Widok
jak lezalam w Wejherowie w oczekiwaniu na zabieg - te ktore mialy w Wjherowie wiedza jak to przebiega - to mialam duzo czasu na myslenie i wlasnie myslalam o tych kobietach, ktore dokonuja aborcji, ze ja nie moge zrozumiec tego jak mozna 'sobie' wyrzadzac swiadomie taka krzywde - jaka trzeba miec psychike?
jezeli ktos by mi teraz powiedzial, ze mialabym przechodzic przez to raz jeszcze to chyba bym sie juz na ciaze nie zdecydowala
jezeli ktos by mi teraz powiedzial, ze mialabym przechodzic przez to raz jeszcze to chyba bym sie juz na ciaze nie zdecydowala
sloneczko trzymam kciuki, aby pokazały się te dwie kreski ;)
roli, nie robiłam, dziś obudził mnie okropny ból brzucha, dostałam normalny okres. wizyta u gina mi jednak przepadnie :( muszę to przełożyc i znowu miesiąc czekac...kurcze, a tak zależało mi na tej wizycie. porażka, ale cóż, bywa.
ciekawe co tam u stokrotki, długo się nie odzywa...
roli, nie robiłam, dziś obudził mnie okropny ból brzucha, dostałam normalny okres. wizyta u gina mi jednak przepadnie :( muszę to przełożyc i znowu miesiąc czekac...kurcze, a tak zależało mi na tej wizycie. porażka, ale cóż, bywa.
ciekawe co tam u stokrotki, długo się nie odzywa...
Byłam z wynikami u dr i nie mam co się nastawiać na udany ten cykl :/ progesteron jak najbardziej w normie, prolaktyna ta pierwsza też super, ale ta po obciążeniu... :/ 18-stokrotnie wyższa niż przed obciążeniem :/ na razie leków nie dostałam, bo w następnym cyklu (w sobotę w 2dc) mam badania - duuuużo i różnych i dopiero ze wszystkimi badaniami razem pani dr podejmie jakąś decyzję co dalej :( dobrze że nie czekałam aż mini rok od początku starań na NFZ tylko po 7cyklach poszłam prywatnie do dobrego lekarza :) przynajmniej cały zestaw badań będę miała i dobrze dobrane leki, szybko zacznę je brać i będzie ciąża i dzidziunia jak malowana :D:D:D:D
Roli ja chodze do dr Hanny Olszewskiej przyjmuje we Wrzeszczu na Grunwaldzkiej :)
http://www.pro-femina.com/index.htm
Kilka dziewczyn stąd które się stara, jak i które są w ciąży są pod skrzydłami tej dr :)
http://www.pro-femina.com/index.htm
Kilka dziewczyn stąd które się stara, jak i które są w ciąży są pod skrzydłami tej dr :)
hej Dziewczyny dziękuję Wam za wsparcie.. mi się już kończy krwawienie.. mam nadzieję, że pierwsza @ przyjdzie szybko i znów będziemy mogli się starać.. strach jest, ale jest i wielka nadzieja.. postaram się jednak podejść do starań bez emocji..
pozdrawiam Was i trzymam kciuki za testujące
stokrotka może zrób w końcu ten test..:)
pozdrawiam Was i trzymam kciuki za testujące
stokrotka może zrób w końcu ten test..:)