Widok
olaola82 nie pisze tego zlosliwie, ale mysle, ze te puzzle powinnas wyrzucic a nie sprzedawac. ja swoje, tez calkiem nowe, ze smyka, wyrzucilam, choc kusilo mnie zeby sprzedac. ale skoro nie chce truc wlasnego dziecka, to takze nie chce truc innych. nie moglabym w nocy spac spokojnie wiedzac, ze jakies dziecko sie truje moimi puzzlami, tylko dlatego, ze rodzice sa niedoinformowani. na prawde nie pisze tego zlosliwie i prosze nie zlosc sie, ze zabotuje ci ten watek. oczywiscie jesli jakis rodzic zdecyduje sie je kupic mimo przeczytania artykulu, to juz bedzie to jego sumienie a nie twoje, wiec ciebie nie oceniam :)
a mnie smieszy ze ktos wrzucil link ze nagle okazalo sie ze puzzle sa rakotworcze hahahah
a inne zabawki waszych dzieci to niby co??????
sama mam te puzzle i nie chowam ich bo ktos cos napisal
same trujecie wasze dzieci innymi rzeczami i nikt o tym nie pisze
bzdury bzdury i jeszcze raz bdury
mnie az tak nie zalezy zeby to sprzedac
wiec piszcie sobie co chcecie
wywalcie lepiej do smieci smoczki waszych dzieci to dopiero jest trucizna
a inne zabawki waszych dzieci to niby co??????
sama mam te puzzle i nie chowam ich bo ktos cos napisal
same trujecie wasze dzieci innymi rzeczami i nikt o tym nie pisze
bzdury bzdury i jeszcze raz bdury
mnie az tak nie zalezy zeby to sprzedac
wiec piszcie sobie co chcecie
wywalcie lepiej do smieci smoczki waszych dzieci to dopiero jest trucizna
moje smoczki i butelki sa bez biosfenolu. fakt, nie wiem ile trucizn jest w zabawkach fisher price, ale jesli dowiem sie, ze w danej zabawce jest cos rakotworczego, to ja wyrzuce. co innego robic cos swiadomie i nieswiadomie. pisalam wczesniej, ze nie pisze zlosliwie, wiec nie wiem, czemu tak ostro zareagowalas.