Widok

Starające się XLVII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Zgodnie z tradycją zakładam nowy wątek :) Chociaż nie wiem czy powinnam bo tylko test zrobiła, a u lekarza jeszcze nie byłam... Ale dwie krechy są :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Po prostu dzis mam dobry humor i mam nadzieje, ze nikt mi go nie popsuje ;) a wstałam o 6 jak maz wrócił z nocki i poźniej juz sie nie kładłam wiec sama nie wiem skad usmiech na mojej twarzy :P
to owulka tak na nas działa...
i słoneczko...
i weekend:)
nulka ale z Ciebie agentka !! dobre dobre!!:P:P z tym trójkątem ;D;d
ha ha , nulka, dobre , dobre :))
adziula - ja tez takmam, ostatnio namniejszą ochote na przytulanki mam w czasie owu ;) nie ma to jak spontan :)
dziewczyny, zycze Wam slonecznego i upojnego weekendu...szczegolnie nulce :D
u mnie od wczoraj bardzo dziwna @ (przyszła jak w zegarku po 34 dniach) piszę, dziwna bo nie muszę nic używać, jedynie przy podcieraniu lekkie ślady:(; nie wiem co o tym myśleć;/
Kobritta to jeszcze nie @, masz plamienia słabe...poczekaj i zobacz czy się rozwinie w normalną @
a ja zglupialam. kreska nawet ta blada zniknela, piersi strasznie dokuczaja i jajniki tez. czuje jakby sie cos krecilo, ale testy mowia zupelnie inaczej. juz sama nie wiem co mam myslec.
Ale cisza...
A my znów "siedzimy" w planach remontowych ;P ruszamy z remontem 1 sierpnia, a już od jutra po kolei babeczka będzie zabierała od nas meble dla biednych, więc szybko opróżniam szafki i zapełniam kartony ;)
Melduje się po wekendzie :-) @ brak w sobote robiłam test i w zasadzie chyba tylko ja widziałam ten cień drugiej kreski :-) ale dziś kupiłam kolejny test i chociaż jest bladziutka ta kreseczka to jest już ewidentnie :-) ale mam humor, w dodatku udało mi się załatwić zwolnienie, bo córcia podziębiona więc ogólnie mam teraz 2 tygodnie laby :-)
No to pięknie :D

Po cichu można gratulować ;D
weronika to co z nowym watkiem,bo iwona Cie wyprzedzi...

teraz aga nastepna w kolejce....a pozniej moze ja?

ja pisalam wczesniej, ze moje kreski na owulacyjny pojawiala sie i znikaja w nieokreslony dla mnie sposob. wczoraj pojawial sie jedna calkiem ladna. takze mam nadzieje, ze tak jak pisala jedna z was (przepraszam, nie pamietam kto) pojawi sie wreszczie piekna gruba krecha :)

iwonka, gratuluje po cichu, ale mialas na mnie poczekac :)
no dziewczyny to widze ze nowe watki sie posypia az milo czytac:)))
mnie miesiaczka meczy po tygodniowym spoznieniu daje mi popalic!!
w sierpniu z mezusiem bedziemy sie relaksowac wiec moze cos z tego wyjdzie:)
pozdrawiam staraczki:))
Iwonka gratuluje :)
Moja @ poszła sobie i intensywnie zaczynamy kolejny cykl :) koło 6 sierpnia powinna byc kolejna @ wiec bede testowac...
Iwonka, suuper, az miło czytać, 3mam kciuki! :)
Nulka, a jak u ciebie, owocny weekend? :D
Myślę że Nulkowy trójkątny weekend to dopiero za jakiś czas zaowocuje, dziś za wcześnie by wiedziała na 100% - ale miejmy nadzieję że trójkącik był przyjemny :D

Ja czekam, wg "rozpiski" to ostatnie dwa dni cyklu, a tak naprawdę?? Owu bardzo późno przyszła, mam nadzieję że fasolka zdążyła się zagnieździć i za dwa dni @ nie przyjdzie, dzień po zrobię test i będą dwie krechy ;P a póki co relaks, a właściwie skupiam się na pakowaniu rzeczy do kartonów :D
Iwonka gratulacje :))))))

No co z tymi nowymi wątkami;)
pod koniec miesiaca sie okaze, jak wypadł piękny,słoneczny lipcowy weekend ;)

gratulacje :)
Jutro jeszvze ide na usg potwierdzic, czy owu w ogole byla... ;) :P
juz conajmniej 2 nowe watki powinny byc :P
powinny powinny, ale cos sie dziewczyny ociagaja :/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry