Widok
Crack Hitler
W Twin Peaksie, rzeczywiście, jeden lub dwa sezony szukają mordercy Laury Palmer, fakt, tylko Lynchowi chodziło bardziej o ukazanie specyficznego (czyt.ciężkiego) klimatu miasteczka, dziwnych postaci (vide. kobieta z pieńkiem), absurdalnych sytuacji - co dało arcydzieło. Długie szukanie mordercy to tylko cel sam w sobie ( w sumie nieistotny) dla trzymania sensu serialu i dla rozwinięcia różnych wątków. W PRISON BREAK - "Skazanym na śmierć" jest podobnie, choć to inna bajka :)
Randki on-line
Cześć,
Ostatnio zaczelem podrywac dziewczyny na najwiekszym portalu randkowym www.singlle.gourl.org i poznalem tam świetną dziewczyne o imieniu Sandra. Jest niesamowita i zmyslowa, kobieta o ktorej marzylem, ale nigdy nieprzypuszczalem że uda mi sie akurat na portalu randkowym. Probowalem w rożnych miejscach w clubach, pubach na deptakach w Sopocie. Efekty były różne, a na szkoleniach trenerzy polecają portale do ćwiczenia i rozwijania umiejętności rozmawiania. Tak zrobiłem i nasz zwiazek zaczyna byc z kazdym dniem lepszy, pikantniejszy. Polecam do ćwiczeń i poznawania atrakcyjnych kobiet www.singlle.gourl.org
Ostatnio zaczelem podrywac dziewczyny na najwiekszym portalu randkowym www.singlle.gourl.org i poznalem tam świetną dziewczyne o imieniu Sandra. Jest niesamowita i zmyslowa, kobieta o ktorej marzylem, ale nigdy nieprzypuszczalem że uda mi sie akurat na portalu randkowym. Probowalem w rożnych miejscach w clubach, pubach na deptakach w Sopocie. Efekty były różne, a na szkoleniach trenerzy polecają portale do ćwiczenia i rozwijania umiejętności rozmawiania. Tak zrobiłem i nasz zwiazek zaczyna byc z kazdym dniem lepszy, pikantniejszy. Polecam do ćwiczeń i poznawania atrakcyjnych kobiet www.singlle.gourl.org
!!! Jakim sposobem ja i TO rymowane CUDO nie trafiliśmy dotychczas na siebie?
"Do dziewcząt, które nie chcą pokochać potworów apel"
Potwór niejedno ma imię
Wampir, wilkołak, Maciek
Potwór niejedno ma imię
Po zębach potwora poznacie
Po oczach tęsknych niebieskich
Jak chabrów płatki w pszenżycie
Po oczach potwora poznacie
Po melodyjnym skowycie
Potwór ma cerę bladą
Zaś duszę ma romantyczną
Gdy potwór człowieka spotka
Stosuje przemoc fizyczną
I krew się leje strumieniem
Wyprute fruwają flaki
Potwór żeruje wesoło
Bo potwór po prostu jest taki
Nie winić potwora za to
Taka potwora natura
Więc rękę jemu podajcie
Nawet gdy w brzuchu dziura
Potworom ciężko na świecie
Niejeden więc z żalu wyje
Kochajcie potwory dziewczęta
Kochajcie bo was zabiję
(Grzegorz Żak)
Potwór niejedno ma imię
Wampir, wilkołak, Maciek
Potwór niejedno ma imię
Po zębach potwora poznacie
Po oczach tęsknych niebieskich
Jak chabrów płatki w pszenżycie
Po oczach potwora poznacie
Po melodyjnym skowycie
Potwór ma cerę bladą
Zaś duszę ma romantyczną
Gdy potwór człowieka spotka
Stosuje przemoc fizyczną
I krew się leje strumieniem
Wyprute fruwają flaki
Potwór żeruje wesoło
Bo potwór po prostu jest taki
Nie winić potwora za to
Taka potwora natura
Więc rękę jemu podajcie
Nawet gdy w brzuchu dziura
Potworom ciężko na świecie
Niejeden więc z żalu wyje
Kochajcie potwory dziewczęta
Kochajcie bo was zabiję
(Grzegorz Żak)
CB
wow! ja z kolegami po plywaniu na kaszubach poplynelismy raz na wysepke w jeziorze i zaskoczylismy przypadkiem takiego. wyobraz sobie stal na ziemi kilka krokow od nas, spojrzel mrugajac oczami i wtem upadl na ziemie jak postrzelony. udawal trupcia hihi. podeszlismy i glaskalismy go po glowie. po chwili oslupienia i szczescia nawet pozwolil rozpostrzec swe skrzydla. szok !!!
nie dziabnal nawet. po kilku sekundach kolejnego oslupienia zostawilem go w spokoju i poszlismy spowrotem do lodek. to bylo niesamowite.
nie dziabnal nawet. po kilku sekundach kolejnego oslupienia zostawilem go w spokoju i poszlismy spowrotem do lodek. to bylo niesamowite.