Widok

Starające się IV

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam i zapraszam w nowym wątku, może będzie szczęśliwszy od poprzednich dla NAS:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej dziewczyny, jak po świetach? obżarstwo czas skończyć hihi u mnie każdy z rodzinki już kiedy bede miała brzuszek czemu sie nie staramy itp itd jak radzicie sobie z komentarzami tego typu? bo mnie zaczynaja one mocno wkurzać!!
a dziewczyny teraz to już oficjalnie :)

http://www.gameta.pl/klinika/aktualnosci/gameta-gdynia-centrum-zdrowia.html

zarówno czech i śliwiński będą tam przyjmowac :)))
Magda ja też się tego obawiam,mimo że to dopiero 2 cykl po odstawieniu pigułek(chyba mój organizm dopiero teraz zaczyna wracać do stanu sprzed brania pigułek,czyli wariuje;-)).Jesteśmy 1,5 roku po ślubie i już jakiś czas temu zaczęły się dziwne spojrzenia na mój brzuszek,a w końcu pytania kiedy się zdecydujemy.Trochę mnie to denerwuje,ale staram się nie przejmować.Jak będzie dzidzia to wszyscy się dowiedzą.
i jak staraczki po świetach ? :)

ja wyczekuje @ albo jej braku hehe
ja też :)
wolałabym oczywiście brak ;)
a w święta najgorsze było słuchanie tych "super" życzeń, brrr.
3mam mocno, mocno za Was kciuki :)
a ja się już do życzeń przezwyczaiłam, wiem, że wszyscy mi życzą dzidziusia szczerze :) jeszcze teraz miałam urodziny w święta więc podwójnie mi tego życzono; życzę nam wszystkim aby ten właśnie 2010 rok nareszcie spełnił nasze największe marzenie
Ja też dołączam sie do życzeń "dzieciowych" - dla wszystkich staraczek - z całego serca. :)
Piggy - musiałam odwołać wizytę, dopadła mnie angina z wysoką temperatura, cały cykl na nic. Poczekam na @ i też zarejestruję się do Gamety.
Piggy - a co u Ciebie? Zebrałaś nowe siły?
Gabi - dzięki za trzymanie kciuków, a ja myślę o Tobie często i trzymam kciuki za bezproblemowy przebieg ciąży i szczęśliwe rozwiązanie. :)
~Gabi,
widzę ,żę u Ciebie jednak pojedyncze szczęście...
ja tez czekam na brak okresu... zobaczymy co bedzie...
w swieta tez mi wszyscy zyczyli bobaska :)
Dosyc czesto biegam od 2-3 dni do lazienki i nie wiem wlasnie czy to tak przed okresem czy mnie cos bedzie lapalo, jakies przeziebienie (chociaz tego nie czuje) czy cos sie swieci... co ja bym dala zeby sie cos swiecilo wlasnie...
cześć witam się poświątecznie :)
i trzymam kciuki za wszystkie (nie)czekające na @ ;)

co do nowej kliniki, to jakoś mnie nie zmartwiła ta wiadomość, wprawdzie do Gdyni mamy dalej, ale jak wiecie ja nie lubiłam Invicty i chodziłam tam tylko ze względu na lekarzy. mam nadzieję, że w nowej klinice będzie większa intymność i mniejsza "taśmowość", bo to mi bardzo dokuczało w Invikcie, nie ze strony lekarza, ale całej organizacji.
ja swoją drogą i tak myślałam, czy by się tam nie wybrać, ale nie chciałam rezygnować z dra Czecha...
dzięki Asiu, u mnie jeśli chodzi o samopoczucie to jest podobne jak te przed ciążą, wtedy raz myślałam, że się udalo, potem, że się nie udało i ciągłe czekanie, teraz raz myślę, że na pewno wszystko będzie dobrze, a za chwile, że pewnie nie donosze tej ciąży i odliczam dni do następnej wizyty u gin, także przerypane ;-)

Asiunia, na razie było widać jedno serduszko, ale na następnym usg dopiero będzie można potwierdzić czy to ciąża pojedyncza

Pozdrowionka!
czesc dziewczyny zaczeam badania i wyszlo mi ze moje TSH 3.3. dobrze pamietam ze to powinno byc do 2 pomimo ze norma jest 4?
to która pierwsza ma wizyte w Gamecie? :)
ja mam jutro wizyte ale w innej klinice...Ide w dwoch sprawach, jedna to sprawa staran o dziecko a druga problem jaki mam od 2-3 miesiecy czyli plamienia srodcykliczne, krotkie... a jendoczesnie OB= 80:/ nie wiem czy to nie ma jakiegos zwiazku ze soba i wlasnie to chce wyjasnic, moze to jets jakas przyczyna naszych niepowodzen... Zeby mam w porzadku, zoladek, jelita tez- przebadane... wiec teraz ginekolog.Cytologie mam wporzadku, posiew tez ale jutro ide na usg a jak bedzie trzeba to kilka usg zrobie, chce z nia pogadac...
Kiedys mi w invikcie powiedziano, ze plamienia srodcykliczne to taka moja natura,ze moga owulacji topwarzyszyc, mialam wowczas tak chyba raz czy dwa pare lat temu... pozniej to sie uspokoilo a teraz nawrot wiec nie ewydaje mi sie , ze taka moja natura skoro cale zycie nie mialam a nagle mam i to po takiej przerwie dopiero teraz... Kto wie, moze wreszcie sie dowiem czegos czego nie wiem...Szczerze to juz wole wiedziec, ze mi cos jest i sie leczyc niz tak jak teraz- nie wiedziec nic i stac w miejscu... Slyszalam tez, ze ponoc w ciazy ob wzrasta sporo no ale chyba nie do 80 (zawsze mialam ok 30- tez za duzo ale jednak duzo mniej a 80 to odkad sie zaczely te plamienia )wiec raczej ciaze wykluczam... chyba...
Trzymajcie jutro kciuki, jak cos sie dowiem- napisze
OB 80??? U kobiety powinno być z tego co wiem do 12 a najlepiej jak jest jednocyfrowe... Wyjaśnij to koniecznie
slonko daj znać co powiedzieli ci w klinice o tych plamieniach bo ja też to paskudztwo mam :///w Invikcie też sie ty nie przejęli ale mowili ze w razie co to mam brać luteine i na poczatku ustały ale teraz znowu mam i to nawet podczas brania luteiny i sie powaznie martwie:(
WALERKA JA MA tsh 24 i sie ciesze ze to dobry wynik, wzesniej mialam 70 a po porodzie 170 , wyniki trupa, no ale wtedy generalnie nie zylam, tylko w spiaczke zapadalam, tsh ma byc do 4 wiec Twoj wynik jest bardzo dobry
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
Walerka - przy próbach zajścia w ciążę TSH powinno być w okolicy 1. Im niższe tym lepsze. Normy, które masz są dla "zwykłych" ludzi a nie dla staraczek. Umów się do endokrynologa jak najszybciej.
Ja-dwisia - jaką dawkę Euth. bierzesz teraz?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry