Widok
Slonko, była taka "stara gwardia", Michałowa, Makarena, Piggy i ja, a chwilę potem Gabi, które były tutaj od pierwszego wątku i zostały długo, w przeciwieństwie do Dziewczyn, które pojawiały się w wątku na 2-3 cykle i szczęśliwie zachodziły.
wiemy, że Ty też się długo starasz i wszystkie życzymy Ci powodzenia. przecież wiesz.
my po prostu jesteśmy zżyte ze sobą, może też przez to, że jesteśmy trochę starsze (Michałowa, nie obraź się ;)), i troszkę spokojniej podchodzimy do sprawy i jakoś tak chyba czułyśmy, że mamy podobne podejście, podobne sytuacje i generalnie jedziemy na tym samym wózku :)
ale każdy trzyma kciuki i za Ciebie :)
wiemy, że Ty też się długo starasz i wszystkie życzymy Ci powodzenia. przecież wiesz.
my po prostu jesteśmy zżyte ze sobą, może też przez to, że jesteśmy trochę starsze (Michałowa, nie obraź się ;)), i troszkę spokojniej podchodzimy do sprawy i jakoś tak chyba czułyśmy, że mamy podobne podejście, podobne sytuacje i generalnie jedziemy na tym samym wózku :)
ale każdy trzyma kciuki i za Ciebie :)
Slonko, wiem, że długo się staracie i dłużej niż ja oczywiście:)
Ale chodzi mi tylko o to że Ciebie nie było tu kiedy ja dołączyłam do starających się, nie udzielałaś się w tych właśnie wątkach, bo w innych to nie wiem. Dla przykładu przejrzałam jeden w wcześniejszych wątków i nie było tam ani jednej Twojej wypowiedz
i
http://forum.trojmiasto.pl/Testy-Owulacyjne-XII-t111854,1,16.html?hl=testy owulacyjne#hl
Powodzenia slonko:), we wszystkim:)
Ale chodzi mi tylko o to że Ciebie nie było tu kiedy ja dołączyłam do starających się, nie udzielałaś się w tych właśnie wątkach, bo w innych to nie wiem. Dla przykładu przejrzałam jeden w wcześniejszych wątków i nie było tam ani jednej Twojej wypowiedz
i
http://forum.trojmiasto.pl/Testy-Owulacyjne-XII-t111854,1,16.html?hl=testy owulacyjne#hl
Powodzenia slonko:), we wszystkim:)
Slonko, tu nie chodzi o długość starania się, ale o to, że my się "znamy" z dziewczynami dłużej. Byłyśmy w jednym wątku, praktycznie od początku. Ty doszłaś dużo później. Dlatego jak mówimy "stara gwardia" mamy na myśli siebie.
To nie zmienia faktu, że pozostałym dziewczynom, również Tobie, też kibicujemy.
To nie zmienia faktu, że pozostałym dziewczynom, również Tobie, też kibicujemy.
slonko, nie czuj się urażona, mówiłam , że za wszystkie pozostałe starające się też trzymam kciuki:)
A dziewczyny po prostu były tu kiedy ja dołączyłam do tego wątku i są mi najbardziej bliskie, bo mocno mnie wspierały. I mam teraz do nich sentyment:)
A jeśli chodzi o to ile się staraliśmy, to ponad 3 lata:)
A dziewczyny po prostu były tu kiedy ja dołączyłam do tego wątku i są mi najbardziej bliskie, bo mocno mnie wspierały. I mam teraz do nich sentyment:)
A jeśli chodzi o to ile się staraliśmy, to ponad 3 lata:)
ja-dwisia, Makarena, wspieram was wirtualnie dziewczyny. Chyba tylko wy zostałyście ze starej obsady. Gabi już dawno "odpadła", ja też (aż trudno mi uwierzyć że to już połowa), Michałowa też się już w innym wątku udziela:)) Teraz czekamy na was!!
Oczywiście wszystkim innym też życzę szybkiego zafasolkowania.
A Tobie Slonko rzeczywiście dziewczyny podrzuciły bardzo dobrą propozycję, nie zastanawiałabym się ani chwili.
Oczywiście wszystkim innym też życzę szybkiego zafasolkowania.
A Tobie Slonko rzeczywiście dziewczyny podrzuciły bardzo dobrą propozycję, nie zastanawiałabym się ani chwili.
Nie jestes sama :) My wszystkie jestesmy na "placu boju" :)
Eh kurcze nigdy tak nie mialam zeby meic @ po 2 tygodniach :/ ale to by wyjasnialo ostatnio spadajaca temperature... co dzien mierzenia to nizsza. Wszystko sie zgadza. bede znow mierzyc w tym cyklu az calkowicie poznam swoj organizm. A za 14 dni zaczynamy dzialac...
Eh kurcze nigdy tak nie mialam zeby meic @ po 2 tygodniach :/ ale to by wyjasnialo ostatnio spadajaca temperature... co dzien mierzenia to nizsza. Wszystko sie zgadza. bede znow mierzyc w tym cyklu az calkowicie poznam swoj organizm. A za 14 dni zaczynamy dzialac...