Widok

Styczniowe i Lutowe mamusie 2011 * 12*

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zrobie nowy wątek, bo tam długaśno:

***GRUDZIEŃ***
30.12 Ania 1979 - synek - Julian/ Jacek a może Aleksander;)

***STYCZEŃ***
04.01 Salambo - synek Szymon
13.01 magdaka - synek
16.01 Doroti
19.01 olusia30 - synek Krzysiu
21.01 bronka81- synek
23.01 AniaŻ - synek Konradek
26.01 mooly - synek
27.01 trzydziestka - synek
28.01 Iwonka32 - córeczka
30.01 młoda_żonka - córeczka Alicja

***LUTY***
02.02 mami.80 - córcia Dominika
03.02 Magiczna(*)86 - synek Szymon
05.02 rurka102 - Córka Ewelinka
06.02 Magamelka - synek
08.02 gosiar - córeczka Weronika
08.02 tina85 - córeczka
10.02 micasia
13.02 kasha - synek
16.02 devil83 - synek
16.02 Oleńka83 - synek
16.02 Olice
20.02 KamiKasia
21.02 Chmurka - synek
20.02 jus.tyna - synek Piotr
25.02 dorotiii - synek Maksymilian
25.02 jonka6 - córeczka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
śpijcie kobitki do 10 a nawet 12 póki możecie, bo się Wam to niedługo utnie :)
pamiętam z początków życia Emilki jak mąż ją usypiał do 1 w nocy a o 4 wstawał do pracy bidulek, no ale na całe szczęście długo to nie trwało, za to teraz On się wysypia a ja o 6.00 na nogach i do tego jeszcze wstaję parę razy w nocy bo mała źle śpi, no ale jak się Szymek urodzi to tez mu się utnie ;)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
o 10 moja droga to ja jeszcze wtulona głęboko w objęciach Morfeusza jestem :P
He he, a my się wtedy wyśpimy do 10!!!
hehe jak to co oni na to??? będą przeszczęśliwi z tego powodu :P zwłaszcza, jak rano będą musieli wstać do pracy, a my im zrobimy ze 3-4 takie pobudki :P
Devil chyba tak będzie :) Nie wiem tylko co oni na to, hehe. Ale chyba nie mają wyjścia :)
KamiKasia a tam przy rezerwacji jakieś hasło trzeba podać??? hmmm... nawet o tym nie wiedziałam :P

hehe chmurko niedługo to będziemy budzić swoich mężów w srodku nocy, żeby nas przekręcili na drugi bok :P
Cześć dziewczyny!
Ja dziś wróciłam do pracy po 2-tyg zwolnieniu. Ale zamulałam, koncentracja zerowa. Ale to chyba przez pogodę trochę.
Dziś jak mnie w pracy zobaczyli to powiedzieli, że brzuch mi mocno urósł,a ja tego tak nie widzę. No troszkę już mi ciężko przewracać się z boku na boku :)
Już się cieszę na jutrzejsze spotkanko
Oj chyba w końcu nikt nie zadzwoni. Jeśli do jutra do 12 nie pojawi się tu wpis, że ktoś zarezerwował to ja zadzwonię i zarezerwuję na ok 6 osób na hasło Klub Trzeciego Symestru, godzina 16:30. ;)
--------------------
Pozdrawiam,
Kasia
kobitki w sumie mnie oświeciło, przecież ja też mam do sprzedania ciuszki po Emilce,
może któraś z mamuś by reflektowała ? w końcu porobiłabym zdjęcia ;) mam późno-zimowe komplety (kurteczka spodenki), sukieneczki, szydełkowy komplecik do chrztu i do tego płaszczyk polarowy
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
witam :)
ja ostatnie dnie takzamulam, że masakra... :/ aż sama się zastanawiam od czego tak... :/ wczoraj pół dnia przespałam, a dzisiaj i tak otworzyłam oczy dopiero po 12 :/

też się ogromnie cieszę, że się jutro zobaczymy... olice też napewno dasz radę :) od szpitala to jest rzut beretem, więc chociaż na chwilkę zapewne zdążysz :)

micasia, to jak jesteś w temacie (telefonu) to może dryndnij tam jak możesz co??? zawsze lepiej rezerwować osobiście, ale zapewne nikt dzisiaj do galerii jechać nie będzie...
hej dziewczyny!
ja kolejny weekend poza gdańskiem i w dodatku bez komputera, ale widzę że tu trochę cicho, chyba jesienne lenistwo nas złapało, trzeba to nadrobić:) fajnie, że jutro się spotkacie, ja zobaczę co uda się zrobić z tymi ćwiczeniami, może jednak będę mogła to jakoś odrobić, dzisiaj jeszcze podpytam.
devil teraz na te ćwiczenia to jeszcze bez męża, na razie to jest tylko gimnastyka później mają być jakieś zajęcia razem.
a któraś będzie w galerii żeby może stolik zarezerwować? bo jak co to telefonicznie można chyba 58 341 33 97
Moje skarby:
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
witam
Może któraś z pań była by zainteresowana ciuszkami ceny do negocjacji
http://picasaweb.google.com/109064463961861021548/Ciuszki5662cm?authkey=Gv1sRgCKOwjKTxyKiVxQE#
hehe ano dokładnie :D i teraz jeszcze tylko pozostaje pytanie: czy kelner z pizzy hut będzie równie niemiły co kelner z gelanto??? :> czy będzie ostrożniejszy i nie zaryzykuje??? :P
od wtorku synuś wraca do żłobka więc będę miała więcej czasu żeby z wami poplotkować:)

zresztą nie ma to jak spotkanie w realu:) cieszę się że znowu się zobaczymy:) teraz będziemy potrzebować zapewne więcej miejsca na nasze brzusie hihi
no ostatnio jakoś tak kilka mamusiek milczy :( no ale tak jak mówisz... zapewne wynika to z braku czasu...
mi mój synuś daje popalić że nawet pogadać zx wami nie mam kiedy... na szczęście został teraz porwany na spacerek... u rodziców nie pada ale i tak samopoczucie kiepskie cały czas chce się spać.

Mam nadzieję, że pozostałe mamuśki też są zajęte i nie mają czasu dopisać się do listy bo myślę że będzie nas więcej co??

pozdrawiam - do kolejnej wolnej chwili....
ehhh masakryczny dzisiaj dzień :/ nie dość że pogoda nędzna, to jeszcze noc nie w pełni przespana, a na dodatek cały dzień na uczelni na zajęciach :/ jestem wypompowana :/
Dziękuję bardzo za odpowiedź! Teraz już trafię. Właśnie stamtąd wróciłam! :)

Mi też godzina raczej obojętna więc postaram się być na 16:30.

oleńka83 - 16:30
devil - 16:30
chmurka - ok. 17.00
micasia- ok. 17.00
KamiKasia - 16:30

Do zobaczenia!
--------------------
Pozdrawiam,
Kasia
oleńka83 - 16:30
devil - 16:30