Widok
Melduje się po wekendzie :-) @ brak w sobote robiłam test i w zasadzie chyba tylko ja widziałam ten cień drugiej kreski :-) ale dziś kupiłam kolejny test i chociaż jest bladziutka ta kreseczka to jest już ewidentnie :-) ale mam humor, w dodatku udało mi się załatwić zwolnienie, bo córcia podziębiona więc ogólnie mam teraz 2 tygodnie laby :-)
weronika to co z nowym watkiem,bo iwona Cie wyprzedzi...
teraz aga nastepna w kolejce....a pozniej moze ja?
ja pisalam wczesniej, ze moje kreski na owulacyjny pojawiala sie i znikaja w nieokreslony dla mnie sposob. wczoraj pojawial sie jedna calkiem ladna. takze mam nadzieje, ze tak jak pisala jedna z was (przepraszam, nie pamietam kto) pojawi sie wreszczie piekna gruba krecha :)
iwonka, gratuluje po cichu, ale mialas na mnie poczekac :)
teraz aga nastepna w kolejce....a pozniej moze ja?
ja pisalam wczesniej, ze moje kreski na owulacyjny pojawiala sie i znikaja w nieokreslony dla mnie sposob. wczoraj pojawial sie jedna calkiem ladna. takze mam nadzieje, ze tak jak pisala jedna z was (przepraszam, nie pamietam kto) pojawi sie wreszczie piekna gruba krecha :)
iwonka, gratuluje po cichu, ale mialas na mnie poczekac :)
Myślę że Nulkowy trójkątny weekend to dopiero za jakiś czas zaowocuje, dziś za wcześnie by wiedziała na 100% - ale miejmy nadzieję że trójkącik był przyjemny :D
Ja czekam, wg "rozpiski" to ostatnie dwa dni cyklu, a tak naprawdę?? Owu bardzo późno przyszła, mam nadzieję że fasolka zdążyła się zagnieździć i za dwa dni @ nie przyjdzie, dzień po zrobię test i będą dwie krechy ;P a póki co relaks, a właściwie skupiam się na pakowaniu rzeczy do kartonów :D
Ja czekam, wg "rozpiski" to ostatnie dwa dni cyklu, a tak naprawdę?? Owu bardzo późno przyszła, mam nadzieję że fasolka zdążyła się zagnieździć i za dwa dni @ nie przyjdzie, dzień po zrobię test i będą dwie krechy ;P a póki co relaks, a właściwie skupiam się na pakowaniu rzeczy do kartonów :D