Widok

Suknie od Agnes

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam zamiar szyć suknie w Agnes. Proszę o opinie. Może jakieś inne salony w Gdyni. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czesc:)
ja zdecydowalam sie kupic tam sukienke, niedawno ja odebralam i jestem zadowolona. Panie z salonu mialy do mnie przeogromna cierpliwosc bo przymierzylam chyba wszystko co mialay na salonie, a w koncu i tak polaczylam dwie sukienki:)
jezeli chodzi o poprawki to wpowadzaly je wlasciwie do skutku.
O stateczna proba sukienki odbedzie sie za 2 tyg na slubie to wtedy dam znac jak sie spisala:)
na razie wisi w szafie i czeka:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja szyłam suknię rok temu w salonie w Gdyni, na ul. Władysława IV i szczerze polecam :) suknia zresztą jest teraz do sprzedania za 1/3 ceny ;) Zainteresowanym prześlę zdjęcia.
Dzięki za opinię. Powiedz mi proszę jak długo trwało szycie, ile przymiarek, jaki kolor sukni, skąd dodatki?
Witaj!. Ja takze szyje suknie w salonie Agnes i jetsem bardzo zadowlona z obslugi. Pierwsza przymarke gorsetu mialam po 2 tygodniach, jest to model z plotna. Kolejna mam w czerwcu na moje zyczenie. Slub mam w lipcu i trzecia przymarke o ile trzeba bedzie wprowadzic jakies poprawki planuje na poczatek lipca. Generalnie to ty sama wybierasz termin przymarek ale polecam wybrac suknie juz 3 miesiace przed sluben by miec na wszystko czas. W Ages kupilam welon i buty, maja tam rozne dodatki!
Pozdrawiam
Chcialabym zaznaczyc ze tych przymiarek to moze byc jednak troszke wiecej. Ja po miarze z plotna mialam jeszcze 4. Chcialam zeby wszystko bylo naprawde dokonczone i poprawione tak jak ja chcialam
Pozdrawiam
kizia
ja też szyłam suknie w Agnes rok temu i byłam naprawde zadowolona, obsłłluga była bardzo miła i przedewszystkim cierpliwa i można było wybierać, ogólnie pozytywnie
marli napisał(a):

> Mam zamiar szyć suknie w Agnes. Proszę o opinie. Może jakieś
> inne salony w Gdyni. Pozdrawiam.
Ja kupowałam suknię w Agnes i jestem Bardzo zadowolona....
miałam szytą na miarę...chętnie odsprzedam?!
A moje skromne zdanie jest takie, że suknie Agnes są zdecydowanie za drogie. W końcu to polska firma, a ceny mają conajmniej z Paryża. A żadne Cymbeline, czy Mariees de Paris, to, bądźmy szczere, nie jest.
Suknie są piękne i warte swojej ceny. A drogie bo materiały nie są polskie tylko sprowadzane z Francji, Hiszpanii...
nie wiem jak suknia ... bo byla kupowana gdzies indziej ...
ale jesli chodzi o zaproszenia, to bardzo chamskie traktowanie ... obsluga nas olala, bo chcielismy troszke inaczej niz to co oni proponuja ...
wiec sie rozstalismy ...
po drugie cena dziwnie byla za wysoka ...

szczerze odradzam ...
Szpilki do włosów, które kupiłam w Camelii
były ok. 3x droższe w Agnes, a ceny
zaproszen tez mam wrazenie sa z kosmosu.
agaa napisał(a):

> Suknie są piękne i warte swojej ceny. A drogie bo materiały nie
> są polskie tylko sprowadzane z Francji, Hiszpanii...

zgadzam się:)) ja szyję teraz suknię w Agnes i jestem baaaardzo zadowolona!! suknia jest przesliczna, taka jaką sobie wymarzylam, mogłam wprowadzić również swoje poprawki!! panie podchodza do klientek bardzo profesjonalnie:)), maja duuuzo cierpliowości, poza tym widać ze znaja sie na tym co robia!! jestem juz po pierwszej przymiarce z plotna:))
pozdrawiam Was wszystkie poszukujące sukni:)) ja sie ciesze ze sie juz zdecydowalam::))
W zeszlym roku wybieralam sukienke dla siostry , bylam tez w Agnes , gdzie siostra mierzyla sporo modeli. W tym roku szukam sukni dla siebie , chodzilam po salonach w Gdyni , poszlam rowniez do ww. salonu i........szok , dokladnie te same modele sa proponowane w tegorocznej kolekcji, tylko , ze po wyzszej cenie i sa nieco bardziej przyszarzale . Doszlo moze kilka nowych modeli i na tym koniec . Z takim ,,wmydlaniem '' starej oferty jako nowej nie spotkalam sie nigdzie indziej.Pozdrawiam.
Aty skad taka doinformowana ????? Biegla jestes jakbys ....... no wlasnie- dopisz sobie sama.
Szaro, buro i ponuro - to dotyczy wystroju salonu , ktory bardziej przygnebia niz zacheca , jak i sukienek , ktore wisza jak scierki bez ladu i skladu i w dodatku siwe a nie biale , chyba to ciemne oswietlenie jest celowe , zeby sie szczegolow nie dopatrzec .
Wcale nie sa az takie piekne na co cena moglaby wskazywac a tak w ogole to jak na producenta to ceny maja strasznie wysokie.Chyba logiczne byc powinno , ze z pierwszej reki powinno byc najtaniej a nie najdrozej .
Darii napisał(a):

> Aty skad taka doinformowana ????? Biegla jestes jakbys .......
> no wlasnie- dopisz sobie sama.

Kochana!!! To nie krypto reklama jak sobie z pewnością dopowiedziałaś!!! Pytacie o opinię więc dzielę się moim zdaniem i odczuciami!!! Chyba na tym to forum polega, nie??
Nie ciesz sie tak bardzo tym plotnem , bo jeszcze daleka droga do konca a moja sie niestety ciagnela w nieskonczonosc a i tak suknia byla daleka do idealu . Moim zdaniem mooooooooooooocno przereklamowany salon.
Potwierdzam niezbyt pochlebna opinię co do traktow2ania klientów nie wybierających sukni tylko np. dodatki, zaproszenia itd. Totalna ignorancja. Nawet usłyszałam od jednej z pań, że mają za dużo swoich klientek i nie mogą mi poświęcić dość czasu. szkoda, że nie informują - gwarantujemy obsługe tylko przy zakupie sukienki (mnie też zresztą żadna na kolana nie powaliła)
do góry