Widok
Witaj!. Ja takze szyje suknie w salonie Agnes i jetsem bardzo zadowlona z obslugi. Pierwsza przymarke gorsetu mialam po 2 tygodniach, jest to model z plotna. Kolejna mam w czerwcu na moje zyczenie. Slub mam w lipcu i trzecia przymarke o ile trzeba bedzie wprowadzic jakies poprawki planuje na poczatek lipca. Generalnie to ty sama wybierasz termin przymarek ale polecam wybrac suknie juz 3 miesiace przed sluben by miec na wszystko czas. W Ages kupilam welon i buty, maja tam rozne dodatki!
Pozdrawiam
Pozdrawiam
czesc:)
ja zdecydowalam sie kupic tam sukienke, niedawno ja odebralam i jestem zadowolona. Panie z salonu mialy do mnie przeogromna cierpliwosc bo przymierzylam chyba wszystko co mialay na salonie, a w koncu i tak polaczylam dwie sukienki:)
jezeli chodzi o poprawki to wpowadzaly je wlasciwie do skutku.
O stateczna proba sukienki odbedzie sie za 2 tyg na slubie to wtedy dam znac jak sie spisala:)
na razie wisi w szafie i czeka:)
ja zdecydowalam sie kupic tam sukienke, niedawno ja odebralam i jestem zadowolona. Panie z salonu mialy do mnie przeogromna cierpliwosc bo przymierzylam chyba wszystko co mialay na salonie, a w koncu i tak polaczylam dwie sukienki:)
jezeli chodzi o poprawki to wpowadzaly je wlasciwie do skutku.
O stateczna proba sukienki odbedzie sie za 2 tyg na slubie to wtedy dam znac jak sie spisala:)
na razie wisi w szafie i czeka:)