Widok
czesc:)
ja zdecydowalam sie kupic tam sukienke, niedawno ja odebralam i jestem zadowolona. Panie z salonu mialy do mnie przeogromna cierpliwosc bo przymierzylam chyba wszystko co mialay na salonie, a w koncu i tak polaczylam dwie sukienki:)
jezeli chodzi o poprawki to wpowadzaly je wlasciwie do skutku.
O stateczna proba sukienki odbedzie sie za 2 tyg na slubie to wtedy dam znac jak sie spisala:)
na razie wisi w szafie i czeka:)
ja zdecydowalam sie kupic tam sukienke, niedawno ja odebralam i jestem zadowolona. Panie z salonu mialy do mnie przeogromna cierpliwosc bo przymierzylam chyba wszystko co mialay na salonie, a w koncu i tak polaczylam dwie sukienki:)
jezeli chodzi o poprawki to wpowadzaly je wlasciwie do skutku.
O stateczna proba sukienki odbedzie sie za 2 tyg na slubie to wtedy dam znac jak sie spisala:)
na razie wisi w szafie i czeka:)
Witaj!. Ja takze szyje suknie w salonie Agnes i jetsem bardzo zadowlona z obslugi. Pierwsza przymarke gorsetu mialam po 2 tygodniach, jest to model z plotna. Kolejna mam w czerwcu na moje zyczenie. Slub mam w lipcu i trzecia przymarke o ile trzeba bedzie wprowadzic jakies poprawki planuje na poczatek lipca. Generalnie to ty sama wybierasz termin przymarek ale polecam wybrac suknie juz 3 miesiace przed sluben by miec na wszystko czas. W Ages kupilam welon i buty, maja tam rozne dodatki!
Pozdrawiam
Pozdrawiam
agaa napisał(a):
> Suknie są piękne i warte swojej ceny. A drogie bo materiały nie
> są polskie tylko sprowadzane z Francji, Hiszpanii...
zgadzam się:)) ja szyję teraz suknię w Agnes i jestem baaaardzo zadowolona!! suknia jest przesliczna, taka jaką sobie wymarzylam, mogłam wprowadzić również swoje poprawki!! panie podchodza do klientek bardzo profesjonalnie:)), maja duuuzo cierpliowości, poza tym widać ze znaja sie na tym co robia!! jestem juz po pierwszej przymiarce z plotna:))
pozdrawiam Was wszystkie poszukujące sukni:)) ja sie ciesze ze sie juz zdecydowalam::))
> Suknie są piękne i warte swojej ceny. A drogie bo materiały nie
> są polskie tylko sprowadzane z Francji, Hiszpanii...
zgadzam się:)) ja szyję teraz suknię w Agnes i jestem baaaardzo zadowolona!! suknia jest przesliczna, taka jaką sobie wymarzylam, mogłam wprowadzić również swoje poprawki!! panie podchodza do klientek bardzo profesjonalnie:)), maja duuuzo cierpliowości, poza tym widać ze znaja sie na tym co robia!! jestem juz po pierwszej przymiarce z plotna:))
pozdrawiam Was wszystkie poszukujące sukni:)) ja sie ciesze ze sie juz zdecydowalam::))
W zeszlym roku wybieralam sukienke dla siostry , bylam tez w Agnes , gdzie siostra mierzyla sporo modeli. W tym roku szukam sukni dla siebie , chodzilam po salonach w Gdyni , poszlam rowniez do ww. salonu i........szok , dokladnie te same modele sa proponowane w tegorocznej kolekcji, tylko , ze po wyzszej cenie i sa nieco bardziej przyszarzale . Doszlo moze kilka nowych modeli i na tym koniec . Z takim ,,wmydlaniem '' starej oferty jako nowej nie spotkalam sie nigdzie indziej.Pozdrawiam.
Potwierdzam niezbyt pochlebna opinię co do traktow2ania klientów nie wybierających sukni tylko np. dodatki, zaproszenia itd. Totalna ignorancja. Nawet usłyszałam od jednej z pań, że mają za dużo swoich klientek i nie mogą mi poświęcić dość czasu. szkoda, że nie informują - gwarantujemy obsługe tylko przy zakupie sukienki (mnie też zresztą żadna na kolana nie powaliła)