Widok

Starające się IV

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam i zapraszam w nowym wątku, może będzie szczęśliwszy od poprzednich dla NAS:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no tak ale dr Czech też odchodzi
W końcu się zebrałam i zadzwoniłam do dr Czecha...i nie odebrał ;-). Zadzwonię jeszcze za parę godzin - może teraz ma dyżur.
W takim razie czekamy na jakies informacje :)
czekamy na wieści
No hej! Dodzwoniłam się. Dr Czech od stycznia będzie w nowej klinice w centrum Gdyni. Jutro mam jeszcze dzwonić, bo nie miał przy sobie nr tel. Także ja się cieszę, bo z Gdyni jestem ;-).
Nie wiem czy Dr Ś. też tam będzie.
KURCZE SZKODA ZE NIE SPYTĄŁAM O sLIWINSKIEGO :(
no to ładnie się porobiło.
Ja dzisiaj dzwoniłam bo chciałam się zarejestrować do dr Śliwińskiego ew. dr Czecha na 4 stycznia i się właśnie też dowiedziałam że obaj odchodzą. I pani mi powiedziała że chyba razem będą pracować w nowej klinice w Gdyni od 4 stycznia właśnie. I w Invikcie nie mogę się do nikogo zarejestrować, bo dr Szczyptańska jest na urlopie a dopiero w styczniu przyjdzie dwóch nowych lekarzy.
No i niestety ten cykl będzie stracony:(
A potem to już nie wiem co dalej robić, czy iść za dr Ś. czy zostać w Invikcie u kogoś innego. Wolałabym chyba nie zmieniać lekarza.
Asia, co u Ciebie?
piggy pocieszylas mnie!!! ze jednak Sliwinski bedzie gdzies przyjowal

ja pojde tam gdzie Ś. nie chce zmieniac lekarza i zaczynac walkowac swoj od poczatku
No i zapisałam się do dr Czecha na 6 stycznia.
Podam wam nr tel na rejestracje (chyba jest tymczasowy): 501 757 111. Dzwońcie i sie zapisujcie.
Klinika jest na ul. Derdowskiego 7 w Gdyni (przy Pl. Kaszubskim).
Ciekawa jestem jak tam będzie. Ale wczoraj dr powiedział mi, że "usługi" będą takie jak w Inviccie, czyli inseminacje i in vitro tez.
no to super, ja dziś jak wyjde zz pracy zadzwonie do Śliwińskiego.

czyli Invickta pozbędzie się paru klientów co :)
witam... moja koleżanka również chodzi do Śliwińskiego i wczoraj była u niego, dowiedziała, się że odchodzi do Kliniki w Gdyni - z tego co dobrze usłyszałam to "Gometa" albo coś podobnego, też już na styczeń się do niego zapisała.
Oj chyba Invicta straci dużo "Klientek"

A przy okazji - życzę Wam wszyskim szybkiego zafasolkowania lub zagroszkowania. Trzymam za Was wszystkie kciuki i cieszę się razem z Wami jak którejś się udaje:) no i mam łezki jak niestety nie:(

POWODZENIA!!!
no to super!!!!!!!!! :) ale sie ciesze, moze bedzie taniej i nie bedzie tanich problemow z wizytami- w sensie nie bedzie takiego tlumu :)
Na taniej bym nie liczyła, ale opóźnień może taaakich nie będzie jak w Inviccie.

Martha, dzięki! ;-)))
Tobie też wszystkiego co najlepsze!
A wszystkim starającym się życzę wszystkiego co najlepsze!
Niech Wigilia i Święta Bożego Narodzenia upłyną Wam spokojnie i radośnie, a w Nowym Roku, marzenia niech
zmienią się w rzeczywistość, a sukcesy przerosną Wasze oczekiwania!
hurra, zapisałam się do dr Śliwińskiego na 4 stycznia:)
dzięki Michalowa za numer telofonu i informacje :*
I również życzę wszystkim wesołych Świąt i niech wigilijna noc przyniesie cud :)
kochane Starające się :)

niech Wam Święta upłyną w radości, pokoju i rodzinnym szczęściu, niech przyniosą błogosławieństwo Wam i Waszym Bliskim!
a w Nowym Roku niech nas będzie więcej o co najmniej o tyle Maluszków, ile jest Dziewczyn w naszym wątku :)))
buziaki!
ciekawe jak będzie w tej Gamecie, ale fajnie że mamy gdzie chodzić i nie musimy zmieniać lekarza :)

Dziewczyny życze Wam , zdrowych,Wesołych Swiąt, spełnienia marzeń zwłaszcza tyych brzuszkowych, usmiechów na codzień
No i abyśmy szybko zakończyły ten wątek :)
ja byłam na wizycie przed świętami i też się dowiedziałam od dr.czecha że już nie będzie w Invicta, cieszę się bo Gdynia też nam bliżej :)
dziewczyny a nie myslalyscie o adopcji

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry