Widok

Starające się IV

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam i zapraszam w nowym wątku, może będzie szczęśliwszy od poprzednich dla NAS:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
widze ze wszyscy czekaja. ja juz sie nie moge doczekac nowego roku kiedy zaczniemy sie znowu starac. mam nadzieje ze doktor powie ze wsio ok i mozemy. mam okropne koszmary ostatnio
hej dziewczyny:) właśnie podjęłam decyzję, że idę zrobić jutro betę.Nie chcę znowu zastanawiać się i codziennie robić testu. Przynajmniej będę miała pewność. Jutro mam 26 dc, czyli jak jestem w ciąży to powinno coś wyjść.
piggy 3mam mocno kciuki za bete :) mam nadzieję, że dzisiaj będzie koniec wątku IV :)
wczoraj miała przyjść @..ale cisza..zrobiłam test i jedna kreska :( zawsze mam jak w zegarku..ale to mój drugi cykl z CLO..może dlatego coś się rozregulowało....
jakoś nie nastawiam się że tym razem się udało..
Piggy - trzymam kciuki, ja też (o ile w przyszłym tygodniu będziemy mieli IUI) w tym cyklu będę robiła bete, bo jak będę brać luteinę, to przy testach sikanych nie jestem pewna czy i kiedy ją odstawić.
Któraś pytała o dra Czecha - mam nadzieję, że przyjmuje nadal, bo na poniedziałek jestem właśnie do niego zarejedtrowana. Rano badanie z krwi i gdzieś będę musiała przczekać kilka godzin, bo wizyta po 12-ej. A spacerować długo się w tej pogodzie nie da. :(
Piggy i jak wyszła beta?
Dziewczyny ja miałam wczoraj taki mały kryzys.Okres spóźnia się 5 dni,ale jak robiłam test wyszedł negatywny.Odkąd odstawiłam tabletki był co 35 dni,a teraz to tylko czasem mam taki brązowy śluz.Dziś nic nie było,dopiero teraz znowu się pojawił.Jajniki mnie bolą cały czas.Może tak teraz będzie wyglądał mój okres,po tych pigułach.Chciałam zacząć brać wiesiołek,ale nie wiem teraz bo nie ma normalnego krwawienia,więc nie biorę.Jeśli @ nie przyjdzie do końca roku to idę do lekarza.Może w między czasie powinnam powtórzyć test.Wkurzam mnie to,do tego dowiedziałam się że kolejna koleżanka jest w ciąży i to za pierwszym podejściem.Cieszę się ale też bym chciała,wkręcam sobie najgorsze scenariusze.
no i jak tam piggy?
no i dupa:)
znaczy nic nie wiem, bo nie zdążyłam dojechać rano do Invikty. Przez ten śnieg takie były korki, że mimo że wyjechałam wcześniej, to tylko do pracy się przynajmniej nie spóźniłam.
A ciekawa jestem czy jutro też by mi zrobili? Muszę chyba zadzwonić i się zapytać. A może ktoś wie?
Piggy- w sobotę pobierają w Invicie krew i robią badania, ale musiałabyś pojechać wcześnie, żeby jutro był wynik.
pojechałabym przed pracą, tak gdzieś po 8, bo do pracy mam na 9. To chyba by zrobili, nie?
Sprawdziłam ,ze w sobotę laboratorium od8 do 9 czynne.
Myśle, że tak. Ja osotanio w sobotę przed IUI robiłam LH i estradiol, właśnie w sobotę. Byłam koło 8. Wyniki były ok. 12. Powodzenia. :)
Jeszcze do tego wszystkiego choróbsko się mnie doczepiło.Lipa ja nie wiem.Poczekam na okres,jak za kilka dni nie przyjdzie powtórzę test,jak nic nie wykaże to będę się na prawdę martwić.
zrobiłam betę
nie jestem w ciąży:(
Oj szkoda.Na pewno się uda.Ja niestety też jeszcze nie,ale mam nadzieję że niedługo.Wciąż nie mam normalnego krwawienia tylko ten dziwny brązowy śluz,a dziś to już nic,czyściutko.Chcę brać wiesiołek,ale jak skoro nie mam tego okresu.Zrobiłam test 3 dni po dniu spodziewanej @ ale wyszedł negatywny.Nie wiem co mam robić.
Piggy- bardzo mi przykro. Liczyłam na Ciebie. Teraz i mnie opuściła nadzieja.
Malinka - dość dziwna sytuacja, skoro plamienia ustały. Ponów test za kilka dni. A wiesiołek wystarczy jak będziesz brała od czasu kiedy wystąpi @. Wcześniej nie bierz, bo podobno powoduje skurcze macicy.
hej dziewczyny
u mnie to nie wiem czy polowa cyklu czy koncowka coprawda 28 d.c ale albo cykl jest bez owulki albo owulaka byla 25 d.c bo od 3 dni widac skok tempki dziwne ze tak pozno ehhhh
coraz pozniej ta owulka wystepuje ale dobrze ze jest ;)

a ile dni po ewentualnej owulce mozna zrobic progesteron ? 7 dni chyba tak, a mozna wczesniej?
kurcze no Piggy, ale mi przykro.......
trzymaj się i nie trać nadziei... :*

Asia, jeszcze tylko dodam wyjaśnienie, bo pomyliłam dawki euthyroxu jak Ci pisałam, 4 dni mam brać po 12,5 potem dwa tygodnie 25, a potem ewentualnie przejść na 50 mg.
czesc dziewczyny. czego sie spodziewac po pierwszej wizycie u dr sliwinskiego? i czy to prawda ze odchodzi z invicty? u mnie wszystko do d..y cykl juz mi trwa 40 dni i ani widu okresu, chcialam byc na pocztku cyklu na wizycie a tu nic. jestem na tyle zadko w polsce ze to chyba nie ma sensu, cos mnie jakies smutki naszly i wszystko jest do niczego.
Dziewczęta ja mam pytanie do Was. Przez 3 pierwsze dni lutelnej miałam 36,8 (zawsze mam 36,7) a na 4 dzień podskoczyło do 37 i tak już zostało. Dziś mnie zemdliło po płatkach śniadaniowych.... Chcialam się ztestować ale jest za wcześnie.. bo to dopiero 6 dzień lutelnej.
Czy jak zrobie 9 to wyjdzie mi cokolwiek...? Bo chciałam w wigilię zrobić :) Na prezent :) mam ogromną nadzieję ze ciąża :) myślicie ze mogę się nastawiac skoro ta tempka jest tak wysoko? Raaaaaanyyyyyy

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry