Widok

Starające się IV

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam i zapraszam w nowym wątku, może będzie szczęśliwszy od poprzednich dla NAS:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no tak ale dr Czech też odchodzi
W końcu się zebrałam i zadzwoniłam do dr Czecha...i nie odebrał ;-). Zadzwonię jeszcze za parę godzin - może teraz ma dyżur.
W takim razie czekamy na jakies informacje :)
czekamy na wieści
No hej! Dodzwoniłam się. Dr Czech od stycznia będzie w nowej klinice w centrum Gdyni. Jutro mam jeszcze dzwonić, bo nie miał przy sobie nr tel. Także ja się cieszę, bo z Gdyni jestem ;-).
Nie wiem czy Dr Ś. też tam będzie.
KURCZE SZKODA ZE NIE SPYTĄŁAM O sLIWINSKIEGO :(
no to ładnie się porobiło.
Ja dzisiaj dzwoniłam bo chciałam się zarejestrować do dr Śliwińskiego ew. dr Czecha na 4 stycznia i się właśnie też dowiedziałam że obaj odchodzą. I pani mi powiedziała że chyba razem będą pracować w nowej klinice w Gdyni od 4 stycznia właśnie. I w Invikcie nie mogę się do nikogo zarejestrować, bo dr Szczyptańska jest na urlopie a dopiero w styczniu przyjdzie dwóch nowych lekarzy.
No i niestety ten cykl będzie stracony:(
A potem to już nie wiem co dalej robić, czy iść za dr Ś. czy zostać w Invikcie u kogoś innego. Wolałabym chyba nie zmieniać lekarza.
Asia, co u Ciebie?
piggy pocieszylas mnie!!! ze jednak Sliwinski bedzie gdzies przyjowal

ja pojde tam gdzie Ś. nie chce zmieniac lekarza i zaczynac walkowac swoj od poczatku
No i zapisałam się do dr Czecha na 6 stycznia.
Podam wam nr tel na rejestracje (chyba jest tymczasowy): 501 757 111. Dzwońcie i sie zapisujcie.
Klinika jest na ul. Derdowskiego 7 w Gdyni (przy Pl. Kaszubskim).
Ciekawa jestem jak tam będzie. Ale wczoraj dr powiedział mi, że "usługi" będą takie jak w Inviccie, czyli inseminacje i in vitro tez.
no to super, ja dziś jak wyjde zz pracy zadzwonie do Śliwińskiego.

czyli Invickta pozbędzie się paru klientów co :)
witam... moja koleżanka również chodzi do Śliwińskiego i wczoraj była u niego, dowiedziała, się że odchodzi do Kliniki w Gdyni - z tego co dobrze usłyszałam to "Gometa" albo coś podobnego, też już na styczeń się do niego zapisała.
Oj chyba Invicta straci dużo "Klientek"

A przy okazji - życzę Wam wszyskim szybkiego zafasolkowania lub zagroszkowania. Trzymam za Was wszystkie kciuki i cieszę się razem z Wami jak którejś się udaje:) no i mam łezki jak niestety nie:(

POWODZENIA!!!
no to super!!!!!!!!! :) ale sie ciesze, moze bedzie taniej i nie bedzie tanich problemow z wizytami- w sensie nie bedzie takiego tlumu :)
Na taniej bym nie liczyła, ale opóźnień może taaakich nie będzie jak w Inviccie.

Martha, dzięki! ;-)))
Tobie też wszystkiego co najlepsze!
A wszystkim starającym się życzę wszystkiego co najlepsze!
Niech Wigilia i Święta Bożego Narodzenia upłyną Wam spokojnie i radośnie, a w Nowym Roku, marzenia niech
zmienią się w rzeczywistość, a sukcesy przerosną Wasze oczekiwania!
hurra, zapisałam się do dr Śliwińskiego na 4 stycznia:)
dzięki Michalowa za numer telofonu i informacje :*
I również życzę wszystkim wesołych Świąt i niech wigilijna noc przyniesie cud :)
kochane Starające się :)

niech Wam Święta upłyną w radości, pokoju i rodzinnym szczęściu, niech przyniosą błogosławieństwo Wam i Waszym Bliskim!
a w Nowym Roku niech nas będzie więcej o co najmniej o tyle Maluszków, ile jest Dziewczyn w naszym wątku :)))
buziaki!
ciekawe jak będzie w tej Gamecie, ale fajnie że mamy gdzie chodzić i nie musimy zmieniać lekarza :)

Dziewczyny życze Wam , zdrowych,Wesołych Swiąt, spełnienia marzeń zwłaszcza tyych brzuszkowych, usmiechów na codzień
No i abyśmy szybko zakończyły ten wątek :)
ja byłam na wizycie przed świętami i też się dowiedziałam od dr.czecha że już nie będzie w Invicta, cieszę się bo Gdynia też nam bliżej :)
dziewczyny a nie myslalyscie o adopcji

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry