Widok
ja wypożyczałam tam suknie. Faktycznie, na wieszakach było ciasno, nie było zbytnio widać cośkolwiek, ale poza tym jest ok.
Ja byłam w dośc nieciekawej sytuacji, bo 2 tyg. przed ślubem w innym salonie wystawili mnie do wiartu i zostałam bez sukni. Trafiłam do Agnes i powiedziałam pani, że za dwa tyg. mam ślub - powiedziała, ze znajedizemy na pewno cos. I znalazłyśmy.
A nie czuje się jak stara pnna młoda:-)
Dobrałam sobie spódnicę z innego zestawu i śliczny, delikatny gorset z innego. Bez welonu, kwiat we włosach.
I naprawdę nie wyglądałam i nie czułam sie jak stara panna mloda.
Tam po prostu trzeba cierpliwie szukać, przymierzać, wybierać...
byłam swiadkiem, jak dziewczyna z obsługi pomagała klientce zdecydować się na materiał, wzór...przy szuciu sukni.
I jedno wiem na pewno - panie z obsługi sa cierpliwe, może nie zawsze tyrskają humorem, ale zawsze dobrze obsłużą. A klientki potrafią być wredne, naprawdę. Ja słyszałam jak się czepiała jedna panna przy przymiarce. Takich szczegółów, że aż wstyd.
Ogólnie niezdecydowanym proponuję rundkę po salonach - tam, gdize będziecie się czuć najlepiej, tam zamawiajcie suknię.
Pozdrawiam
Ja byłam w dośc nieciekawej sytuacji, bo 2 tyg. przed ślubem w innym salonie wystawili mnie do wiartu i zostałam bez sukni. Trafiłam do Agnes i powiedziałam pani, że za dwa tyg. mam ślub - powiedziała, ze znajedizemy na pewno cos. I znalazłyśmy.
A nie czuje się jak stara pnna młoda:-)
Dobrałam sobie spódnicę z innego zestawu i śliczny, delikatny gorset z innego. Bez welonu, kwiat we włosach.
I naprawdę nie wyglądałam i nie czułam sie jak stara panna mloda.
Tam po prostu trzeba cierpliwie szukać, przymierzać, wybierać...
byłam swiadkiem, jak dziewczyna z obsługi pomagała klientce zdecydować się na materiał, wzór...przy szuciu sukni.
I jedno wiem na pewno - panie z obsługi sa cierpliwe, może nie zawsze tyrskają humorem, ale zawsze dobrze obsłużą. A klientki potrafią być wredne, naprawdę. Ja słyszałam jak się czepiała jedna panna przy przymiarce. Takich szczegółów, że aż wstyd.
Ogólnie niezdecydowanym proponuję rundkę po salonach - tam, gdize będziecie się czuć najlepiej, tam zamawiajcie suknię.
Pozdrawiam
to fakt - na wieszakach jest nieco przyciasnawo...
gdyby nie suknie na manekinach - nic bym nie przymierzyła... bo tylko na manekinie widać jak się dół sukienki układa...
mi najbardziej przeszkadzał brak światła naturalnego
salon nie ma okien, wszedzie halogenki - toteż kolor sukni może nas nieco zaskoczyć po wyjściu na światło dzienne...
gdyby nie suknie na manekinach - nic bym nie przymierzyła... bo tylko na manekinie widać jak się dół sukienki układa...
mi najbardziej przeszkadzał brak światła naturalnego
salon nie ma okien, wszedzie halogenki - toteż kolor sukni może nas nieco zaskoczyć po wyjściu na światło dzienne...
milka napisał(a):
> W zeszlym roku wybieralam sukienke dla siostry , bylam tez w
> Agnes , gdzie siostra mierzyla sporo modeli. W tym roku szukam
> sukni dla siebie , chodzilam po salonach w Gdyni , poszlam
> rowniez do ww. salonu i........szok , dokladnie te same modele
> sa proponowane w tegorocznej kolekcji, tylko , ze po wyzszej
> cenie i sa nieco bardziej przyszarzale . Doszlo moze kilka
> nowych modeli i na tym koniec . Z takim ,,wmydlaniem '' starej
> oferty jako nowej nie spotkalam sie nigdzie indziej.Pozdrawiam.
Witaj. Jeśli chcesz coś oryginalnego i niebanalnego, z miłą chęcią uszyję suknię Twoich marzeń pięknie i niedrogo. Uwierz w moje zdolności.
Jestem z zamiłowania krawcową, ja po prostu uwielbiam szyć i w dodatku posiadam szeroko rozwiniętą wyobraźnię plastyczną i zdolności manualne.
Polecam swoje usługi. Ola.
P.S. Szyję szybko.
> W zeszlym roku wybieralam sukienke dla siostry , bylam tez w
> Agnes , gdzie siostra mierzyla sporo modeli. W tym roku szukam
> sukni dla siebie , chodzilam po salonach w Gdyni , poszlam
> rowniez do ww. salonu i........szok , dokladnie te same modele
> sa proponowane w tegorocznej kolekcji, tylko , ze po wyzszej
> cenie i sa nieco bardziej przyszarzale . Doszlo moze kilka
> nowych modeli i na tym koniec . Z takim ,,wmydlaniem '' starej
> oferty jako nowej nie spotkalam sie nigdzie indziej.Pozdrawiam.
Witaj. Jeśli chcesz coś oryginalnego i niebanalnego, z miłą chęcią uszyję suknię Twoich marzeń pięknie i niedrogo. Uwierz w moje zdolności.
Jestem z zamiłowania krawcową, ja po prostu uwielbiam szyć i w dodatku posiadam szeroko rozwiniętą wyobraźnię plastyczną i zdolności manualne.
Polecam swoje usługi. Ola.
P.S. Szyję szybko.
widze ze kazdy ma tam jakies swoje doswiadczenia
Ja jako mezatka od dwoch dni:), musze przyznac ze sukienka spisala sie doskonale:)
Zostala uszyta na czas, i panie tez okazaly duzo cierpliwosci.
a nie bylaml atwa klientka
wybralam jedna z tamtejszych sukenek i dopasowalam ja do moich wymagan:)
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny zycze duzo cierpliwosci w przygotowaniach:)
kizia
Ja jako mezatka od dwoch dni:), musze przyznac ze sukienka spisala sie doskonale:)
Zostala uszyta na czas, i panie tez okazaly duzo cierpliwosci.
a nie bylaml atwa klientka
wybralam jedna z tamtejszych sukenek i dopasowalam ja do moich wymagan:)
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny zycze duzo cierpliwosci w przygotowaniach:)
kizia
Moja opinia o salonie to - samoobslugowy ciemny hangar , gdzie przez pierwsze dziesiec minut nikt sie nie mna nie zainteresowal jakby mnie w ogole tam nie bylo, sukienki , zadna rewelacja , niby troche ich wisi ale jak sie czlowiek przyjzy to wiekszosc np. gorsetow sie powtarza, tylko , ze w innym materiale - czyli namieszane dla zmylki , ze niby duzy wybor..Ja wyszlam rozczarowana.
Potwierdzam niezbyt pochlebna opinię co do traktow2ania klientów nie wybierających sukni tylko np. dodatki, zaproszenia itd. Totalna ignorancja. Nawet usłyszałam od jednej z pań, że mają za dużo swoich klientek i nie mogą mi poświęcić dość czasu. szkoda, że nie informują - gwarantujemy obsługe tylko przy zakupie sukienki (mnie też zresztą żadna na kolana nie powaliła)
W zeszlym roku wybieralam sukienke dla siostry , bylam tez w Agnes , gdzie siostra mierzyla sporo modeli. W tym roku szukam sukni dla siebie , chodzilam po salonach w Gdyni , poszlam rowniez do ww. salonu i........szok , dokladnie te same modele sa proponowane w tegorocznej kolekcji, tylko , ze po wyzszej cenie i sa nieco bardziej przyszarzale . Doszlo moze kilka nowych modeli i na tym koniec . Z takim ,,wmydlaniem '' starej oferty jako nowej nie spotkalam sie nigdzie indziej.Pozdrawiam.
agaa napisał(a):
> Suknie są piękne i warte swojej ceny. A drogie bo materiały nie
> są polskie tylko sprowadzane z Francji, Hiszpanii...
zgadzam się:)) ja szyję teraz suknię w Agnes i jestem baaaardzo zadowolona!! suknia jest przesliczna, taka jaką sobie wymarzylam, mogłam wprowadzić również swoje poprawki!! panie podchodza do klientek bardzo profesjonalnie:)), maja duuuzo cierpliowości, poza tym widać ze znaja sie na tym co robia!! jestem juz po pierwszej przymiarce z plotna:))
pozdrawiam Was wszystkie poszukujące sukni:)) ja sie ciesze ze sie juz zdecydowalam::))
> Suknie są piękne i warte swojej ceny. A drogie bo materiały nie
> są polskie tylko sprowadzane z Francji, Hiszpanii...
zgadzam się:)) ja szyję teraz suknię w Agnes i jestem baaaardzo zadowolona!! suknia jest przesliczna, taka jaką sobie wymarzylam, mogłam wprowadzić również swoje poprawki!! panie podchodza do klientek bardzo profesjonalnie:)), maja duuuzo cierpliowości, poza tym widać ze znaja sie na tym co robia!! jestem juz po pierwszej przymiarce z plotna:))
pozdrawiam Was wszystkie poszukujące sukni:)) ja sie ciesze ze sie juz zdecydowalam::))