Widok

Stworek

Ale jak widać pogodziłaś się z tą sytuacją :D Zawsze można pojść do sex shopu, zakupić "sprzęt" i negatywne emocje wyładować na jakiejś zabawce, a nie na osobach piszących do Hyde Parku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ćmo,

uśmiecham się, bo to gniazdo :)
w ogóle chciałabym kiedyś zamieszkać z dala od ludu pracującego miast i wsi, żeby patrzeć na mgły podnoszące się nad ranem znad wody, słuchać jak skrzypią pnie drzew i bezbłędnie rozpoznawać który ptak akurat śpiewa, codziennie jesienią chodzić na grzyby, podpatrywać zające i sarny, nie słyszeć codziennego mechanicznego zgiełku...
i jednocześnie mieć sieć
i kino
i całodobowy naprzeciw (chatki na kurzej stopce)
i odnowę dla ciała i ducha na rogu
;D

zus

Trzeba mieć dobre zdrowie żeby pracować do 60 lat , jeszcze lepsze żeby dopracować do 68 lat .Co można powiedziec o pracowniku ZUS w Gdańsku który dostaje rente(kiedyś członek komisji)ma 68 lat , pracuje na całym etacie .Pani Ela nie jest żadną specjalistką ma tylko średnie wykształcenie. Wybitnym zasłużonym pracownikom sugeruje sie odejście na emeryturę po osiągnięciu wieku emerytalnego. Dlaczego trzyma sie w pracy osoby które osiągnęły już dawno wiek emerytalny; do pracy przychodzą poplotkować ;wychodzą kiedy chcą i kręcą intrygi? Co im można zrobić; zawsze mogą odejść na zasłużoną .Co robi dyrekcja???

udalo sie usnac

teraz wio

Stworek alias ksiądz Rydzyk.

Amen.

hmm...

niecałe 100 km od gdańska, na kaszubach.
mogłabym tam zamieszkać, żeby móc go obserwować, ale niestety (i na szczęście) są przepisy ograniczające takie spotkania.więc się pewno w najbliższym czasie nie spotkamy.
najważniejsze jednak jest to, że widziałam też gniazdo.

Piękny

gdzie widziałaś?

...

takiego podobnego widzialam w niedzielę
na wolności, oczywiście :)

2000km za mna, ciurkiem bez spania

4000km przede mna, moze latajac usne.

Crack H.

I pozwól nam, Panie mieć siłę abyśmy mogli się bronić kiedy nas obrażają i daj nam poczucie humoru, żebyśmy mogli się śmiać kiedy żartują. Ale przede wszystkim, Panie, daj nam rozum, żebyśmy mogli odróżnić jedno od drugiego.

Jeśli wierzysz w Boga, możesz się pomodlić, może kiedyś zostacnie Ci dane.

Stworek

No widzisz, odrazu lepiej i nawet stac cię na poczucie humoru. Troche szacunku nikomu nie zaszkodzi. Co do seriali to zauważ że w Twin Peaksie też przez DWA SEZONY szukają mordercy Laury Palmer, ale jakoś ci to nie przeszkadza. W ostatnim "Filmie" można przeczytać o PRISON BREAK i co ciekawe, jest tam to samo co tobie mówiłem, panowie z gazety pewnie czytają Hyde Park. Słusznie :D Pozdrawiam!

Obserwacje chodnikowe

Uwielbiam to miejsce na Zaspie...Po jednej stronie solarium i kosmetyczka. Po drugiej Policja, a pośrodku napis: "Odnowa ciała i ducha".
Z kolei we Wrzeszczu (o tym już chyba wspominałam?) jest inny fantastyczny zakątek: po lewej sklep zoologiczny, po drugiej garmaż, a pomiędzy nimi napis "Partnerzy". Zawsze zastanawiałam się co się dzieje z tymi wszystkimi chomikami, których nikt nie kupił...
Widziałam też niedawno wielki szyld z napisem "Mistrz w Sprzęgłach". Wyobraźnia natychmiast podsunęła mi wizję piekła polegającego na telefonicznej reklamie w.w. No bo spróbujcie wymówić to na głos. Trzy razy pod rząd. Sejfti adwajs - z daleka od monitora, o ile nie chcecie czyścić go z drobnych kropelek. Szczebrzeszyn wymięka.

Crack H.

No, to sobie porozmawialiśmy o serialach.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (165 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

do góry