Widok
Piggy - trzymam kciuki, ja też (o ile w przyszłym tygodniu będziemy mieli IUI) w tym cyklu będę robiła bete, bo jak będę brać luteinę, to przy testach sikanych nie jestem pewna czy i kiedy ją odstawić.
Któraś pytała o dra Czecha - mam nadzieję, że przyjmuje nadal, bo na poniedziałek jestem właśnie do niego zarejedtrowana. Rano badanie z krwi i gdzieś będę musiała przczekać kilka godzin, bo wizyta po 12-ej. A spacerować długo się w tej pogodzie nie da. :(
Któraś pytała o dra Czecha - mam nadzieję, że przyjmuje nadal, bo na poniedziałek jestem właśnie do niego zarejedtrowana. Rano badanie z krwi i gdzieś będę musiała przczekać kilka godzin, bo wizyta po 12-ej. A spacerować długo się w tej pogodzie nie da. :(
Dziewczyny ja miałam wczoraj taki mały kryzys.Okres spóźnia się 5 dni,ale jak robiłam test wyszedł negatywny.Odkąd odstawiłam tabletki był co 35 dni,a teraz to tylko czasem mam taki brązowy śluz.Dziś nic nie było,dopiero teraz znowu się pojawił.Jajniki mnie bolą cały czas.Może tak teraz będzie wyglądał mój okres,po tych pigułach.Chciałam zacząć brać wiesiołek,ale nie wiem teraz bo nie ma normalnego krwawienia,więc nie biorę.Jeśli @ nie przyjdzie do końca roku to idę do lekarza.Może w między czasie powinnam powtórzyć test.Wkurzam mnie to,do tego dowiedziałam się że kolejna koleżanka jest w ciąży i to za pierwszym podejściem.Cieszę się ale też bym chciała,wkręcam sobie najgorsze scenariusze.
Oj szkoda.Na pewno się uda.Ja niestety też jeszcze nie,ale mam nadzieję że niedługo.Wciąż nie mam normalnego krwawienia tylko ten dziwny brązowy śluz,a dziś to już nic,czyściutko.Chcę brać wiesiołek,ale jak skoro nie mam tego okresu.Zrobiłam test 3 dni po dniu spodziewanej @ ale wyszedł negatywny.Nie wiem co mam robić.
hej dziewczyny
u mnie to nie wiem czy polowa cyklu czy koncowka coprawda 28 d.c ale albo cykl jest bez owulki albo owulaka byla 25 d.c bo od 3 dni widac skok tempki dziwne ze tak pozno ehhhh
coraz pozniej ta owulka wystepuje ale dobrze ze jest ;)
a ile dni po ewentualnej owulce mozna zrobic progesteron ? 7 dni chyba tak, a mozna wczesniej?
u mnie to nie wiem czy polowa cyklu czy koncowka coprawda 28 d.c ale albo cykl jest bez owulki albo owulaka byla 25 d.c bo od 3 dni widac skok tempki dziwne ze tak pozno ehhhh
coraz pozniej ta owulka wystepuje ale dobrze ze jest ;)
a ile dni po ewentualnej owulce mozna zrobic progesteron ? 7 dni chyba tak, a mozna wczesniej?
czesc dziewczyny. czego sie spodziewac po pierwszej wizycie u dr sliwinskiego? i czy to prawda ze odchodzi z invicty? u mnie wszystko do d..y cykl juz mi trwa 40 dni i ani widu okresu, chcialam byc na pocztku cyklu na wizycie a tu nic. jestem na tyle zadko w polsce ze to chyba nie ma sensu, cos mnie jakies smutki naszly i wszystko jest do niczego.
Dziewczęta ja mam pytanie do Was. Przez 3 pierwsze dni lutelnej miałam 36,8 (zawsze mam 36,7) a na 4 dzień podskoczyło do 37 i tak już zostało. Dziś mnie zemdliło po płatkach śniadaniowych.... Chcialam się ztestować ale jest za wcześnie.. bo to dopiero 6 dzień lutelnej.
Czy jak zrobie 9 to wyjdzie mi cokolwiek...? Bo chciałam w wigilię zrobić :) Na prezent :) mam ogromną nadzieję ze ciąża :) myślicie ze mogę się nastawiac skoro ta tempka jest tak wysoko? Raaaaaanyyyyyy
Czy jak zrobie 9 to wyjdzie mi cokolwiek...? Bo chciałam w wigilię zrobić :) Na prezent :) mam ogromną nadzieję ze ciąża :) myślicie ze mogę się nastawiac skoro ta tempka jest tak wysoko? Raaaaaanyyyyyy