Widok

Starające się LIV :)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Z wielką radością zakładam kolejny wątek :))) Mam nadzieję że będzie krótki i że będzie miał szczęśliwe zakończenie. Powodzenia dla was wszystkich :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
super, gratulacje :)
gratulacje :)
o ale fajnie, gratulacje i zdrowka :)
serdeczne gratulacje :)
nooo pięknie!!! Gratuluję z całego serducha.3majcie sie cieplutkoi zdrowiutko :)Szczęśliwych 9 miesięcy :):)
gratulacje !
I ode mnie gratulacje :)

Szybko poszło jak juz 7y tydzien :)
ojej jak cudnie:-)) bajecznie..ah i ehh..wielkie gratki:-))
ciekawa ktroa nastepna..oczywiscie zycze duzo zdroofka i radosnych przezyc zwiazanych z ciaza:-))
serdeczne gratulacje!!!!!! :) Zdrówka dla Mamusi i Dzidzi :):):)
GRATULACJE !!!! Duzo radosci przez te 9 miesiecy!
Ja również gratuluję, ach zazdrośc mnie zżera :) też bym już chciała...
marynial..ktora by z nas nie chciala?;-)
jeszcze 13 dni...ehh..chce juz miec polowe pazdziernika..jakby sie okazalo,ze nie ma @ i na tescie bylyby 2 kreski to cudowny prezent mialabym dla meza na urodzinki..okolo 13stego mam dostac @...ale jesli by nie bylo to zrobie test..a jakby sie okazalo,ze sa 2 kreski to lece od razu do gin i na 15stego dam cudowny prezent:-))
gratulacje!!! cudownych 9 miesiecy zycze:)
stokrotka ładny plan, oby się powiódł :) masz sobie ciężko z tymi nieregularnymi. ja mam prawie idealnie regularne, czasem zdarzy się dzień wcześniej czy później, że dostanę @, ale przeważnie równo co 28 dni. mój ma urodziny w grudniu, ale ja nie chcę tak długo czekac :) teraz czekam na 3 paźdz na @ ( oby nie ), a na 11 paźdz jestem umówiona do gina. Zobaczę, czy zleci mi jakieś badania, tylko, że idę prywatnie i zapłacę fortunę za samą wizytę, a teraz jeszcze badania ( ale czego się nie robi dla dziecka :) ) Ja mam dodatkowy problem, że mam niedoczynnośc tarczycy, a wizyta dopiero 3 grudnia...i myślę, że to też utrudnia zajście, chociaż biorę regularnie tabletki i mam dobre wyniki.
Ja też miałam taki plan i się powiódł ,14 września mój mąż miał urodzinki i w tym dniu byłam na wizycie u lekarza byłam wówczas w 5 tygodniu dostałam pierwsze zdjęcie co prawda widać na nim niewielki punkcik ale szczęście ogromne i piękny prezent dla męża , wszystko zaplanowałam: jak tylko @ nie przyszła po test , później badanie hcg, a później wizyta oczywiście specjalnie zaplanowana w dniu urodzin, mąż o niczym nie wiedział trochę musiałam nieźle do tego czasu się nakłamać ale to oczywiście jest usprawiedliwione. Tak więc Stokrotko może to będzie jakaś magiczna data :) tak przy okazji moja mama też ma 15.10 urodzinki . Dziewczęta życzę wam żebyście zobaczyły w końcu na teście te dwie upragnione kreseczki:))))
Dziewczyny, przepraszam że ja tak całkowicie z innej beczki..
Ale nie chce zakładać nowego wątku..
Słuchajcie mam jutro lekarza w przychodni na Morenie.
Jadę z Gdyni i kompletnie nie orientuje się w tych rejonach.
Pomózcie mi.. słyszałam że z Wrzeszcza jest dobry dojazd.
W jaki autobus wsiąść i na jakim przystanku wysiąść?
Z wrzeszcza 162, 262 ( 127 wysiadasz od tyłu przychodni ) i nie wiem jaki jeszcze....
A z Gdańska głównego 130, 184 ( tylko wysiadasz od tyłu przychodni )
serdeczne gratulacje:) ja w tajemnicy Wam zdradzę, że w dniu swoich urodzin (27.09) po raz kolejny zobaczyłam II kreseczki, w poniedziałek mam lekarza, głęboko wierzę, że tym razem wszystko będzie dobrze....musi być!!!
kobrtitta super - trzymam kciuki za Ciebie:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry