Widok

Styczniowe mamy 2010 cz. 23

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego wątku :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ola zaraz na gg podeślę Ci adres :)
Dziekuje Kasi....
Nadal nie moge znalezc watku,wpisalam tak jak napisalas i wyskakuje brak wynikow,nie wiem dlaczego,wpisalam tez caly adres watku i wyskakuje o tych ginekologach,a jak wpisuje szukaj na forum to pojawiaja sie styczniowe mamy do czesci 23....????
Ola, nowy wątek jest pod :
styczniowe mamy 2010 plus dzieciaczki cz.24 (*1)
Wstawiłam Nikodema, prześliczny chłopiec !!
Kasia wysłałam Ci meila...i nie moge znalezc tego nowego watku,jalk wpisuje adres wyskakuje mi watek o ginekologach-endrykologach,nie wiem co jest????Wyszukiwarce forum wyskakuje brak wynikow:(
http://forum.trojmiasto.pl/styczniowe-mamy-2010-plus-dzieciaczki-cz-24-1-t147530,1,16.html
Zapraszam do kolejnego wątku, juz jako mamusie rozpakowane :)
Jeszcze raz wszystkim GRATULUJĘ !!
Dejwi u mnie z jednym cyckiem to samo. Mały strasznie się zalewa i bardzo się przy tym wścieka. U nas wczorajszy wieczór był straszny. Mały krzyczał w niebo głosy, a my już nie wiedzieliśmy jak mu pomóc. Od dziś spróbuję nie jeść nabiału, może to coś pomoże i udało mu się wypić 40ml herbatki koperkowej. Jutro idziemy do pediatry. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Pozdrawiam ciepło mamuśki.
Ola, podeślij zdjęcie kw30@wp.pl
Dejwi, mnie też chyba już się nie podobają szydełkowe ;)
Normalnie gorzej niż kobieta w ciąży :)
Kasia31 coś dla Ciebie - szukałaś ostatnio
http://forum.trojmiasto.pl/ubranko-do-chrztu-sprzedam-t146682,1,16.html?hl=chrztu#hl

Mi sie jednak szydelkowe nie podobają ... chyba

Kasiu 31 mam wielka prosbe do Ciebie ,umiesz wkjlejac fotki na forum????Ja ciagle probuje i mi nie wychodzi,moze puszcze Ci meilem zdjecie Niko i mi wkleisz???Podaje gg,zebys mogla mi puscic swojego meila..-8843504 Gdybys miala chwile czasu podaj meila na moj gg,prosze....Z gory dziekuje
Witammm Mamuski.ale sie stęskniłam za forum:)
U nas ok,zero kolek-ajem praktycznie wszystko no, ale Niko ma dopiero 3 tygodnie wiec kolki moga sie pojawic....co do kupek to co 2,3godziny pieluszka pełna i bąki puszcza co chwilew ogole spokojny malec,jak go biore do odbicia to głowke sztywno trzyma taki silny...jestem zauroczona.Mleka mam nadal ful wiec maly rosnie i rosnie.Pozdrawiwm WAS Kochane,gratuluje wszystkim rozpakowanym Mamusia,nie jestem na biezaco niestety...
czy nasz ostatni dwupak aniatatra się rozpakował bo chyba trzeba założyć nowy wątek styczniowe mamy plus dzieciaczki część 24
Kasiu ale na wspominki wzięło... ja generalnie wolę zapomnieć okres ciązy bo do łatwych nie należał. Ale tak jak Dejwi pisze tyle wówczas problemów i rozterek a teraz już tulimy nasze kruszynki to jest najpiękniejsze co mogło nas spotkać :)

Dziewczyny jeśli będziecie się spotykać to ja byłabym BARDZO chętna bo z domu jeszcze sama na spotkania towarzyskie nie wychodziłam. (Ostatnio byłam w kwietniu to już prawie rok!) Oczywiście przybyłabym na spotkanie sama bo z Oleńką to jeszcze długo niestety nie wyjdziemy :(

jej jakie czasy ... jakie rozterki w tym watku co znalazlas ...
echhh kiedy to bylo
a tu kolysanki juz spiewamy ....

Dejwi, to chyba taki urok lejących cycków ;)
Ada, mi tak na brzuchu zostało ;(

Zobaczcie co znalazłam ;)

http://forum.trojmiasto.pl/Stryczniowe-mamy-2010-t108567,1,16.html?hl=styczniowe mamy 2010#hl
a mi z jednego cyca tak leci ze mala sie wscieka i na nimi placze w nieboglosy
czasem jak zabierze buzie od tego sta to strumien mleka wali jej w buzię ... niewiem co robic z tym cycem ...

szukam tej huśtawki i nie ma cycka też odpuściłam i tylko butla podajcie dzień spotkania każdy z wyjątkiem piątku soboty niedzieli i jak ostatnio do południa najlepiej koło 11
ja tez chetna ale niewiem czy sobie poradze z wyjazdem z domu sama
poczekajmy moze az snieg troche stopnieje co ... bo ja sie boje ze sie zakopie i nie bede mogla z małą wyjechac ... brrrrrr

aha, co do spotkania, to ta lodziarnia gdzie ostatnio będzie fajnym miejsce, tam jest spokój i na luzie można dzieci i karmić i przewijać :)

dziewczyny, piszcie, które chętne na spotkanie. póki co ja, Kasia i kasandra jesteśmy chętne.
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies."
Christopher Morley
czesc dziewczynki :)

alez się stęsknilam za naszymi pogawędkami, a ledwie 2 dni nie zaglądałam :)

ja też optuję za spotkanie, koniecznie :) lodów nie tykam, bo się odchudzam. tyle mi cielska zostało na udach i tylku, że płakac mi się chce :( no ale to taki tam problemik :)

co do dzidziolków, to u nas też smoczek na pełnym etacie :) ale mi to nie przeszkadza.mały sam wypłuwa i zasypia, więć ciumka tylko do momentu uspokojenia się. no i tak jak mówicie, lepszy smoczek niż paluszek.
mój Mikuś to mały żarłok :) 120ml to regularna porcja, czasem już się gubię czy je tyle razy ile na etykiecie napisane, bo bywa, że musi sobie dojeść i mu rozrabiamy pojedyncze porcje po 30ml albo więcej. z karmieniem udaje się nam tylko w nocy, a w dzien to tylko sobie pociamka. Kasia, u mnie też lipa z laktacją, już przestałamm używać laktatora i mierzyć ile ściągam...poprostu dostawiam małego i jak ssie to fajnie, a jak się zaczyna nerw, to już wiem, że pustka.

my wczoraj też z mężem na zakupy skoczyliśmy, a mały u dziadków i powiem Wam, że całkiem dobrze to znieśliśmy i my i Miki, a bałąm się, żę będę się stresować i pędzić pomiędzy półkami sklepowymi, byle szybciej do domu.

ah, bym zapomniała, pięęęny uśmiech Tymka!! tak jak Kasia napisała, poprostu cały się uśmiecha, i aż się od razu czlowiek uśmiecha do niego :))
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies."
Christopher Morley

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry