Widok

Sucha, brzydka cera

Odkąd na dworze jest zimno i działa ogrzewanie moja cera wygląda wiele gorzej, próbowałam już różne kremy ale albo nie nawilżają tak jak potrzeba albo zapychają skórę. Jakie znacie jeszcze inne sposoby żeby porządnie nawilżyć skórę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Warto zabrać się za nawilżenie wewnętrzne, no i przerzucić się na bardziej naturalna pielęgnację. Ja np od niedawna sama robię sobie sera z olejków, kremy też próbuję. Do tego łykam tabletki oeparol z olejem z wiesiołka, piję 2 litry wody dziennie, mam nawet specjalną apkę do przypominania mi o tym :)

Myślę, że powinnaś spróbować tego co ja czyli azjatyckiej pielęgnacji twarzy, a co to takiego i na czym dokładnie polega przeczytasz na przykład tutaj https://www.hadalabotokyo.pl/pl/beauty-blog/japonska-pielegnacja-twarzy-krok-po-kroku--odkrywamy-rytual-pielegnacyjny/ Dla mnie był to swego rodzaju przełom i mega odkrycie. Oby także u Ciebie się sprawdziło.

Inne tematy z forum Zdrowie

Nudny seks w długim związku (6 odpowiedzi)

Witam serdecznie, Jestem w związku w ktorym od poczatku seks był wspaniały. Czułam, że bardzo go...

Czy rozmiar członka ma znaczenie (26 odpowiedzi)

czy to jaką wielkość ma penis jest istotne ? czy byście zakończyły związek tylko dlatego, że...

Co najlepszego na erekcję (3 odpowiedzi)

Co polecicie na erekcję?

do góry