Widok

Starające się LIV :)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Z wielką radością zakładam kolejny wątek :))) Mam nadzieję że będzie krótki i że będzie miał szczęśliwe zakończenie. Powodzenia dla was wszystkich :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no właśnie nie moge brac dowcipnie, tylko doustnie... mecze sie strasznie :/ jak juz czuje 'piasek' to biore lyka czegokolwiek i połykam to świństwo :/ fuu
Nulka to poproś lekarza o zmianę tabletek na pupka
a co teraz ? dziewczyny jestem w 23 d cyklu a tu brazowe plamienia i bol jajnikow pierwszy raz mi sie to zdazylo moze ktoras juz doswiadczyla takiego "czegos"?
ja miałam takie plamienia spowodowane tabletkami anty, nie zdążyłam zdiagnozować, bo zaszłam w ciąże...może być za niski progesteron w fazie lutealnej
od 14 dnia c biore puphaston,moze to ma tu znaczenie ale biore go od 6 miesiecy i dopiero teraz takie cos, kurka zawsze cos
ja na plamienia też brałam puphaston, ale jednak i tak one występowały więc zdecydowałam się zrobić badania hormonalne, ale nie zdążyłam, bo test wyszedł pozytywny...jak bierzesz już pół roku i było wszystko ok to może skontaktuj się z ginem...może to jeden taki cykl po prostu...z tymi plamieniami to ciężko dojść skąd i dlaczego
Basieniak, ale pupek jest duzo droższy :/ musze sie meczyc z tym :/ i chyba kupie jakies landrynki :P
roli - nie chcę Cię nakręcać, ale 5-7 dni po zapłodnieniu maluch "wkręca" sie w macicę - może nastąpić plamienie (jak to ujął mój gin "znaczenie")
AgaB to mnie nakrecilas:))) wizyte mam na 17 a @ mam dostac 11 wiec zobaczymy ale tak nie chcialabym zeby to byly jakies wachania hormonow:(
kochane dzieki za podpowiedzi:)))
dziewczyny, w ogóle delikatne plamienia mogą się trafiać - jasne, dla naszej psychiki lepiej by nie...
a owu stwierdziłaś? bo to też może być owu (plamienie + kłucie jajników)

zresztą, spokojnie, zobaczysz, co jutro, pojutrze będzie:)

do 11tego już tuż-tuż

a ja coś czuję, że zaraz nam się wątki jak szalone posypią - niektóre już po testach, nulkę mdli :P, teraz roli... ;P i porodówki się zapchają w maju/czerwcu:)
Ja nie dostałam tego okresu już drugi dzień...robic test czy poczekac do rana? tak mnie korci, żeby teraz zrobic...
do rana, ja bym poczekała do rana jednak
rano jest wyższe stężenie hormonów (całą noc się zbierają;P)
a zrobisz teraz i (w razie) neg będziesz się zastanawiać i może nie potrzebnie smucić...
Ale to tak korci...ok wstrzymam do rana:) Tylko, żeby ta małpa w nocy mnie nie nawiedziła :/
marynial jak dasz rade to poczekaj bedzie mila niespodzianka n poczatek dnia:))
AgaB to Twoje fluidki tak na nas dzialaja:) z ta owulka to zbieralam sie juz 2 cykle zeby temp mierzyc i zawsze mialam lenia wiec nigdy to nie doszlo do skutku, ale w zeszlyn tyg mialam sluz owulacyjny pierwszy raz od 6 miesiecy:)
czesc Dziewczyny

ja juz wiem, ze kolejny raz sie nam nie udalo..nie nie dostalam @ ale od wczoraj wieczora, podczas kapieli..zauwazylam znowu bolesne, takie jakby wrazliwe sutki.. jak ostatnio..takie cos..nie umiem tego nzawac, jak dotknelam podczas kapieli to nie tyle,ze mnie zabolalo co razczej takie dziwne uklucie, jakby byly podraznione..

pewnie przyjdzie @...ost. tez mnie tak pobolewaly..no i tydzien pozniej przyszla glupia malpa:/ teraz tez ma gdzies za tydzien przyjsc..wrr..nie chce jej:((
stokrotka nie nastawiaj się tak - okresu jeszcze nie ma to że cycki cię bolą o niczym nie świadczy. Dużo razy jest tak że dziewczyny piszą że mają objawy jak na okres potem się dowiadują o ciąży. Nie ma co świrować i cały czas o tym myśleć - trzeba mieć nadzieję :):):) Ja też czekam i nie wiem czego się doczekam... Cycki i sutki tak mnie bolą że ciężko mi oddychać - nigdy przed okresem tak nie mam nie wiem czy sobie coś wkręcam czy okres idzie wielkimi krokami...

Miłego dzionka życzę :)
Dziewczyny, naprawde nie ma co sie nakrecac, bo co ma byc to bedzie :) Ja tez juz nie raz mialam objawy, ze dałabym sobie głowe obciąć ze jestem w ciąży ... i całe szczescie, ze nie dałam, bo byłabym bez glowy ;) Mdłości, sennosc, bole piersi, wstret do róznych potraw.... duuuzo tego było ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
stokrotka a moze jednak bedzie mila niespodzianka, nigdy nic nie wiadomo:)
hm..chcialabym sie zaskoczyc oczywiscie pozytywnie,ale nie mysle o tym..w pracy mam urwanie glowy..czasami tylko..tak wieczorem sobie mysle jakby to bylo jakby w czerwcu byl z nami malusi czlowieczek..

objawow innych nie mam procz tej nadrwazliwosci sutkow..ktore tez mialam miesiac temu..ehh..wytrzymam ten tydzien..boy tylko szybko zlecial:-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry