puzzlami, tylko dlatego, ze rodzice sa niedoinformowani. na prawde nie pisze tego zlosliwie i prosze nie zlosc sie, ze zabotuje ci ten watek. oczywiscie jesli jakis rodzic zdecyduje sie je kupic mimo przeczytania artykulu, to juz bedzie to jego sumienie a nie twoje, wiec ciebie nie oceniam :)