Widok

Stomatolog dziecięcy Gdańsk

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Polecicie kogoś z fajnym podejściem do dzieciaków i tak, żeby cena nie powaliła na kolana (dziś dzwoniłam do jednej babki i za 1 wizytę zapoznawczą liczy sobie 80 zł, za samo obejrzenie ząbków to chyba trochę dużo co?) najchętniej rejon Zaspa i okolice
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja chodze za darmo do super stomatologa dziecięcego jest delikatna, zabawia dzieci i najwazniejsze ze sie jej nie boją

Wojewódzka Przychodnia Stomatologiczna na al. zwyciestwa
Tel: 0 58 520-38-38
Na prawdę polecam.

Ogólnie to ceny są dosyc wysokie,za usunięcie u siebie płaciłam 200 zł, za kanałowe leczenie 250 zł ale akurat jeśli chodzi o dziecko to uważam,że ceny są do zaakceptowania bo 80 za samo otwarcie buzi to lekka przesada.
zdecydowanie takie stawki mi bardziej odpowiadają, dzięki, jutro tam zadzwonię
Danuta Tomczak na Morenie
Chodzę z córcią do DentiCare na Przymorzu (bardzo blisko kolejki SKM) co prawda cen niskich tam nie maja ale za wizyty adaptacyjne na których tylko ząbki ogladała oraz smarowała (nie pamiętam czym) płaciliśmy po 10-20 zł.
Teraz mamy zaleczone już 3 czwórki i za każdą płaciłam 50 zł.
Więc jeśli takie stawki Ci odpowiadają to bardzo polecam dr Olę.Przesympatyczna młoda Pani.
ja zapisalam corke na ul orzeszkowa do akademii stomatologicznej dla dzieci

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry